Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΥΠΕΡΠΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΝΩ Ο Π.ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ Υπέρπτηση πάνω από ελληνικό έδαφος πραγματοποίη...

ΕΝΩ Ο Π.ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Υπέρπτηση πάνω από ελληνικό έδαφος πραγματοποίησαν τουρκικά μαχητικά.Και μάλιστα η διπλή υπέρπτηση έγινε ελάχιστα λεπτά μετά τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Μπεγλίτη περί "Τέλους ανοχής στην τουρκική συμπεριφορά στο Αιγαίο"
Συγκεκριμένα δύο τουρκικά αεροσκάφη F-4 2020 Terminator τα οποία αποσπάστηκαν από σχηματισμό 8 αεροσκαφών (4 F-16 και 4 F-4) που εισήλθε στις 15.06 νοτίως της Λέσβου, πέταξαν πάνω από το Αγαθονήσι σε ύψος μόλις 3.000 ποδών.Η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία απέστειλε ισάριθμα μαχητικά τα οποία αναγνώρισαν τα τουρκικά, κατά τις πάγιες διαταγές, τα οποία εξήλθαν από τον Εθνικό Εναέριο Χώρο στις 15.38
Σήμερα,συνολικά 14 αεροσκάφη σε δύο σχηματισμούς των 8 και 6, επιχείρησαν στον βόρειο και κεντρικό τομέα του Αιγαίου.
Είχαμε 10 παραβιάσεις του EEX και μία εμπλοκή ενώ άλλες δύο φορές τα τουρκικά μαχητικά προχώρησαν σε "απλή" παράβαση των κανόνων του FIR.

Πηγή:defencenet.gr
Αετός για το stoxos.gr

4 σχόλια

  1. Πότε επιτέλους θα καταρριφθούν οι μογγόλοι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ 16/11, 9.09; Μπραβο αγαπητέ ΦΙΛΕ
    και συνέλληνα ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!
    Ακόμη κλαίμε τόσα και τόσα παληκα-
    ρια μας μήπως είναι καιρός να
    κλαύσουν και οι ΑΠΕΝΑΝΤΙ;!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. steilte merikous gia ta pilafia tou allax!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή τι εννοεί ο κ. Μπεγλίτης;;; Ότι θα καταρρίπτονται όσα τουρκικά ή άλλα μαχητικά (ξέρετε ποιά)παραβιάζουν τον εναέριο χώρο της Ελλάδος;; Αυτό εννοεί;;; ή μήπως ότι θα κάτσουν όμορφα-όμορφα γύρω από κάποιο τραπεζάκι και θα δώσουν στην τουρκία ότι θέλει και έτσι θα σταματήσει να παραβιάζει τον (εναπομείναντα) εναέριο χώρο της Ελλάδος μέχρι την νέα διεκδίκηση;;; Το λέω αυτό, διότι και το 1987 που κάποιος άλλος "σύντροφος"τό'παιξε "παλικάρι"και "πολέμαρχος", και μετά πήγε στο Νταβός και.... η συνέχεια "κάτω από τον Οζάλ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.