Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΛΑΓΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΤΟΥ ΡΟΛΟ...

... "ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ" ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ KAI ΠΑΛΙ Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ! ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΡΟΣΕΧΕ! Ολομέτωπη επίθεση, ξεκίνησε ο Μεϊμαράκης, με ανα...

...
"ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ" ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ KAI ΠΑΛΙ Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ! ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΡΟΣΕΧΕ!

Ολομέτωπη επίθεση, ξεκίνησε ο Μεϊμαράκης, με αναφορά το '93 και αφορμή τα λεγόμενα του Σαμαρά προχθές στις Σέρρες για το δάκρυ του Καραμανλή (του πρώτου) για την Μακεδονία μας, που ποτέ δεν ξέχασε όπως είπε. Ο λαγόςτης Ντόρας (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΤΡΑΝΩΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ) σταμάτησε πλέον να τρέχει και επανήλθε στον γνωστό του ρόλο επιτιθέμενος σήμερα απο το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής της Νουδούλας! "Μην μας λέτε ότι 'δεν πρόδωσα το δάκρυ του Εθνάρχη', γιατί εντολή του Εθνάρχη δεν ήταν 'διασπάστε την παράταξη και ρίξτε την κυβέρνηση'." είπε ο Μεϊμαράκης, που δέκα χρόνια πριν το 93, κι όταν στα πρώτα χρόνια του πιό σκληρού και μαρξιστικού ΠΑΣΟΚ κάποιοι ΟΝΝΕΔίτες μεταξύ των οποίων και ο Σαμαράς πολεμούσαν μόνοι τους το καθεστώς των πρασινοφρουρών, αυτός υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία στο Πεντάγωνο. Και όχι οπουδήποτε στο πεντάγωνο αλλά στο γραφείο του τότε Υφυπουργού Εθνικής Αμύνης Γεωργίου Πέτσου (Υπουργός ήταν ο ίδιος ο Ανδρέας Παπανδρέου) Όταν απολύθηκε έγινε αμέσως και πραξικοπιματικά πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ από την Ντόρα. Τα έχουμε ξαναγράψει και δεν θα βαρεθούμε να τα ξαναγράφουμε! Αυτό που θέλουμε να επισημάνουμε κι επειδή ο πρώην βαρύμαγκας πήρε θέση εμπλέκοντας Εθνικό Ζήτημα, είναι πως ο Πέτσος (βουλευτής Πέλλας τότε) στου οποίου το γραφείο υπηρετούσε, ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΛΟΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ "ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ" και για αυτόν τον λόγο είχε μπεί και σε διαδικασία ελέγχου από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών... (ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ...)

Τα ξέρεις αυτά Καρατζαφέρη ή δεν τα ξέρεις; Τα ξέρεις και μάλιστα καλύτερα από όλους... Γι αυτό και δεν έχεις καμιά δικαιολογία. ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Κι αν δεν τα θυμάσαι -λέμε τώρα- ρώτα τον Λάκη τον Πανόπουλο που ήταν παντού... τα κατέγραφε και τα άκουγε!

