Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ . .. Εκτεταμένες καταστροφές σε τάφους στο ελληνικό νεκροταφείο του Βαλουκλή της Κωνσταντινο...


ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ
.
..


Εκτεταμένες καταστροφές σε τάφους στο ελληνικό νεκροταφείο του Βαλουκλή της Κωνσταντινούπολης προκάλεσαν βάνδαλοι στις αρχές του μήνα.

Συγκεκριμένα, το πρωί της 2ας Σεπτεμβρίου διαπιστώθηκε από του φύλακες της Μονής της Ζωοδόχου Πηγής, που βρίσκεται δίπλα ακριβώς από το νεκροταφείο, ότι ''άγνωστοι'' δράστες κατέστρεψαν 89 τάφους.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οι βάνδαλοι εισέβαλαν στο νεκροταφείο από τον πέτρινο φράχτη του νεκροταφείου που βρίσκεται επί της παρακείμενης δημόσιας οδού.

Πηγές της ελληνικής ομογένειας στην Πόλη σχολιάζουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το νεκροταφείο γίνεται στόχος των βανδάλων, ωστόσο αυτή τη φορά είναι πρωτοφανής η έκταση των ζημιών.

Μετά από το περιστατικό αυτό η Εφοροεπιτροπή των Νοσοκομείων Βαλουκλή προτίθεται να προχωρήσει στην ανέγερση υψηλότερου τοίχου για να αποτρέψει την πρόσβαση στο χώρο του νεκροταφείου. Οι ζημιές θα αποκατασταθούν μετά την ανέγερση του τοίχου.

egersis για το stoxos.gr

3 σχόλια

  1. Κοίτα, ότι δεν μας χωνεύουν σαν λαό, αυτό είναι γεγονός. Αλλά δεν νομίζω πως το σύνολο των Τούρκων αντιπροσωπεύεται από τέτοιες αρρωστημένες πράξεις. Σίγουρα αυτοί που το κάνανε είναι ζώα, τι να λέμε.

    Να μην ξεχνάμε και μερικούς δικούς μας που πάνε και σπάνε Εβραϊκούς τάφους...

    http://4.bp.blogspot.com/_zCTHS1nVRFE/Si_7znYc9iI/AAAAAAAAABo/Vvd8zi536tk/s1600-h/ioannina_june_2.jpg

    Για το συγκεκριμένο θέμα είχε γίνει μεγάλη συζήτηση σε Εβραϊκό blog …

    Όπως δεν θέλω να στιγματίζομαι εγώ από τους βάνδαλους στα Γιάννενα, έτσι δεν πρέπει να τσουβαλιάσω και την αντίπερα όχθη…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι τουρκοι δεν αλλαζουν.ειναι βαρβαροι βανδαλοι και καταραμενοι ανεπροκοποι.οπως τα αφησαν οι ελληνες ετσι μειναν.οταν οι ελληνες ημασταν εκει στα παναρχαια μερη τα παντα ηταν πανεμορφα και ο τοπος ειχε προκοπη,τα χουν κανει κωλο ολα.δεν σεβονται τιποτα πολιτισμο ιστορια νεκρους.ειναι καθυστερημενοι και απολιτιστοι.θα επρεπε να ονομαζονται το κρατος της καταστροφης και της γενοκτονιας των λαων.λεωνιδας.απο περαμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. NOMIZW TA BAΘΥΤΕΡΑ ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΗΠΩΣ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΑΦΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΡΑΣΥΣ,ΒΑΡΒΑΡΟΣ,ΑΛΑΖΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΣ.ΑΣ ΜΗ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!
    ΛΑΜΠΡΟΣ/ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.