Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥ 'ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ' ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ

''... Η ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΗΠΙΑ ΓΡΙΠΗ,ΠΙΟ ΗΠΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ...''...

''... Η ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΗΠΙΑ ΓΡΙΠΗ,ΠΙΟ ΗΠΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ...''

Παραιτήθηκε το πρωί ο πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολιασμού κατά της νέας γρίπης του νοσοκομείου Άγιος Παύλος της Θεσσαλονίκης, Στρατής Πλωμαρίτης.
«Θεωρώ ανήθικο και αντιδεοντολογικό να συστήνω στον κόσμο να κάνει το εμβόλιο τη στιγμή που δεν θα το κάνω εγώ» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Πλωμαρίτης, εξηγώντας τους λόγους της παραίτησής του.
Σημείωσε ακόμη ότι «η νέα γρίπη είναι μία ήπια γρίπη, πιο ήπια από την κοινή γρίπη. Έχουμε το παράδειγμα του νοτίου ημισφαιρίου που πέρασαν τη γρίπη χωρίς εμβόλιο και χωρίς να επαληθευτεί κανένα από τα τρομολάγνα σενάρια που κυκλοφορούν».
Επεσήμανε δε πως «υπάρχει μία διαδικασία 'μαζικού εμβολιασμού' των πολιτών που περνούν τη νέα γρίπη χωρίς να το ξέρουν και αποκτούν ανοσία και είναι άσκοπο να εμβολιαστούν» και πρόσθεσε πως κατά τη γνώμη του «δεν έχει αξιολογηθεί επαρκώς η ασφάλεια του εμβολίου».
«Ο καθένας έχει τις απόψεις του και εγώ τις σέβομαι», δήλωσε τέλος ο κ. Πλωμαρίτης, απαντώντας στις επικρίσεις που έχει δεχθεί διότι η παραίτησή του έχει διχάσει τον ιατρικό και νοσηλευτικό κόσμο και πολλοί διστάζουν να εμβολιαστούν.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αετός για το stoxos.gr

4 σχόλια

  1. loipon filoi trekste OLOI na kanete Embolio.
    Shmera pe8ane edo sthn Germania enas Antras,pou den eixe kammia As8eneia,amesos meta to Embolio pou tou ekanan.
    Sthn Oukrania ayto pou skotose 190 kai bale Atoma,den kseroun akoma ti einai,pantos h Gnosth Gripph ton Xoiron den einai.Lene oti egine Metallaksh ths Gripphs ton Xoiron se As8eneis tou AIDS (yparxoun polloi As8eneis tou AIDS sthn Oukrania)
    Se Nekropsia pou egine se dyo Atoma,brhkan ta Pneymonia tous KATAMAYRA san na eixan kaei.
    Mesa se merikes Ores teleiosan oi An8ropoi.Xiliades As8eneis sthn Oukrania...Prepei na exei sxesh me metallaksh tou Iou ths Gripphs ton Xoiron,den ekshghtai allios.
    Gia na doume pou 8a katalhksei ayth h Istoria.Pantos to Embolio einai naxame na legame kai tipote allo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ίδιες εταιρείες που δημιούργησαν τον ιό της γρίππης κατασκεύασαν και το εμβόλιο. Τα οικονομικά συμφέροντα είναι αυτά που επιβάλλουν τον εμβολιασμό για να τα πάρουν από τις υπόδουλες κυβερνήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MAKARI NA EIXAME KAI ALLOYS ENTIMOYS STO DHMOSIO.
    EYGE K.PLWMARITH YPODEIGMA EGINES PROS MIMISH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ok, einai anithiko auto pou 8a po, alla mipos na emvoliazame tous la8rometanastes prota???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.