Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009 - ΑΡ.Φ. 417 (1215)

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ... ... ΜΕ ΓΙΑΦΚΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΩΝ...

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ...
...
ΜΕ ΓΙΑΦΚΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΩΝ. ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΣΟΛΟΥΝ" ΑΛΛΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ... ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ!
...
ΑΠΟΝΤΕΣ "ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ" ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ "ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ" ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ. ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ Ο "ΣΤΟΧΟΣ"
...
ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΪΔΗ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ. ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ... ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.
...
ΣΕ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ. Ο ΜΕΤΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΒΡΑΔΥΑ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ.
...
Ε.Δ.Ε. ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ" ΣΤΙΣ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΙΣ "ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΜΑΓΚΙΕΣ" ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
...
ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΛΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ... ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.
...
ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ stoxos@gmail.com

6 σχόλια

  1. >ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ Ο >"ΣΤΟΧΟΣ"

    ΕΥΓΕ Στόχε ~ΓΕΡΑ~

    Κίμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. REMEMBER REMEMBER THE 6TH OF DECEMBER!!!!!!!!!!!
    ΟΥΤΕ ΨΥΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΣΑΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
    ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι γνωστοί ανθέλληνες ξαναχτυπουν, μετα την 1η επιτυχια ιδρύσεως γραφειου στην Φλωρινα, επεκτεινονται και πιανουν στον υπνο απαντες αποντες και στην Έδεσσα. Φυσικα πανε και φυτρωνουν εκει που υπαρχει προσφορο εδαφος ή απο καποιους που πανε να το δημιουργησουν επικαλουμενοι θεους και δαιμονες (εχουν τον ειδικο ψευτοπαπα σ αυτα τα θεματα).
    Δύο τουλάχιστον πολιτιστικοί σύλλογοι της Έδεσσας φέρονται να έχουν συμμετάσχει σε εκδηλώσεις για την επέτειο της επανάστασης του Ίλιντεν, στα Σκοπια. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Πολιτισμού των σκοπιων, κάθε χρόνο διοργανώνεται φεστιβάλ παραδοσιακών χορών και τραγουδιών, τέλος Ιουλίου με αρχές Αυγούστου. Το φεστιβάλ έχει επετειακό χαρακτήρα και τιμά την ημέρα της εξέγερσης του Ίλιντεν, στις 2 Αυγούστου.

    Για ποιο λογο στις εκδηλώσεις αυτές συμμετέχουν πολιτιστικοί σύλλογοι από την ΕΛΛΑΔΑ και ειδικότερα από την ΕΔΕΣΣΑ του Ν.ΠΕΛΛΑΣ?!!!

    Συμμετειχαν ο ιστορικοτερος σύλλογος της πολης της Εδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος» το 2002. Ο οποιος μαλιστα εχει την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ χρηματοδοτηση απο τον ΔΗΜΟ ΕΔΕΣΣΑΣ. Μηπως το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι? Και ο πολιτιστικός Σύλλογος «Αριστοτέλης» Κερασιάς το 2005. Οπου ο προεδρος του συλλογου «Αριστοτελη» εχει εκδωσει ποιητικες συλλογες οι οποιες εχουν μεταφραστει στην γλωσσα των σκοπιανων και μαλιστα εχουν εκδωθει και βιβλια.
    Αν καποιοι θεωρουν πως εθελοτυφλουν ας ανοιξουν τα ματια τους μην πεσουν σε ναρκοπεδιο γιατι μετα δεν τους ξεπλενει ουτε ο Εδεσσαιος ο ποταμος της πολης.

    Φυσικα τιποτα δεν ειναι τυχαιο ολα ειναι προγραμματισμενα με λεπτομερια και επιχειρησιακο σχεδιασμο που θυμιζουν μυστικες υπηρεσιες ή τουλαχιστον συνδρομη απο αυτες.
    Η λεγομενη Ελευθερη Ευρωπαικη Συμμαχια καταγγελει πως καταπατουνται τα δικαιωματα των πολιτων της ανυπαρκτης μειονοτητας και κινουνται οι διαδικασιες ωστε η εκροσωπος του ΟΗΕ (Μακ Ντουγκαλ) να ερθει και να επιθεωρισει για το αν καταπιεζουμε τις «μειονότητες» σε Θρακη και Μακεδονια, πραγματοποιωντας συναντηση με τα μελη του ουρανιου τοξου στο Δημοτικο κεντρο των καταρρακτων κεκλεισμενων των θυρων με την συνδρομη σκοπιανου τηλεοπτικου συνεργειου ενω ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ η εισοδος σε Ελληνες δημοσιογραφους!!!

    ΑΕΝΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @19/11/09 12:27 πμ

    Θα σου χώσω τον ακριβό σου εξοπλισμό στον κώλο παλιομαλάκα αναρχικέ του Χαλανδρίου και της Κηφισιάς. Remember remember your ass will be tender!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @19/11/09 12:27 πμ

    Mhn fobase,Proodeytike (tou Kolou sou) den prokeitai na xaseis ton Erotiko sou Syntrofo,thn Xoleritsa Louggra thn Ballianatou.
    Na zhsete,kai me pollous Apogonous!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Polatidis ta xonei orea sta neotaksika andreikela, mravo sto palikari.

    http://www.youtube.com/watch?v=tHqEa0UHC8w

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.