Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΟΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ Η "ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΪΝΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ

... ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ON-LINE Από την Νέα Δημοκρατία έσπευσαν να ρίξουν τι...

...
ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ON-LINE

Από την Νέα Δημοκρατία έσπευσαν να ρίξουν τις ευθύνες στον ΟΤΕ για το πέσιμο του on-line συστήματος αλλά από τον ΟΤΕ διαψεύδουν κατηγορηματικά κάτι τέτοιο, ενισχύοτας υποψίες που κάνουν βόλτες από το πρωϊ για εσκεμμένη εμπλοκή της διαδικασίας με συγκεκριμένα προσδοκούμενα αποτελέσματα. Το κυριότερο από αυτά είναι η παρακόλυση της μεγάλης προσέλευσης ψηφοφόρων, κάτι που όπως έχουμε προαναφέρει και ΟΛΟΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ευνοεί τον Αντώνη Σαμαρά.

Χωρίς να μπορεί κάποιος με ευκολία να προσχωρήσει σε βαθύτερα σενάρια που ακόμη ψιθυρίζονται -και με αφορμή το περιστατικό του Λασηθίου, αλλά και την προϊστορία στις λαθροχειρίες του "γνωστού περιβάλλοντος"- λόγος γίνεται και για επιχειρήσεις νόθευσης της διαδικασίας κατά την διάρκεια της διακοπής της on-line ψηφοφορίας.

Έτσι κι αλλιώς η προσέλευση στα εκλογικά τμήματα είναι υπέρ του δέοντος μαζική, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία και καταδυκνείοντας ότι η βάση της Παράταξης εντός της οποίας η Νέα Δημοκρατία κινείται, επιθυμεί και στην πράξη να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.