Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΤΟΝ ΦΛΟΓΑΪΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΤΟΠΡΩΪ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΘΕΣΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΦΙΣΣΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

.. ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΞΕΡΕ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ... ... Συνάντηση με τον «υπηρεσιακό» υπουργό εσωτερ...

..
ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΞΕΡΕ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ...
...Συνάντηση με τον «υπηρεσιακό» υπουργό εσωτερικών είχε ο Καρατζαφέρης το πρωί, αλλά προς έκπληξη όλων το θέμα με τις γιγαντοαφίσσες στην Κομοτηνή δεν τέθηκε αφού προφανώς κανένα θέμα δεν υπήρχε και ο Καρατζαφέρης το γνώριζε. Μπορεί ο χωρος στον οποίο βρίσκονταν οι αφίσσες του ΛΑ.Ο.Σ. να είναι βακούφι της μουφτείας, αλλά η διαφημιστική που τον εκμεταλευόταν δεν ήταν εντάξει στις υποχρεώσεις της όπως μας πληροφορεί ο «Χρόνος» της Κομοτηνής:

«...υπήρξε δικαστική απόφαση γι’ αυτό μετά την προσφυγή που άσκησε κατά της διαφημιστικής εταιρίας που εκμεταλλεύεται τα συγκεκριμένα τεράστια μπάνερ, η διαχειριστική επιτροπή μουσουλμανικής περιουσίας, η οποία έχει λαμβάνειν σοβαρά ποσά από την άφαντη διαφημιστική εταιρία. Η προσφυγή της δικαιώθηκε με την υπ’ αριθμ. απόφαση 160/2009 και εφαρμόστηκε από δικαστικό επιμελητή που κάλυψε με λινάτσα το διαφημιστικό περιεχόμενο που συνέπεσε να είναι η πολιτική διαφήμιση του κ. Καρατζαφέρη.» λέει το ρεπορτάζ του πάντα πολύ καλά πληροφορημένου «Χρόνου»

Και φυσικά η απόφαση αυτή δεν είναι προχθεσινή... Κι εμείς κι άλλα μπλογκς που ζητήσαμε εξηγήσεις για την ενέργεια αυτή –να σκεπαστούν δηλαδή αυτές οι αφίσσες- αφού συνέβαινε το γεγονός σε μιά τόσο ευαίσθητη περιοχή είμασταν εξοργισμένοι με το γεγονός, προκαλέσαμε το ΛΑ.Ο.Σ. να τοποθετηθεί και τοποθετήθηκε με δύο δελτία τύπου που ανέφεραν λεγόμενα του Κρατζαφέρη για το θέμα σε δυό προχθεσινές ομιλίες του. «Τις αφίσσες τις κατέβασαν οι τούρκοι» επέμενε ο αρχηγός του ΛΑ.Ο.Σ. Κι εμείς με το δίκηο μας τώρα είμαστε ΔΙΠΛΑ εξοργισμένοι αφού δεν είναι τα πράγματα όπως άφησαν να εννοηθούν αλλά και γιατί ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ για δικές του σκοπιμότητες. Δεν έχουμε τελειώσει...

«ΣΤΟΧΟΣ»

1 σχόλιο

  1. απλά αναρωτηθείτε για την ταχύτητα φωτός με την οποία έδρασε η ελληνική "ανεξάρτητη" δικαιοσύνη στην περίπτωση αυτή. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.