Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"

... "ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΑΣΤΟΙ ΟΥΤΕ ΓΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΖΑΚΙΩΝ" ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για τις βουλε...

...
"ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΑΣΤΟΙ ΟΥΤΕ ΓΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΖΑΚΙΩΝ"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για τις βουλευτικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009:«Ο Π.Ε.Σ. γνωστοποιεί την κάθοδό του στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές σε μια εντελώς ανεξάρτητη συνεργασία με το μαχητικό και αναγνωρισμένο για την προσφορά του, Λαικό Σύνδεσμο-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Υποψήφιος στην Λάρισα ο Αγωνιστής Πρόεδρος του Χάμος Αστέριος

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος με αφορμή τη διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών, που θα λάβουν χώρα την 4η Οκτωβρίου 2009, δηλώνει την ξεκάθαρη αντίθεσή του, ως προς το υπάρχον εκλογικό σύστημα. Είμαστε απολύτως αντίθετοι με το συγκεκριμένο θεσμό, ο οποίος τείνει να καταστεί ένα ανούσιο και άνευ σημασίας γεγονός, που οδεύει πλέον προς ετήσια διεξαγωγή, όπως ο διαγωνισμός τραγουδιού της eurovision. Είμαστε αντίθετοι, διότι αποτελεί πραγματική πρόκληση για τον καθημερινά δοκιμαζόμενο λαό, ο οποίος στενάζει υπό το δυσβάσταχτο οικονομικό ζυγό που μας έχουν επιβάλει οι “εθνοσωτήρες” μας...


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

3 σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΧΕ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΛΑΜ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.ΠΑΙΔΙΑ ΦΤΩΧΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΥΠΩΣΟΥΝ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ.ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΖΑΦΕ ΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΙ ΣΟΥ ΝΑΙ Ο ΧΟΝΔΡΟΣ.ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ?ΜΟΛΙΣ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Ο ΧΟΝΔΡΟΣ ΔΕΙΛΙΑΣΕ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΑΚΡΑΙΟ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΩΝ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ [ΟΛΩΝ ΟΛΩΝ] ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΝΤΩΣ.ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.Ο ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΧΟΝΔΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΑΝ ΤΑ ΧΝΩΤΑ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΟΣ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΟΣΜΟΥΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ Χ.Α ΕΠΕΝ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΠΛΑ ΕΜΠΛΕΨΕ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΣΑΠΙΟ ΜΥΑΛΟ Ο ΧΟΝΔΡΟΣ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ζαφειρόπουλος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μέλος της Χρυσής Αυγής,ούτε έχει καμμία σχέση μαζί της. Έπαψε να είναι μέλος της και έκοψε κάθε σχέση μαζί της απο τον Ιανουάριο του 2007.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KAI TI EGINE AN EISAI MELOS TIS XRYSHS AYGHS?EINAI KAKO H UA PREPEI NA NTREPOMASTE?GIA ALLA PREPEI NA AISUANOMASTE NTROPH KAI OXI AN ANHKOYME STOYS EUNIKISTES.MHN EISTE KOMPLEJIKOI.DILADI UA PREPEI NA NTREPOMASTE POY DIABAZOYME EUNIKISTIKES EFHMERIDES?AMA NTREPOMASTE GIA TH XRYSH AYGH TOTE TA XALIA MAS TA MAYRA.AYTA UELOYN OI MISELHNES TIN ISOPEDVSH TVN PATRIVTVN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.