Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΥΠΕΡ INDYMEDIA ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ....

Σε συνάντηση του εκπροσώπου τύπου του ΠΑΣΟΚ, με δημοσιογράφους που τον ρώτησαν σχετικά με το εξώδικο του ΟΤΕ στο Indymedia και την καταγγελ...

Σε συνάντηση του εκπροσώπου τύπου του ΠΑΣΟΚ, με δημοσιογράφους που τον ρώτησαν σχετικά με το εξώδικο του ΟΤΕ στο Indymedia και την καταγγελία για χρήση του δικτύου πέραν της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών (ΟΤΕ – Πάντειο), κυριολεκτικά ξάφνιασε η θέση του κυρίου Παπακωνσταντίνου υπέρ της δράσης αλλά και της γενικότερης λειτουργίας του Indymedia.Και είναι φυσική απορία, σχεδόν όλων των δημοκρατικών πολιτών της χώρας, που δεν μπορούν να αντιληφθούν τους λόγους για τους οποίους ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ενστερνίζεται με τόση μεγάλη ευκολία την συνέχιση της λειτουργίας του Indymedia, όταν έχει αποδειχθεί πολλές φορές κατά το πρόσφατο παρελθόν η αντιδημοκρατική δράση και ο κυρίαρχος ρόλος που διαδραματίζει ο server του Indymedia στην οργάνωση του πολέμου κατά της πολιτείας που έχουν ανοίξει συγκεκριμένοι άνθρωποι, που σαν μοναδικό σκοπό έχουν την αποδόμηση του κράτους και την επιβολή του χάους.

16 σχόλια

  1. toso poly sas ponaei to indymedia ?

