Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ...

... ΑΛΛΟΙ 34 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ... Κάτι μας λέει ότι τέτοιες ειδήσεις μπορεί να αποτελέσ...

...
ΑΛΛΟΙ 34 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ
...
Κάτι μας λέει ότι τέτοιες ειδήσεις μπορεί να αποτελέσουν παρελθόν, γι αυτο όσο προλαβαίνουμε αναδημοσιεύουμε από το δελτίο τύπου του ΥΕΝ...

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στη χερσαία ζώνη του λιμένα Μυτιλήνης, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, τριάντα τέσσερις (34) αλλοδαποί (27 άνδρες, 05 γυναίκες και 02 παιδιά), στερούμενοι νομιμοποιητικών εγγράφων. Οι ανωτέρω είχαν ξεκινήσει, κατά δήλωσή τους, από τα απέναντι τουρκικά παράλια, με σκοπό την παράνομη είσοδό τους στη χώρα. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης.

2 σχόλια

  1. "ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ..."

    Καλύτερα να διευκρινίζετε τι εννοείται με την λέξη "εκλείψουν", διότι ίσως κάποιοι καταλάβουν λάθος και χαρούν. Δεν θα σταματήσει η λαθρομετανάστευση, απλώς δεν θα μαθαίνουμε γι αυτήν.

    Μην ανησυχείτε, ο ΛΑΟΣ είναι εδώ και θα μας πληροφορεί μια χαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό που είδα χτες ήταν απίστευτο..Είδα στην πόλη των Τρικάλων, αλλοδαπούς με σημαίες του πασοκ να πανηγυρίζουν..Μάλλον Ασιάτες..Πακιστανοί..Πόσο ασχημό το γεγονός να μην κυματίζουν οι Γαλανόλευκες σημαίες μαζί με τις πράσινες..Οι Έλληνες αποφάσισαν..Αυτό το κόμμα θέλησαν, εμείς προσπαθήσαμε, ψηφίσαμε Χ.Α ΛΑΟΣ..Ό,τι κ αν συμβεί θα έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευθύνη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.