Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΩΡΙΣ ΒΙΒΛΙΑ Η ΜΕΣΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΜΕ ... ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ Η Μέση Παιδαγωγική Ακαδημία Αργυροκάστρου είναι η μοναδική σχολή από την οποία αποφοιτούν οι δάσκαλοι τω...

ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΜΕ ... ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Η Μέση Παιδαγωγική Ακαδημία Αργυροκάστρου είναι η μοναδική σχολή από την οποία αποφοιτούν οι δάσκαλοι των ελληνικών σχολείων της Βορείου Ηπείρου. Με νομοσχέδιο του Υπουργείου Εξωτερικών που ψηφίστηκε τον Οκτώβριο του 2008, οι απόφοιτοι του Παιδαγωγικού Γυμνασίου έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής Ορκωτών Μεταφραστών της Μεταφραστικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας.
Τα τελευταία χρόνια όμως, τόσο η Αλβανία που έχει την νόμιμη υποχρέωση όσο και η Πατρίδα που έχει την ηθική δεν καταφέρνουν να πράξουν ώστε να παραδοθούν τα διδακτικά εγειρίδια στους μαθητές του ελληνικού τμήματος Παιδαγωγικού. Οι διδακτικές ώρες αναλώνονται στην υπαγόρευση των σημειώσεων με αποτέλεσμα όπως εξηγούν καθηγητές και μαθητές να μην μπορεί να πραγματοποιηθεί πραγματική παράδοση και εξέταση μαθήματος Σήμερα φοιτούν στο ελληνικό τμήμα του Παιδαγωγικού Γυμνασίου 79 μαθητές.

Πηγή
ΑΕΤΟΣ για το stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.