Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ 95 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ 114 ΦΟΡΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ !!!

ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ Σύμφωνα με επίσημο έγγραφο που κατέθεσε ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Κύπρου στα Ηνωμέν...

ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ

Σύμφωνα με επίσημο έγγραφο που κατέθεσε ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Κύπρου στα Ηνωμένα Έθνη, στις εννέα Οκτωβρίου, η πολεμική αεροπορία της Τουρκίας παραβίασε τον κυπριακό εναέριο χώρο 95 φορές και τους διεθνείς κανονισμούς εναέριας κυκλοφορίας 114 φορές μέσα σε ένα δίμηνο!
Οι απανωτές και συνεχείς παραβιάσεις του εναέριου χώρου της Λευκωσίας θέτουν σοβαρά ζητήματα ασφαλείας. Σύμφωνα με τον πρέσβη Μηνά Χατζημιχαήλ, ο οποίος υπογράφει το έγγραφο, «η τουρκική πολιτική μη συμμόρφωσης με τους κανόνες και τους διεθνείς κανονισμούς, που διέπουν τη διεθνή αεροπλοΐα, συνεχίζει να θέτει σε κίνδυνο την πτητική ασφάλεια και να διαιωνίζει την έλλειψη ασφάλειας και την ένταση στο νησί».
Ο κ. Χατζημιχαήλ ερμηνεύει τις παραβιάσεις από τουρκικής πλευράς ως πράξεις που αποσκοπούν στην παγίωση της ντε φάκτο διαίρεσης της Κύπρου και της περαιτέρω ενίσχυσης της παράνομης, αποσχιστικής οντότητας στα κατεχόμενα. Ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Κύπρου στην έδρα του ΟΗΕ χαρακτηρίζει την πολιτική της Άγκυρας «ανεύθυνη», ιδιαίτερα από τη στιγμή που υπηρετεί ως μη-μόνιμο μέλος στο Συμβούλιο Ασφαλείας.

Αναλυτικά εδώ
ΑΕΤΟΣ για το stoxos.gr

1 σχόλιο

  1. Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΒΟΗΘΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΕ.. ΑΛΟΙΜΟΝΟ..
    ΣΕ ΜΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΕ ΕΘΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Η ΟΠΟΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ.
    ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
    Δεν μπορω να διανοηθω τι συμβαινει μεσα στο χωρο της Εκκλησιας της Ελλαδος.
    Οπως ολοι εχετε πληροφορηθει την περασμενη εβδομαδα η Ιερα Συνοδος ψηφισε ως βοηθο Επισκοπο Κερνιτσης τον Ιερατικο προισταμενο του Αγ.Παντελεημονος στην οδο Αχαρνων τον πονοψυχο(για το θεαθηναι) προστατη των μεταναστων και οχι μονο, τον Αρχιμανδριτη Προκοπιο Πετριδη ο οποιος προκλητικα υποστηριζει τους μεταναστες στην Περιοχη και οχι και τους μονιμους κατοικους της. Οσοι ειμαστε στον εκκλησιαστικο χωρο γνωριζουμε το την πολιτεια του Προκοπιου μιας αμφιλεγομενης προσωπικοτητας. Στην ουσια η επισκοποιηση του Προκοπιου ειναι εκπληρωση του αιτηματος του Καλαβρυτων Αμβροσιου (του οποιου ο Προκοποιος ειναι πνευματικο του παιδι) απο τον Ιερωνυμο για να εχει την υποστηριξη του καλαβρυτων μελλονταικα σε διαφορα θεματα.Εχει τοση δουλεια ο Καλαβρυτων Αμβροσιος που ηθελε και βοηθο Επισκοπο; Αυτο δεν μπορω να το καταλαβω. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΟΠΡΕΠΗ ΑΜΒΡΟΣΙΟ;

    ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΟΙ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ .ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!!!
    ΕΝΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΔΥΘΕΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΩΜΟΦΟΡΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΩΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΑΝΥΠΟΚΡΙΤΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ.

    H Ιεραρχία εξέλεξε με 56 ψήφους τον Αρχιμανδρίτη Προκόπιο Πετρίδη (προϊστάμενο του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών), με τον τίτλο του Βοηθού Επισκόπου της πάλαι ποτέ διαλαμψάσης Επισκοπής Κερνίτσης, βοηθός στην Ι.Μ. Καλαβρύτων.

    Υ.Γ Πρωτη φορα γινεται χειροτονια επισκοπου στην ενορια του οπου ειναι Προισταμενος οπως στην συγκεκριμενη
    Ολες οι χειροτονιες Αρχιερεων γινονται στον καθεδρικο ναο μητροπολιτικο ναο Αθηνων και στην προκειμενη περιπτωση στον ΑΓ.ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΤΟΝ ΑΡΕΠΑΓΙΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.