5 σχόλια

  1. Αν και ούτε στο κόμμα της Ν.Δ. ανή-
    κω ούτε και με ενδιαφέρει το τι γίνεται εκεί δε μπορώ όμως να μην εκφράσω μια ΑΠΟΡΙΑ. Τόσα και τόσα στελέχη παλιά, αλλά και νεότερα έχει δε μπόρεσε ΚΑΝΕΝΑ απ' αυτά να ζητήσει την αρχηγία και έμειναν μό-
    νο οι 4, που ούτε οι καλύτεροι εί-
    ναι κι έχουν-τουλάχιστον οι 2 απο-
    σχισθεί στο παρελθόν, ο δε ένας έριξε το '93 και την κυβέρνηση! Ό-σο για τον Καραμανλή είναι να γε- λάει κανείς με την "απειλή" του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητοί φίλοι θα πω κι εγώ την άποψη μου…
    Ο Α.ΣΑΜΑΡΑΣ δεν έριξε καμμία κυβέρνηση, παραιτήθηκε…
    Τώρα αν η κίνηση αυτή κάποιοι θέλουν να την ονομάζουν «έριξε την κυβέρνηση» πρόβλημα τους, αυτοί που έχουν μνήμη και νοημοσύνη καταλαβαίνουν…
    Και πιστεύω πως όποιος βρίσκεται εδώ μέσα έχει και μνήμη και νοημοσύνη, αλλά και ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ πρωτίστως!!!
    Και για την ιστορία και μόνο, για την οποία κανένας δημοσιογραφίσκος δεν κρίνει σκόπιμο να αναφερθεί, τα αίτια που παραιτήθηκε ο Α.ΣΑΜΑΡΑΣ (και που πολύ καλά έκανε και ΜΠΡΑΒΟ του) ήταν η ξαφνική άρνηση του κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ να αλλάξει ξαφνικά άποψη για τα ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ και να αγνοήσει τις αποφάσεις του ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΡΧΗΓΩΝ!!! Έλα ντε (Ν)τώρα γιατί να άλλαξε????
    Σας ευχαριστώ…
    Με τιμή AA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι εντυπωσιακή η διαστρέβλωση της ιστορικής αλήθειας από ορισμένους. Προς αποκατάστασή της, για να θυμηθούν οι παλαιότεροι και να μάθουν οι νεότεροι αναφέρω τα εξής: Ο Σαμαράς ίδρυσε την Πολιτική Άνοιξη, την 30η Ιουνίου 1993. Η ιδρυτική συγκέντρωση έλαβε χώρα στη "Μεγ. Βρεταννία" και την έδειξε ζωντανά το MEGA. Ο Σαμαράς είχε παραιτηθεί από βουλευτής και διεκήρυξε ότι ΔΕΝ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Όποιος ήθελε να τον ακολουθήσει όφειλε να παραιτηθεί από βουλευτής. Εντούτοις, λίγο μετά ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Ηλείας Στεφανόπουλος. Την 7η Σεπτεμβρίου (λίγο πριν ανοίξει η Βουλή), ο έως τότε παντελώς άγνωστος βουλευτής Κιλκίς Συμπιλίδης πήγε στον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου Αθαν. Τσαλδάρη και του ανεκοίνωσε ότι ήρε την εμπιστοσύνη του προς την κυβέρνηση. Η τελευταία είχε πλέον μόνον 150 βουλευτές, δηλ. είχε απωλέσει τη δεδηλωμένη. Όσοι είμαστε νομικοί (ο γράφων είναι Δρ Νομικής) ξέρουμε ότι δεν υπάρχει ούτε ένα προηγούμενο παγκοσμίως, στο οποίο κυβέρνηση να έχει παραμένει στην εξουσία, έχοντας απωλέσει τη δεδηλωμένη. Αυτά είναι τα πραγματικά γεγονότα και προκαλώ τον οιονδήποτε να με διαψεύσει για να του δείξω τις σχετικές εφημερίδες της εποχής!! Στους φίλους του δήθεν-πατριώτη Αντωνάκη (βουτηρομπεμπέ των Β.Π.), έχω να θέσω 2 απλά ερωτήματα. Α. Που βρήκε τα χρήματα για να ιδρύσει τοπικές οργανώσεις σε κάθε γειτονιά,ο αριθμός των οποίων έφθανε τον αντίστοιχο των 2 μεγάλων κομμάτων; Β. Πως και εγνώριζε ο τότε ΥΠ.ΕΞ των ΗΠΑ Ουόρεν Κρίστοφερ ότι θα γίνουν βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα τον Οκτώβριο, όπως του ξέφυγε και είπε κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα, τον Ιούνιο του 1993;Μήπως γιατί ο Αντωνάκης ήταν (και φυσικά παραμένει) όργανο των ΗΠΑ,που τον κρατούν με κάποιες φωτογραφίες από τον βίο του στις Ηνωμένες Πολιτείες; Αυτά για την ώρα....
    Ι.Σ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρήκε τα λεφτά από έλληνες που δεν ήθελαν τον 100% αμερικανό Μητσοτάκη, ποιός είναι αγαπητός στις ΗΠΑ είναι ολοφάνερο! Αν ο Σαμαράς έκανε κάτι και τον εκβιάζουν οι αμερικάνοι γιατί δεν ακούστηκε, εδώ λένε ψέματα για αυτά που γνωρίζουμε όλοι καλά και δεν θα το έβγαζαν στην φόρα αν υπήρχε κάτι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με τα χρήματα του απλού κοσμάκη δεν ανοίγεις τοπικές οργανώσεις σε κάθε γειτονιά!!Αυτά είναι για αφελείς...Φυσικά και είναι γνωστά αυτά που γράφω "στους παρηκούντες εν τη Ιερουσαλήμ".Όποιος δε έχει αμφιβολία, ας ανατρέξη στον Τύπο της εποχής.Υ.Γ. Αλήθεια, με ποιόν έτρωγε ο Αμερικανός πρέσβης την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στο Μοναστηράκι;;Πάντως, σίγουρα όχι με τη Ντόρα ή τον Μητσοτάκη! Ι.Σ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.