Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

O... ΓΚΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ!

... "ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΠΡΙΟ ΠΡΕΣΒΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ '74"... Ο γνωστός πλέον σε όλους μας ψεύτης και συκοφάντης Βασ...

...
"ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΠΡΙΟ ΠΡΕΣΒΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ '74"...


Ο γνωστός πλέον σε όλους μας ψεύτης και συκοφάντης Βασίλης Γκουρογιάννης ήταν καλεσμένος στην Κυπριακή Πρεσβεία επ' ευκαιρίας της ανάληψης των καθηκόντων του νέου Πρέσβυ. Στην παράδοξη αυτή παρουσία αντέδρασαν οι "Βετεράνοι 74" με επιστολή τους κοινοποίησαν στον "Στόχο".

Εν Αθήναις τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 Προς την Α.Ε
Αριθμός Πρωτοκόλλου : 8 / 2009 Τον Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας
κ . Ιωσήφ Ιωσήφ εις Αθήνας

Εξοχώτατε κύριε Πρέσβη
Αφού κατ΄αρχήν σας συγχαρούμε θερμά για την ανάληψη των καθηκόντων σας ως Πρέσβεως της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα, ευχόμενοι ειλικρινώς κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο σας, επιθυμούμε να σας ευχαριστήσουμε για την τιμητική πρόσκλησή σας να παραστούμε στην δεξίωση που παραθέσατε χθές (31η Αυγούστου 2009) στην Πρεσβεία σας, προς τιμήν του, ομολογουμένως επιτυχημένου, προκατόχου σας κ. Γεωργίου Γεωργή.

Εν τούτοις, κατά την διάρκεια της εκδηλώσεως, διαπιστώσαμε ότι εκτός του πλήθους των εκλεκτών προσκεκλημένων σας, παρευρίσκετο και κάποιος Βασίλειος Γκουρογιάννης, ο οποίος έγινε γνωστός σ΄εμάς δι΄ενός μυθιστορήματός του, που αναφέρεται στον πόλεμο της Κύπρου το 1974 εναντίον των Τούρκων εισβολέων και κατακτητών. Μέσα από τις σελίδες του, εντελώς απροκάλυπτα προβάλλει τα έντονα ανθελληνικά του αισθήματα και το ενδόμυχο μίσος του εναντίον όλων των Ελλαδιτών στρατιωτών που είχαμε την μεγάλη Τιμή να πολεμήσουμε τότε αμυνόμενοι υπέρ της Ελευθερίας της Κύπρου, εμφανίζοντάς μας ως ναρκομανείς, σφαγείς αμάχων Τούρκων, βιαστές, δειλούς και φοβισμένους στον πόλεμο, ακόμη ως εγκληματίες πολέμου και άλλα πολλά. Αποδίδει σε μας όλες τις βαρβαρότητες και φρικαλεότητες των Τούρκων, επιχειρώντας να δικαιολογήσει την τουρκική εισβολή και κατοχή, εξυμνώντας τους Τούρκους και εξισώνοντας τον θύτη με το θύμα.

Τούτων δεδομένων, θεωρούμε την παρουσία του εν λόγω στην εκδήλωσή σας, ταυτόχρονα με την δική μας, προσβολή προς τους Βετεράνους Πολεμιστές της Κύπρου, καθώς και βεβήλωση της μνήμης των ηρωικώς πεσόντων συμπολεμιστών μας, τα ιερά λείψανα των οποίων ο υβριστής μας δεν διστάζει να περιγράψει στο βιβλίο του ως «…τα κοψίδια των καταδρομέων…».

Σεβόμενοι απολύτως τους κανόνες φιλοξενίας αποφύγαμε, ως έδει άλλωστε, την έκφραση οιασδήποτε διαμαρτυρίας ή ενστάσεως κατ΄εκείνη την στιγμή.
Καταγράψαμε όμως το γεγονός και σας εκφράζουμε σήμερα την έντονη δυσαρέσκεια και διαμαρτυρία μας και παρακαλούμε να έχουμε τις τυχόν εξηγήσεις σας επί του σοβαροτάτου τούτου ζητήματος, πιστεύοντας ότι η Κυπριακή Δημοκρατία συνεχίζει να τιμά και να σέβεται αυτούς που πολέμησαν και αγωνίζονται γι΄αυτήν και όχι τους δολίους υβριστές και συκοφάντες τους.

Με τιμή
Διά το Διοικητικόν Συμβούλιον

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματεύς
Νικόλαος Φ. Αργυρόπουλος - Αντώνιος Δ. Δούλας

Αυτά είναι τα ξεφτιλίκια των πολιτικάντηδων σε Ελλάδα και Κύπρο. Να κάνουν σπέκουλα στην ΜΙΤ και τις επιδιώξεις των μογγόλων σε μιά εποχή που εκτείθονται διεθνώς για τα εγκλήματα τους. (Στη φωτογραφία ο Γκουρογιάννης που έχει γράψει και για την... σφαγή των "τσάμηδων" από τους Έλληνες.

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.