Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΟΜΟΝΟΙΑΣ - ΚΕΑΔ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα:ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΟΜΟΝΟΙΑΣ - ΚΕΑΔ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Εν όψει των αλβανικών εκλογών τη...


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Θέμα:ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΟΜΟΝΟΙΑΣ - ΚΕΑΔ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


Εν όψει των αλβανικών εκλογών της 28ης Ιουνίου, έχει συσταθεί Εκλογικό Κέντρο της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ και του ΚΕΑΔ στην Αθήνα με σκοπό την ενημέρωση και οργάνωση της μετακινήσεως των Βορειοηπειρωτών απ’ όλη την ελληνική επικράτεια στις πατρογονικές τους εστίες για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.
Το εκλογικό κέντρο της «Ομόνοιας» και του ΚΕΑΔ στην Αθήνα λειτουργεί από σήμερα και μέχρι την ολοκλήρωση των αλβανικών εκλογών (Πειραιώς 6 – 4ος Όροφος).
Για την ενημέρωσή τους οι ψηφοφόροι μπορούν να απευθύνονται στους εξής τηλεφωνικούς αριθμούς:
- Περιφέρεια Αυλώνος: (+30) 2105234058
- Περιφέρεια Αργυροκάστρου: (+30) 2105234033
Οι δημοσιογράφοι μπορούν να απευθύνονται στον αριθμό (+30) 2105234052
Η ηλεκτρονική επικοινωνία είναι εφικτή μέσω της διεύθυνσης athina@omonoia.info
Γίνεται προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των πολιτών. Η επίτευξη της μεγαλύτερης δυνατής μετακινήσεως ψηφοφόρων Βορειοηπειρωτών είναι απαραίτητη για την επιτυχία στις εκλογές, της ΟΜΟΝΟΙΑΣ – ΚΕΑΔ και την προάσπιση
των δικαιωμάτων και συμφερόντων των Βορειοηπειρωτών Ελλήνων.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΟΜΟΝΟΙΑΣ - ΚΕΑΔ

3 σχόλια

  1. http://www.sfeva.gr/91071383.el.aspx

    σχετικά με τις εκλογές και τους πρώην κομμουνιστές (του ΚΕΑΔ) που συνεχίζουν (με την εκλογική συνεργασία τους με το σοσιαλιστικό=πρώην κομμουνιστικό κόμμα) να καθοδηγούν τον δύστυχο ελληνισμό της Β.Ηπείρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TI NA PSIFIZOUME, TO BOLLANO OI PIOS EXI MAINAI MONO ME MIA OMADA STIN XEIMARRA LEGONDAS MONO AFTOI EINE ELLINES, KAI DEN DINI ADIA NA KTIZOUNE SPITIA I XEIMARIOTES ALA MONO I ALVANI I OPIA EXOUNE PIASI TIS PARALIES??? OI TON DOULE TO KEAD OI PIOS OI IDIOS DEN NIOTHAITAI STO ALVANIKO VOULI, MONO TA LEFTA GLEPI.

    PATRIOTES EIPARXAI ELLINIKO KOMMA, BOREA HPIRO??? DEN EIPARXI, TOTE TI NA PSIFISOUMAI??? PERIMENAINAITE NA KITASKTE POS THA LITHI AFTI I DINAMI OI OPIA LEGEAITAI ALVANIA.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος εμποδίζει Χειμάρρiotes ….?

    O πολίτης έχει το δικαίωμα να αυξήσει τη φωνή του τι συμβαίνει στη Χειμάρρα.


    Δυστυχώς, παρέμεινε μόνο Vasil Bollanoy me μια ομάδα που έχει συλλέξει κατά τη Χειμάρρα.


    Στο Δημαρχείο Χειμάρρα έχει συγκέντρωσε άτομα με αναπηρία ως ένα από Borshi Μουσουλμάνων, έχουμε μια αστυνομική από Avlona και έχει άλλο ουτιδανός την προσωπική του δικηγόρου. Έτσι αυτές αποφασίσουν ότι δεν είναι Χειμάρρα. Αυτό που μας περιμένουν στη συνέχεια από τους ανθρώπους αυτούς. έχει περισσότερες από 100 άτομα σε αναμονή για άδεια να κατασκευάσει τα σπίτια τους στα δικά τους εδάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.