Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΡΕΤΑΝΙΑ:ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ

ΜΑΛΛΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ. ΕΜΕΙΣ ...; Περισσότερες από 250.000 νέες θέσεις εργασίας στους τομείς της μηχανικής, της περίθαλ...

ΜΑΛΛΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ.ΕΜΕΙΣ ...;

Περισσότερες από 250.000 νέες θέσεις εργασίας στους τομείς της μηχανικής, της περίθαλψης και του catering θα απευθύνονται αποκλειστικά σε Ευρωπαίους πολίτες, σύμφωνα με τα νέα μέτρα που εξήγγειλε σήμερα ο Βρετανός πρωθυπουργός για τη μετανάστευση.
Ο Γκόρντον Μπράουν δεσμεύτηκε ότι θα αποκλείσει τους μη Ευρωπαίους από τους συγκεκριμένους κλάδους προκειμένου να αυξηθούν οι ευκαιρίες απασχόλησης των Βρετανών που πληρούν τα κριτήρια.
Πριν από 18 μήνες, ο Μπράουν είχε υποσχεθεί να λάβει μέτρα για τη διευρυμένη καταστρατήγηση του συστήματος έκδοσης visa για τους φοιτητές. Αυτό που σκέφτεται η βρετανική κυβέρνηση είναι να αυξήσει το ελάχιστο όριο μαθημάτων για τα οποία δικαιούνται visa οι φοιτητές που προέρχονται από χώρες εκτός Ευρώπης.
Επιπλέον, εξετάζεται η εισαγωγή υποχρεωτικών εξετάσεων στην αγγλική γλώσσα και ο αποκλεισμός των μη Ευρωπαίων φοιτητών που καταλαμβάνουν θέσεις μερικής απασχόλησης, οι οποίες σε διαφορετική περίπτωση θα καλύπτονταν από νέους Βρετανούς.

Πηγή:naftemporiki.gr
Αετός για το stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.