Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΩΝ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

Χαμός έγινε σήμερα στην Ακαδημίας και συγκεκριμένα στο νεοκλασικό που στεγάζεται η ένωση ανταποκριτών ξένου Τύπου. Εκεί δηλαδή που βρήκαν φι...

Χαμός έγινε σήμερα στην Ακαδημίας και συγκεκριμένα στο νεοκλασικό που στεγάζεται η ένωση ανταποκριτών ξένου Τύπου. Εκεί δηλαδή που βρήκαν φιλοξενία οι πρακτορίσκοι της σκοπιανής προπαγάνδας για να παρουσιάσουν "μακεδονικό λεξικό"! Στην αίθουσα βρίσκονταν και ο Βαλλιανάτος, με τον... αρχηγό των Ιών, Τρίμη. Πολύ κλάμα πάντως έπεσε αργότερα όταν έκαναν την παρέμβασή τους παιδιά της Χρυσής Αυγής στην κατάπτυστη αυτή εκδήλωση, στην ίδια μάλιστα αίθουσα που είχε παρουσιάσει την επίσης κατάπτυστη και φτιαχτή έκθεσή της η "ανεξάρτητη" εμπειρογνώμων εκ Μπρονξ, Μακ Ντούγκαλ! Κατατρομοκρατήθηκαν οι παρευρισκόμενοι και μόνο που τους είδαν!
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ"!

24 σχόλια

  1. Mπράβο ρε λεβέντες! Γιαυτό θα σας ψηφίσουμε την Κυριακή!

    Σας θέλουμε πιό δυναμικούς και να ενημερώσετε τον κόσμο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!! Τα έκανε πάνω του ο Τρίμης!

    Έτσιιιι...

    ΤΣΟ και ΛΟ !! ΤΣΟ και ΛΟ !! («μακεδονική» βρισιά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μ Π Ρ Α Β Ο παιδιά. Και η δική μου ψήφος δική σας.

    Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για κάποιο επεισόδιο που έγινε με μέλος της Χ.Α. και την ΕΛ.ΑΣ. (σύλληψη;), και την έκβαση αυτού, ξέρει κάποιος να μας ενημερώσει; Η ανακοίνωση για την γενναία παρέμβαση της Χ.Α. στην κατάπτυστη μάζωξη των ανθελλήνων, καθώς και το ότι κάτι τρέχει, έγινε απ' τον Ν. Μιχαλολιάκο κατά τη διάρκεια της μικρής πορείας προς την πλ. Συντάγματος μετά την προεκλογική συγκέντρωση της Χ.Α. εχθές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. paidia mbravo sas.Balte omos kai fotografies stin Hlektronikh Ekdosh tou Stoxou,gia mas tous Apodhmous pou den briskoume ton stoxo se typomenh morfh!
    Etsi gia na xaroume kai emeis me ta rezilikia ton Skopianon pisoglentidon kai ton Ellhnon(sta xartia)-Genitsaron Boi8on tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το επεισόδιο έχει να κάνει με την επέμβαση που έκαναν τα παιδιά, στην αίθουσα όπου παρουσιαζόταν το λεξικό της λεγόμενης "μακεδονικής γλώσσας".Άμεση υπήρξε η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. που έστειλε αμέσως αστυνομικούς της ομάδας δέλτα αλλά και μία διμοιρία.Κάτι αντίστοιχο ποτέ δεν βλέπουμε όταν τελούνται εγκλήματα στο κέντρο της Αθήνας.Υπήρξαν έντονα φραστικά επεισόδια,η εκδήλωση των σκοπιανών και των άλλων προοδευτικών ακυρώθηκε,κανείς συναγωνιστής δεν συνελήφθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ...
    ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΨΗΦΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...
    ΑΝ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΑ,ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ Ε ΤΟΤΕ ...
    ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμε 3/6/09 2:54, εδώ κάθε 3 και λίγο μαζεύονται πέντε πιτσιρίκια, κάνουν κατάληψη σε ραδιοφωνικό σταθμό και λένε τις παπαριές τους στον αέρα και δεν στέλνουν ούτε έναν αστυνομικό. Τί να λέμε τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΙΤΣΑ - ΠΟΥΤΣΑ - ΚΑΙ ΣΤΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ .
    ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ , ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. OI KINAIDOI OI GYFTOSKOPIANOI XESTIKAN TO SKATO AKOMA MYRIZEI STIN AKADIMIAS TSAKISTE OLOYS TOYS ANOMALOYS KAI OLOYS TOYS ANTHELLINES STIRIZOYME OLOI XRISI AYGH PELOPONISIOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μεχρι πριν λιγο καιρο ελεγα πως δεν θα ψηφισω καθολου...τωρα αποτελει μονοδρομος η στηριξη της χρυσης αυγης απο εμενα και τα προσωπα που μπορω να επηρεασω ..διοτι τρια πραγματα δεν πρεπει να εισαι σε αυτη την ζωη..πουστης προδοτης και κουμουνιστης.
    ΝΟΤΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπράβο στα παλικαρια τις Χρήσης Αυγής, αν τους πετούσαν και τίποτα αβγά και ντομάτες θάταν καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΞΗ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ! ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ, ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΖΟΜΕΘΑ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΟΤΑΝ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ "ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ"! ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ, ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΑΓΩΝΑ "ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @zanglos: Χρυσά αυγά; =D

    Μπράβο ρε παιδιά μόνο με αγώνα θα πετύχουμε να ξανανι΄ωσουμε όλοι περήφανοι που είμαστε Έλληνες, Ρωμιοί, Γραικοί, όπως θέλετε πείτε μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΨΟΦΟ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ειμαι Αστυνομικος και θελω να δηλωσω πως για μενα εισαστε αδελφια μου! Δεν ξερω τι κανουνε οι αλλοι, αλλα εγω εφτασα στα 45 και ξερω πια πολυ καλα που ανηκω! Συγχαρητηρια γι'αυτο που κανατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. μονο με ηλικιωμενους ξερετε να τα βαζετε.....κοτουλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μπράβο παιδιά!
    Κάτι τέτοια μας κάνουν να ελπίζουμε ακόμη.
    Απ΄ότι μαθαίνω απ΄τον περίγυρο η ενέργεια αυτή θα αποτυπωθή θετικά για την ΧΑ στις εκλογές.
    Πάντα τέτοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. http://www.youtube.com/watch?v=OeioPKkd9-Y

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Να αγιάσουν το στόμα σας και τα χέρια σας. Όλο προβοκάτσιες βλέπουμε. Όχι, θα τους αφήσουμε να μας γ@@@αν όπως θέλουν και όπου θέλουν. Το σκασμό μας βγάζουμε , στον κώλο την βρίσκουμε. Διαμαρτυρόμαστε πάλι το ίδιο. Ε! αφού είναι το ίδιο τότε πολύ καλά έκαναν. Πολύ δημοκράτες το παίζουμε. Άντε ‘οι διαμαρτυρόμενοι’ να κάνετε κάποια παρουσίαση βιβλίου και στα Σκόπια. Αι σιχτίρ με μας…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Και εγω αν και δεν ψηφιζω διοτι μπροστα μου στην ουρα των προβατων(ψηφοφορων) ηταν ο χαζος του χωριου και εννοιωσα πιο ηλιθιος απο αυτον, και αποφασισα οτι με την ψηφο δεν γινεται τιποτα. Τωρα εσεις ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΠΕΙΣΑΤΕ ΟΤΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΜΟΥ.
    Καλη μας δυναμι αδελφια και καλη ΛΕΥΤΕΡΙΑ !
    ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.