Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΛΤΙΑ...

... ΣΤΑ "ΠΡΑΣΑ" 9ΜΕΛΗΣ ΣΠΕΙΡΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ... Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Ενημέρωσης της ΓΑΔΑ,...

...
ΣΤΑ "ΠΡΑΣΑ" 9ΜΕΛΗΣ ΣΠΕΙΡΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
...
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Ενημέρωσης της ΓΑΔΑ, πρωινές ώρες της 19-09-09, στη Νίκαια, από Αστυνομικούς του Τ.Α Νίκαιας εξαρθρώθηκε 9μελής σπείρα αλλοδαπών που διακινούσε λαθρομετανάστες, αποτελούμενη από ένα 23χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αφγανιστάν και οκτώ (8) αλλοδαπούς υπηκόους Πακιστάν, ηλικίας από 18 έως 44 ετών, ενώ συνελήφθησαν ακόμη οκτώ (8) αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, Μπαγκλαντές και Αφγανιστάν για παράνομη είσοδο.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
1. Δύο (2) Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα, χρησιμοποιούμενα στη μεταφορά των λαθρομεταναστών,
2. Δύο (2) πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.
Ειδικότερα από την έρευνα προέκυψε ότι η σπείρα, παραλάμβανε από ερημικά σημεία στις ακτές της Εύβοιας, αλλοδαπούς οι οποίοι εισέρχονταν λαθραία στη χώρα μας, με πλωτά μέσα από την Τουρκία. Από το σημείο εισόδου έως το χώρο κράτησής τους σε οικία στη Νίκαια, τους μετέφερε με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ο 23χρονος υπήκοος Αφγανιστάν, βοηθούμενος από τρεις (3) συνεργούς του, οι οποίοι κινούνταν με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που προηγείτο. Τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας, παρέμεναν φύλακες στην οικία που κρατούνταν οι λαθρομετανάστες και οι οποίοι υποβάλλονταν σε ξυλοδαρμούς και απειλές κατά της ζωής τους, προκειμένου να εξαναγκασθούν συγγενικά τους πρόσωπα εκτός Ελλάδας, να καταβάλλουν για τον καθένα, το χρηματικό ποσό των (4.000) Ευρώ.
Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.