    den borw na to katalabw

    opoios thelei to diabazei opoios den thelei oxi

    dimokratia exoume

    eleutheria logou se OLA ta mesa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ??ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!!ΕΞΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ!!!!ΟΥΣΤ ΚΟΥΜΑΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. SE OLA TA MESA ANARXOKOUMMOUNI "DIMOKRATIS"?
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ. Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ ΠΟΥ "ΤΡAΒΑΝΕ ΤΟ ΑΥΤΙ" ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ "ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΟΡΘΕΣ" ΑΠΟΨΕΙΣ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΤΟ "REST IN PIECES" ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΉ ΝΕΚΡΟΥ. ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ Η ΠΟΡΝΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΔΕΣΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΔΕΣΜΩΤΉΣ ΣΤΟΝΔΕΣΜ'ΩΤΗ . ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΠΧ, ΠΑΡΑ Η ΑΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΝΖΙΝΗ, ΓΑΛΑ, ΦΑΡΜΑΚΟ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΕ. ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΕΝΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΞΕΛΕΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕ "ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ". ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-SITE. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΛΕΝΕ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΟΧΙ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΤΗΣ "ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ - ΝΟΜΙΖΟΥΝ -ΟΤΙ ΑΝ ΑΠΟΔΟΜΗΘΕΙ ΤΟ ΠΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ -ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ "ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΛΑΩΝ". ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΒΛΑΜΜΕΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ. ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΕΣΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΨΗΛΟ ΤΙΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ DNA ΤΟΥΣ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΠΟΛΥΣ ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΤΗΣ "ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" (ΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΒΛΑΜΜΕΝΟΙ ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ) ΘΑ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΠΛΑΝΑ ΚΛΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ "ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΛΑΩΝ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μήπως Σόρος και Giorgakis κάνουν καλή παρέα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς 10:18
    Καλά εσύ έχεις μπλεξει τα μπούτια σου
    Ισλάμ Ιντυμιντια γιωργάκης και αναρχοβλαμένοι, όλα μια σούπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το θέμα φίλε αναρχικέ δεν είναι αν πονάει κάποιον το indymedia. Το θέμα είναι πως υποτίθεται ότι πολεμάει το σύστημα αφού έχει την υποστήριξη του Κράτους, της ΕΛ.ΑΣ, των δημοσιογράφων και όλων των κομμάτων της Βουλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. kala 8a trela8oume entelws?poio kratos kai poia komaata einai uper tou indymedia?Oloi exoun val8ei na to kleisoun,aplws 3eroun oti an ginei 8a ginei ths poutanas...3upnate reeeeeeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. AM' ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΕΓΩ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ 1:18 ΠΜ(ΤΙ ΔΙΟΛΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ;)ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ - ΕΝΑΣ ΧΑΖΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗ ΦΑΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΧΩΡΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΜΝΗΜΗ, ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.(ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟ;) ΕΝΑΣ ΚΥΚΕΩΝΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ "ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ" ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΤΣΙΡΙΞΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΛΕΞΗ ΓΥΦΤΟΣ ΠΧ Ή ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΕΒΑΛΛΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΤΟΥΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΧ (ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΥΤΑ;)
    ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΥΜΠΑΓΕΙΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΥΜΠΑΓΩΝ ΛΑΩΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ. ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΤΟΜΑ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ (ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΧ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ), ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ. ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ "ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ" ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ: ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΦΕΙΔΩΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ (ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΑΣ), ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΙΣΧΥΡΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ. ΕΚΕΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΑΝΙΣΤΟΥΝ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΤΟΥ ΝΑΥΗ.
    ΦΙΛΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΣ ΣΕ ΚΑΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΦΑΚΙΝΟΥ. ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΗΤΑΝ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΑΖΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΙΣΩΣ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΦΑΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΣΟΥΠΕΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο κ.Τσιντεμπαουμ-Μινέικο-Παπανδρεου που ονειρεύεται να γράψη τ'όνομά του στον κατάλογο των Ελλήνων(;;;;) Πρωθυπουργών, (και η μυλωνού τον άντρα της με τους πρεματευτάδες), το πρωϊ λέει λάδι και το βράδυ ξύδι (τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι, έξι το λαδόξυδο) την μιά μας "βγαίνει" με "μηδενική ανοχή" (χαχαχαχαχαχαχαχαχα) στην λαθρομετανάστευση, και μετά μας "βγαίνει" υπερασπιστής αυτών που υποστηρίζουν με πολλούς και διάφορους τρόπους την εξαφάνηση της Ελληνικής Φυλής. Βεβαίως για μένα δεν είναι "ξάφνιασμα" διότι η 'πολιτική" που ακολουθείται από τον συγκεκριμένο χώρο είναι του τύπου "Ήξεις, Αφ'ήξεις, δηλαδή άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε, αλλά και "εθνοδιαλυτική" διότι η λέσχη "Μπίλντιμπεργκ", αυτόν και τους εκπροσώπους του (π.χ. Πάγκαλο, Διαμαντοπούλου, κ.α.) έχει καλέσει στις συνεδριάσεις της. Διατί άραγε;;; Κάποτε οι Έλληνες που διώχθηκαν από τις προγονικές των εστίες της Μικράς Ασίας, του Πόντου, της Ανατολικής Ρωμυλίας και της Αν. Θράκης, της Αιγύπτου, της Β. Μακεδονίας της Β. Ηπείρου και του κατεχόμενου βορείου τμήματος της Κύπρου, πρέπει να καταλάβουν ότι τότε, υπήρχε ένα αποκούμπι στο νοτιότερο άκρο της χερσονήσου του Αίμου,(η μέχρι σήμερα απελευθερωμένη Ελλάς) που μπόρεσαν και κατέφυγαν. Σήμερα, αν το χάσουμε και αυτό, πού θα πάμε;;;; Γι' αυτό λοιπόν, είναι πλέον καιρός να αρχίσουμε να ξεχωρίζουμε τα σάπια απο τα εύρωστα και να αποδώσουμε (πραγματικά) τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. προς κατ'επίφαση "Δημοκράτη"

