Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ

... ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ... Η Debbie McLucas, από το Arlington του Texas,...

...
ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ...

Η Debbie McLucas, από το Arlington του Texas, προέρχεται από μία πατριωτική οικογένεια.
Ο σύζυγός της και οι δύο γιοί της υπηρέτησαν στον αμερικανικό στρατό, ενώ η κόρη της υπηρετεί σήμερα την θητεία της στο Ιράκ ως νοσοκόμα.

Πριν την αμερικάνικη εθνική εορτή της «Memorial Day» – «Ημέρα Μνήμης ονομάζεται η ημέρα που θεσπίστηκε για να τιμήσει τους άνδρες και γυναίκες που έχασαν τη ζωή τους υπηρετώντας τις Ένοπλες Δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών - η McLucas κρέμασε στο γραφείο της στο νοσοκομείο του Mansfield στο Τέξας, την αμερικάνικη σημαία. Αλλά όταν, μετά την άδεια, επέστρεψε στην δουλειά της, η σημαία είχε αφαιρεθεί, με πρωτοβουλία του προϊσταμένου του τομέα εργασίας της McLucas, καθώς θεωρήθηκε «προσβλητική». Η σημαία μάλιστα είχε διπλωθεί και είχε πεταχτεί στο πάτωμα!
Λέει στο FOXNews.com. η McLucas: "Όταν είδα την σημαία ριγμένη κάτω στο πάτωμα έμεινα άφωνη. Συναντήθηκα με τον προϊστάμενο και μου είπε ότι η σημαία, λέει, πρόσβαλε πολλούς και ότι έκαναν παράπονα."

Απ’ ότι έμαθε η McLucas, αυτός που «ενοχλήθηκε» από την σημαία, είναι ένα από τα τρία άτομα που μοιράζονται μαζί της το γραφείο. Πρόκειται για μία γυναίκα που μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες από την Αφρική, πριν από 14 χρόνια. Μετά την διαμαρτυρία το Νοσοκομείο αποφάσισε ότι έπρεπε να κατεβάσει την σημαία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

2 σχόλια

  1. Αλλάξετε τον σύνδεσμο παραπομπής. Κάντε τον ΕΔΩ.

    Η ΝΤΠ συνδέεται από πολλούς με τις ΗΠΑ. Είναι λάθος αυτό, όπως αποδεικνύεται και παραπάνω. Η ΝΤΠ δεν αντιπροσωπεύει μία συγκεκριμένη χώρα. Ίσως χρησιμοποιεί την στρατιωτική ισχύ των ΗΠΑ, διότι είναι η μεγαλύτερη του πλανήτη, αλλά δεν είναι οι ΗΠΑ. Κανείς δεν ξέρει πια ακριβώς είναι τα κέντρα της, ποιοι κρύβονται πίσω απ' αυτά. Μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε.
    Είναι σαν τον άνεμο, που τον αισθάνεσαι, αλλά δεν τον βλέπεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περίεργο αφού από τα βενζινάδικα έως και τους αυτοκινητοδρόμους των ΗΠΑ βλέπει κανείς τις αστερόεσσες να κυματίζουν. Προκαλεί μεγάλη εντύπωση στον επισκέπτη οι τόσες πολλές σημαίες. Μακάρι να κάναμε και εμείς το μισό απ'αυτό! Τελικά θα αρχίσω να πιστεύω στα λεγόμενα του Λιακόπουλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.