Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΛΑ.Ο.Σ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ

... ΜΟΙΡΑΖΕ ΕΝΤΥΠΑ ΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ Στον Ερυθρό Σταυρό νοσηλεύεται εκτός κι...

...
ΜΟΙΡΑΖΕ ΕΝΤΥΠΑ ΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ

Στον Ερυθρό Σταυρό νοσηλεύεται εκτός κινδύνου νεολαίος της Φ.Ο.Σ. που... τόλμησε να μοιράσει έντυπο υλικό της φοιτητικής παράταξης που πρόσκειται στο ΛΑ.Ο.Σ. στην ΘεολογικήΣχολή Αθηνών. Δέχτηκε άνανδρη επίθεση από... αρκετούς αγωνιστές που δεν ανέχονται άλλες φωνές ακτός από τις δικές τους τις... δημοκρατικές μέσα στα Ελληνικά Πανεπιστήμια.

10 σχόλια

  1. Τώρα ΠΟΙΟΣ είναι ο ναζιστής, ο ρατσιστής, ο "ακραίος";;;;; Κ στη ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ;;; Ήμαρτον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν ειχαν τους Χρυσαυγιτες να τους προστατευουν και να περιφρουρουν τις δρασεις τους δεν τους ακουμπουσε κανεις.Τωρα γιναν οι Χρυσαυγιτες κακοι φασιστες και μας βριζετε και λασπολογειτε εναντιων μας.Φατε τις τωρα απο τους απλυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΕ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΣΑΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ.. ΑΛΛΟ ΑΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΛΑΟΣΙΤΕΣ.. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΕΤΕΥΣΟΥΜΕ.

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΥΠΑΔΕΣ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΟΥ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΝ , ΜΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΔΑΠΙΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΝΩ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΓΟΙ.
    ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ .. ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και δεν ηταν και τα ματ να τους προστατευσοθν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι Λαοσίτες για να μην τους πει ακραίους το μιντιακό σύστημα, ακολουθούν αυτό που έχει πει και ο Γεωργιάδης, ότι βία δικαιούται να ασκεί μόνο το κράτος, οπότε κάθονται και τις τρώνε. Κρίμα όμως για το παιδί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΩΝΕ .. ΑΠΛΑ ΟΙ ΑΝΑΡΧΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ 20 - 20 ΜΕ ΠΛΗΡΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ.. ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΙΞΕΙΣ Η ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ.

    ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΑΝΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΦΥΓΗΣ.. ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ

    ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΕΣ ΒΛΕΠΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.. ΤΟΤΕ ΤΟ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.. ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ..

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΣΟΥΠΕΡ - ΛΑΟΣΙΤΕΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΕ ΤΟ 7% ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ίδιο πράγμα λέμε ρε φίλε. Πήρες τοις μετρητοίς το «κάθονται και τις τρώνε». Εννοώ δεν αντιδρούν, δεν ανταποδίδουν όταν προκληθούν, το βάζουν στα πόδια όπως λες και εσύ, και αυτό το εκμεταλλεύονται οι άλλοι οι άνανδροι κάφροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΤΟ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝΕ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΤΑΥΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΓΙΑΦΚΑ ΤΟ INDYMEDIA . ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ..
    ΚΑΜΙΑ ΜΥΝΗΣΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ..? ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τον χοντροΚαρατζαφερη,ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΗΓΕΤΗ,ποτε θα τον δειρουνε;Μπας και ξυπνησει απο το συγχωρητικο και ηλιθιο συνδρομο της ΕΡΕ που τον διακατεχει;
    Τα εκανε πλακακια με τα ΜΜΕ και επεσαν χοντρες συμφωνιες κατω απο το τραπεζι πριν μερικα χρονακια ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΜΠΟΜΠΟΛΑ,ΚΟΚΚΑΛΗ και λοιπους...Επεσαν και οι σχετικες απειλες σε βαρος αγαπημενων προσωπων και ΗΡΘΕ ΚΙ ΕΔΕΣΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ!..Και ο Μεγας Κομμουνιστης ηγετης του ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ,αλλαξε ροτα και αρχισε να μας καραφλιαζει..
    Συμφωνω με τον HELLRAISER και επαυξανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.