    κανένας δεν προσπαθεί να "φιμώσει" το ιντιμέντια..εάν θέλουν όμως να κάνουν δωρεάν την προπαγάνδα τους κατα του ελληνικού λαού ,θα πρέπει να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ δικό τους ΣΕΡΒΕΡ και να σταματήσουν να κάνουν χρήση παράνομα των υποδομών του Πολυτεχνείου

    σε αυτό και μόνο αναφέρεται το εξώδικο του ΟΤΕ, η προσπαθεια σου να παραπληροφορήσεις τον κόσμο είναι ΑΣΤΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. to indimidia ine to episimo sait tou kathe roufianou...opios exi mia fotografia enos patrioti k theli na ton roufianepsi ,aplos ton dini sto indimidia.. paliotera itan i dosilogoi me tis koukoules tora to logo tou dosilogou pezi to indimidia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Γιωργάκης επίσης είχε δηλώσει απερίφραστα στο «Κλικ» το 1999 οτι αντιπαθεί την έννοια του «μονοεθνικού κράτους». Πιστεύει στην «πολυπολιτισμικότητα», σε μια «παγκόσμια πολυπολιτισμική κοινωνία βασισμένη στη διαφορετικότητα» (Πρόλογος στο βιβλίο «Πετυχαίνω τη συμφωνία», Καστανιώτης 2001), θεωρώντας ότι «η πολυπολιτισμική κοινωνία είναι το μόνο ρεαλιστικό σχέδιο για την Ευρώπη του 21ου αιώνα»” (Πρόλογος στο βιβλίο «Ανάγκη Δράσης- Συνηγορία για μια άλλη πολιτική», Πόλις 1998). Επομένως είναι απόλυτα φυσικό για τον Γιωργάκη να επιμένει στην είσοδο και άλλων μεταναστών και τη χορήγηση ιθαγένειας, αφού αυτό προωθεί το στόχο της «πολυπολιτισμικής Ελλάδας...

    Το παραπάνω κείμενο είναι απόσπασμα από το εξής άρθρο:

    http://www.enkripto.com/2009/07/blog-post_7368.html

    Ας μην έχει κανείς το ελαφρυντικό της άγνοιας. Μαύρο στον Γιωργάκη για τις κρυπτο-άπλυτες, προδοτικές θέσεις του. Ένας πουλημένος πολιτικός είναι και αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για να μην ξεχνιομαστε,
    --το indymedia του γεοργακη σορου,δημοσιευε φοτο του Μακαριστου Αρχιεπισκοπου Χριστοδουλου με σχολιο το εξης : ψοφα, ψοφα, καρκινε κανε τη δουλεια σου κλπ.
    --Δημοσιευσε επισης φοτο του νεκρου αστυνομικου , με τις γνωστες ζωγραφιες πανω του.
    --Δινει στοιχεια στους εγκληματιες αναρχοκουμουνιστες, για διαφορους διαδηλωτες που ... εχουν αλλοι γνωμη απ'αυτους, κ σχολιο : βρειτε τους, στοχοποιηστε τους κλπ.
    --Προπαγανδιζει υπερ των σκοπιανων -οι εντολες του σορος ειναι σαφεις -, των τουρκων, κ βριζει καθημερινως την Ορθοδοξια
    --φιμωνει, λογοκρινει, διαγραφει σχολια με αλλη αποψη..
    Ακομα κ ο πιο ηλιθιος κ αγγραμματος στο πλανητη , αντιλαμβανεται οτι η λεξη Δημοκρατια, ειναι αγνωστη για το σορος κ τα σκουλικια τσιρακια του στο indymedia,
    Ολοι μαζι να στειλουμε επιστολες στον αρμοδιο υπουργο για να ζητησουμε το κλεισιμο αυτης της τρομοκρατικης γιαφκας κ τη συλληψη ολων οσων εχει σχεση αμεσα ή εμμεσα με αυτη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. MA TI KOLLHMA ME TON SORO ?KANA STOIXEIO EXETE OI LETE LOGIA AERA ?E?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.