Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΖΗΛΕΨΑΝ ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ...

... ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΗΘΟ ΤΟΥ! Δεν θα μπορούσε η Αστυνομία να μείνει πίσ...

...

ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΗΘΟ ΤΟΥ!

Δεν θα μπορούσε η Αστυνομία να μείνει πίσω... και προκυρήσει διαγωνισμό για την πλήρωση της θέσεως του Εκπροσώπου Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Διαβάστε και το ανάλογο Δελτίο Τύπου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛ.ΑΣ.

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας προκηρύσσει από σήμερα με Διαταγή του, εσωτερικό διαγωνισμό για την κάλυψη της θέσης του Εκπροσώπου Τύπου του Αρχηγείου και ενός βοηθού αυτού. Καταληκτική προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η 27-10-2009.
Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να φέρουν βαθμό Αστυνόμου Α΄ έως Αστυνομικού Υποδιευθυντή, να έχουν αξιολογηθεί ως εξαίρετοι την τελευταία τριετία και να μην έχουν διαπράξει σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα καθ΄ όλη τη διάρκεια παρουσίας τους στο Σώμα. Να διαθέτουν επίσης υψηλή επιχειρησιακή αντίληψη και αυξημένη επαγγελματική κατάρτιση (θα συνεκτιμηθεί η κατοχή τίτλου σπουδών Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, ειδίκευσης σε θέματα Τύπου και Μ.Μ.Ε. κ.λπ.).


Οι υποψήφιοι θα αξιολογηθούν από ειδική επιτροπή που θα συσταθεί από το Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας με τη συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων, Ακαδημαϊκών και εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε. Η τελική επιλογή θα γίνει από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, κατόπιν εισήγησης της επιτροπής.

2 σχόλια

  1. εχετε κανει ενα λαθος με την φωτο...ο σταυρος δεν θα υπαρχει πλεον στο λογοτυπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι μπορούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα και μάλιστα ηλεκτρονικά για να μην μαζεύεται χαρτούρα, για κάθε θέση τώρα. Και ποιος μου λέει ότι δεν τα σβήνουν όλα (delete) και βάζουν αυτόν που θέλουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.