Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΙΕΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ - ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

.. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ Κίνηση ΜΑΤ από τον Ιερό Σύνδεσμο Κληρικών Ελλάδος προς...

..
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

Κίνηση ΜΑΤ από τον Ιερό Σύνδεσμο Κληρικών Ελλάδος προς όλα τα Κόμματα για τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου με Ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα. Ο Ι.Σ.Κ.Ε. ζητά αποσαφήνιση των θέσεων τους αναφορικά με τις σχέσεις Εκκλησίας - Πολιτείας και αυτόνα γίνει ΤΩΡΑ, ώστε να ενημερωθούν οι κληρικοί και να τοποθετηθούν αναλόγως στις κάλπες των επερχόμενων εκλογών. Ο Ι.Σ.Κ.Ε. αναφέρει επί λέξη στην ανακοίνωση του:

“...οι απόψεις, θέσεις, γνώμες και διατυπώσεις σχετικά με το λεγόμενο χωρισμό Εκκλησίας και Κράτους, που κατά καιρούς προβάλουν στελέχη όλων των κομμάτων και δεν ικανοποιούν το σύνολο των Κληρικών Ελλάδος και τα χιλιάδες μέλη των οικογενειών των, που και αυτά είναι Ελληνες πολίτες ψηφοφόροι, θα πρέπει τα κόμματα προεκλογικά να ενημερώσουν τι προτίθενται να πράξουν μετεκλογικά για τα ως άνω θέματα, έτσι ώστε και ο Ιερός Σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδος να ενημερώσει τους εφημερίους και αυτοί να πράξουν ανάλογα με τη συνείδησή τους...”

Κι εμείς για να είμαστε ΔΙΚΑΙΟΙ θα δημοσιεύσουμε και εδώ στο stoxos.gr τις θέσεις αυτές από όποιο κόμμα που στέκεται θεωρητικά υπέρ της Εκκλησίας και της Πίστης μας, αποσαφηνιστούν.

"ΣΤΟΧΟΣ"

3 σχόλια

  1. ΣΤΟΧΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΣΤΙΣ 21/10; ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ; AΝ KAI EINAI ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΦΡΟΝΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ.
    Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ MΑΛΛΟΝ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 5.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TIMH ΣΤΟΝ- ΜΟΝΑΧΙΣΜΟ
    http://psifides.pblogs.gr/2009/01/erhmiths-monahos-iwshf-bigla-agioy-oroys.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι γιατί κάτι Καρατζαφέρηδες συνηθίζουν να λένε πράγματα ανάλογα με το που απευθύνονται και κάτι που λένε κάπου να το αλλάζουν κάπου αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.