Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΕ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ... Η «ζούγκλα» του Καλέ στη Βόρεια Γαλλία, ο αυτοσχέδιος καταυλισμός μεταναστών που...

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ...

Η «ζούγκλα» του Καλέ στη Βόρεια Γαλλία, ο αυτοσχέδιος καταυλισμός μεταναστών που θέλουν να περάσουν στη Βρετανία, ισοπεδώθηκε χθες από τη γαλλική αστυνομία. Οι περισσότεροι από τους μετανάστες που συνελήφθησαν έγινε γνωστό πως θα σταλούν στην Ελλάδα.
Βάσει των κανονισμών της Ε.Ε., οι μετανάστες που συλλαμβάνονται χωρίς να έχουν τα απαραίτητα χαρτιά, στέλνονται στην πρώτη ευρωπαϊκή χώρα του χώρου Σένγκεν στην οποία καταγράφηκαν. Ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Ερίκ Μπεσόν απέρριψε επικρίσεις ότι η Γαλλία απλώς μεταθέτει έτσι το πρόβλημα των παράνομων μεταναστών στις ελληνικές αρχές. Έλληνες αξιωματούχοι έλεγαν χθες στο Ασοσιέιτεντ Πρες ότι δεν έχουν δεχθεί ακόμη επίσημο αίτημα από τη Γαλλία για να παραλάβουν τους μετανάστες του Καλέ.

Πηγή
ΑΕΤΟΣ για το stoxos.gr

2 σχόλια

  1. Μα μας κατηγορησαν ευθεως οτι εμεις ειμαστε υπευθηνοι για την αθροα εισροη τοσων χιλιαδων λαθρομεταναστων.Και φυσικα θα τους στειλουν πισω σε μας,τον σκουπιδοτοπο της Ευρωπης και μεταφορικα και κυριολεκτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣ,ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΝΤΑΧΘΕΙ,ΑΣΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ,ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΟΘΑΛΠΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ?ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ,ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΤΑΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΨΙΧΑΛΙΖΕΙ.ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.