Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ!

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΣΤΑΝΤ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ Με ανοικτά ερωτήματα ποιόν αλήθεια εξυπηρετεί η παρουσία του τουρκικού προξενείου Κο...

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΣΤΑΝΤ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Με ανοικτά ερωτήματα ποιόν αλήθεια εξυπηρετεί η παρουσία του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής όταν υπάρχουν ελάχιστοι Τούρκοι πολίτες, όταν η βίζα για τη Τουρκία έχει καταργηθεί κι όταν για τις διμερείς σχέσεις υπάρχουν άλλοι φορείς, η «Πρωτοβουλία για την απομάκρυνση του τουρκικού προξενείου» από την Θράκη προχώρησε σ’ ένα δεύτερο βήμα όπως η τοποθέτηση ενημερωτικών σταντ στην πλατεία της Κομοτηνής και η διανομή έντυπου υλικού που αναφέρεται στο ρόλο της διπλωματικής αποστολής της Τουρκίας στην πόλη μας, που έχει σαν στόχο τον εκτουρκισμό της μειονότητας, την γκετοποίηση και την περιχαράκωσή της, τον εκτουρκισμό των Πομάκων και των Ρωμά και όχι μόνο. Μ’ ένα κείμενο ερωτοαπαντήσεων ο καθένας καταλαβαίνει καλύτερα το τι παίζεται στην Θράκη και ποια είναι η πραγματικότητα τόσο για τον τουρκικής καταγωγής μουσουλμάνο της Θράκης που πρέπει να κατανοήσει ότι ως Ελλάδα έχουμε κάποια συμφέροντα αδιαπραγμάτευτα και δεν είναι όλα υπό συζήτηση.

Όλο το άρθρο για την κίνηση εδώ(εφ.Χρόνος)

9 σχόλια

  1. EXO OI MOGGOLOI.
    DHMOPSHFHSMA TORA,PETAKSTE TOUS STON AGYRISTO TA PROBOKATORIKA SKOULIKIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EXEI ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ (ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ) ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ( ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΔΕΡΦΙΑ )ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΑΚΡΙΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
    ΣΚΑΤΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑ ΨΗΦΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΠ ΤΑ @@@ΔΙΑ....

    ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΟΥΣ ΒΟΥΤΗΡΟΜΠΕΜΠΕΔΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΧΑΜΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ......

    ΑΚΡΙΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΧΙ ΑΚΡΙΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΗΟ ΕΔΩ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΝΟΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΩΝ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΙΧΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ.ΔΕΝ ΔΙΑΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΚΙ ΕΔΩ.ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ{κουκουλοφοροι και λαθρομεταναστες}.ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΙ.ΚΑΤΑΝΤΟΥΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑΡΘΗ Η ΩΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΕΛΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΚΡΙΤΩΝ ΕΚΕΙ ΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσύ που ρωτάς τι ψήφισαν οι ακρίτες απλά πρέπει να ντρέπεσαι... ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΦΙΛΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ? ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑ.0.Σ. ΚΛΠ ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΓΩ ΣΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΩ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ελληνες,Ελληνες σταματηστε πια την γκρινια και την διχονοια.
    Κανεις δεν ειναι πιο πατριωτης απο τον αλλον,ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε.
    Αν χαθει η Θρακη μας θα χαθει και η υπολοιπη Ελλαδα,οπως θα χανοταν αν χαναμε την Μακεδονια η' την Ηπειρο η' την Κρητη,εστω και το μικροτερο νησακι του Αιγαιου(η' του Ιουνιου).
    Στην εποχη που ζουμε δεν εχουμε την πολυτελεια κι ακομα περισσοτερο το δικαιωμα να αφησουμε στην τυχη του ουτε ενα εκατοστο Ελληνικης γης.
    Οπως δεν εχουμε και την πολυτελεια-κι ας ειναι το Εθνικο μας σαρακι-να χαλαμε τις Ελληνικες καρδιες μας με τα οποια δικαιολογημενα η' οχι παραπονα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.