Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;

... (ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗ ΒΡΟΥΝ "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ" ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!) Μετά τη δολοφονική επίθ...

...
(ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗ ΒΡΟΥΝ "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ" ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!)

Μετά τη δολοφονική επίθεση αναρχοφασιστών σε φοιτητή του ΛΑΟΣ οι εγκληματίες του τρομοκρατικού server που εκπέμπει μέσα από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ανάρτησαν τα στοιχεία της ταυτότητάς του την οποία έκλεψαν μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του. Αν και αποτελεί ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ η ανάρτηση των στοιχείων του δημόσια στο διαδίκτυο, των στοιχείων ΤΗΣ ΚΛΕΜΜΕΝΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ του φοιτητή από τους εγκληματίες που λίγο έλειψε να τον δολοφονήσουν, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δηλώνει ΑΝΑΡΜΟΔΙΑ και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ να επέμβει λόγω ΑΣΥΛΟΥ. Με λίγα λόγια Ένα δημόσιο Κτίριο για την Παιδεία μας είναι ΓΙΑΦΚΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΡΕΦΟΥΝ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ


ΠΗΓΗ: stop-indymedia

5 σχόλια

  1. Που είναι άραγε οι υπερδραστήριοι αξιωματικοί της διωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος ;
    Οι αναρχοκουμμουνιστες είχαν συγκεκριμένο στόχο: να γελοιοποιήσουν το κράτος , και το κατάφεραν πολύ πιο εύκολα από όσο θα ήλπιζαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω οτι μόνο βλάβη προκαλείται από την αναδημοσίευση των προσωπικών στοιχείων του παιδιού, του οποίου την φωτογραφία και την ταυτότητα ανάρτησαν στην βρωμοσελίδα τους οι αναρχικοί αλήτες. Αν δεν σας άρεσε που είδατε αυτά τα προσωπικά στοιχεία ανηρτημένα εκεί θα έπρεπε να τα μην τα αναδημοσιεύετε κι εδώ. Το αυτό ισχύει και για το stop-indymedia και για όσα άλλα ιστολόγια του πατριωτικού χώρου υπέπεσαν σε αυτό το -κατά τη γνώμη μου- ολίσθημα. Μια αναφορά στο συμβάν με τον σχετικό σχολιασμό αρκεί. Ξέρουμε τι γουρούνια είναι και πόσο χαμηλά μπορούν να πέσουν οι αναρχολεχρίτες. Δεν χρειαζόμαστε τέτοιου τύπου λεπτομερείς αποδείξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AFTO POU DEN MPORO NA KATALAVO INE TI KANOUNE OI HAKERS. GIATI DEN MPENOUN SE AFTIN TIN SELIDA NA TIN KATASREPSOUN. EDO MPOROUN KE MPENOUN NASA CIA MEGALON ETERION KE DEN MPOROUN NA DIALISOUN MIA MPOURDELOSELIDA; APLOS KANO MIA EROTISI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 24/9/09 9:39 μμ συμφωνώ απόλυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το καθεστώς της σταλινικής δικτατορίας της Αριστεράς στην Ελλάδα τό ξέρουμε. Το καθεστώς αυτό δεν ανατρέπεται με ευχολόγια. Υπάρχουν δικασταί (ακόμη) στην Ελλάδα. Και ο ΛΑΟΣ διαθέτει νομικούς. Ο φοιτητής πρέπει να στηριχθεί νομικά και οικονομικά (και φυσικά, κατά των απειλών των τρομοκρατών της Αριστεράς). Και να καταθέσει μήνυση για απόπειρα δολοφονίας και αγωγή, τόσο στους φυσικούς αυτουργούς όσο και σε όσους διευκόλυναν τους εγκληματίες να διαπράξουν το έγκλημα, αλλά και τούς διευκολύνουν τώρα να διαφύγουν. Φυσικά, για να γίνει αυτό πρέπει ο φοιτητής, επαναλαμβάνω, να στηριχθεί. Δεν μπορεί μόνος του να τα βάλη με ολόκληρη την ένοπλη τρομοκρατία της Αριστεράς, ήδη έδωσε το αίμα του στον αγώνα και με το παραπάνω.

    Έχουμε καταλάβει για τι πράγμα μιλούμε; Στο Ιντυμήντια και στο ΕΜΠ κρύβονται δράστες απόπειρας δολοφονίας. Οι αρχές αφείλουν να επέμβουν αυτεπάγγελτα, αλλά και ο παθών μπορεί να καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά των δραστών και των άμεσων ή έμμεσων συνεργών τους. Και να τούς κάνει να τρέχουν και να μην φθάνουν.

    Λοιπόν, για διάπραξη κακουργηματικών πράξεων δεν τίθεται θέμα ασύλου. Δεύτερον, για τα υπόλοιπα, το άσυλο αφορά την είσοδο της αστυνομίας στο κτήριο, όχι την διακαιοσύνη. Τίποτε δεν εμποδίζει την σύλληψη των υπευθύνων του Ιντυμήντια εκτός του χώρου, αλλά και την άσκηση διώξεως εναντίον τους και αγωγής, ακόμη και κατά των πρυτανικών αρχών, για διευκόλυνση κακουργηματικών πράξεων και παρεμπόδιση της έρευνας για την σύλληψη των εγκληματιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.