Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΝ ΓΙΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ!

Παύει η προσωρινή κράτηση του αναρχικού, Νίκου Κουνταρδά. Ύστερα από χθεσινή απόφαση του Συμβουλίου Εφετών, ο κρατούμενος θα είναι ελεύθερος...

Παύει η προσωρινή κράτηση του αναρχικού, Νίκου Κουνταρδά. Ύστερα από χθεσινή απόφαση του Συμβουλίου Εφετών, ο κρατούμενος θα είναι ελεύθερος αφού καταβάλλει την εγγύηση τερααστίο ύψους... 3.000 ευρώ.
Ταυτόχρονα, τίθενται νέοι περιοριστικοί όροι, που προβλέπουν ξανά την εμφάνιση του αποφυλακισμένου στο Αστυνομικό Τμήμα Ξάνθης, εντός του πρώτου πενθήμερου κάθε μήνα.
Ο Νίκος Κουνταρδάς είχε κατηγορηθεί για εμπρησμό ΑΤΜ στην Ξάνθη, καθώς και για παραβίαση των περιοριστικών όρων – ήταν ήδη κατηγορούμενος (υπόθεση Πολυζωγόπουλου, ανάρτηση πανό πολιτικού περιεχομένου σε εξέδρα γηπέδου)!
Γιατροί, δικηγόροι και "αλληλέγγυες συλλογικότητες" (περιττεύουν τα σχόλια) στήριξαν την προσπάθεια για παύση της προσωρινής κράτησής του, υπό το πρίσμα ότι ο ίδιος έχει στοχοποιηθεί πολιτικά από την κεντρική και δικαστική εξουσία.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ!!!!

17 σχόλια

  1. AYΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΤΟΥ ''ΣΟΡΟΣ'' ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ''ΣΕΧΤΑ '' ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΕΡΑ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΡ...ΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΟΥΡΑΔΑΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΧΤΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ.
    ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ.ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. DEN PSOFAGE NA ISIXASOYME.MAS EIXAN ZALISEI ME THN APERGIA PINAS.TELIKA TA FILARAKIA TOY SOROS KALOPAIRNANE.ALOIMONO APO TOYS ALITHINOYS ETHNIKISTES POY EINAI FYKAKH TSAKISTE TOYS ANTHELLINES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού έκανε απεργία πείνας ο "αγωνιστής",να μην αφεθεί ελεύθερος?Και μετά μιλάνε για κράτος που δολοφονεί κλπ,κλπ...
    Ντροπή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΡΘΡΟ
    ... υπό το πρίσμα ότι ο ίδιος έχει στοχοποιηθεί πολιτικά


    ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
    Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι βασική ιδεολογία των αναρχο-Ταλίμπάν, των κουκουλο-Ταλιμπάν και των προδοτο-Ταλιμπάν , είναι ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΝΤΕΦΑΙΤΙΣΜΟΣ.

    Μία ζωή, αφιερωμένη στα αντίπαλα στατεύματα, στους Γρίζους Λύκους, στους Σκοπιανούς μπάσταρδους, σε κάθε ξένη στρατιωτική δύναμη.

    ...... ...... θεωρία που υποστηρίζει ότι σε περίπτωση εισβολής ενός κράτους στην επικράτεια κάποιου άλλου, οι επαναστάτες που ζουν στο δεύτερο θα πρέπει να προσπαθήσουν να μετατρέψουν τον εθνικό πόλεμο σε κοινωνική επανάσταση, συναδελφωμένοι με τους στρατιώτες του «εχθρού» ...... ......

    ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ

    Αρκεί να μάθει ο κάθε Έλληανς συμπολίτης, τΙ θα πει να στοχοποιούν πολιτικά, 1 "αδικημένο" τακίμι του Μπουγιούκανιτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ανθρωπος πηγε να πεθανει κανοντας απεργια πειςνας και διψας ρε...Αλλα βεβαια που να καταλαβετε εσεις,ειχατε ποτε συντροφο που να κανει τετοια πραγματα?Εχει πιασει ποτε το κρατος κανεναν απο σας?Τον απελευθερωσανε μολις εγινε θεμα,και ξερανε πως αν πεθαινε ισως ειχανε νεο δεκεμβρη...Αλλα που να καταλαβετε εσεις απο μαχες με το κρατος,εσεις μονο την πλατη του βλεπετε,οταν σας προστατευει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μας κοροιδευετε???ηταν μεσα επειδη παραβιασε λεει μια φορα τους περιοριστικους ορους πραγμα το οποιο δεν εγινε απο δικη του ολιγορια αλλα απο γραφειοκρατικες μαλακιες των μπτασων.
    εκανε απεργια πεινας και διακοπτομενη διψας(ειχε πεσει σε κομμα λογο της διψας και οι γιατροι του χωρηγησαν ορο για να μη πεθανει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το παλικάρι το αφήσανε ελευθερο γιατι είναι μοναδικό φαινόμενο!
    Είναι ο μόνος άνθρωπος που έκανε επι ένα μήνα απεργία πείνας και ΔΙΨΑΣ και ακόμα ζει.
    Ρε μας δουλεύουνε κανονικά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οσο συνεχιζουν καποιοι να πιστευουν αυτους τους 300 μπασταρδους 8α δουμε κι αλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. STA PROTOKOLA TIS SION GRAFI KE TA EKSIS. >>EAN KAPIOI DIKIMASA PESOUN STIN DIKEOSINI TON HRISTIANON AS TREXOME OLI PROS VOITHIA KE AN HRIASTI AS PSEVDOMARTIRISOUME PROKIMENOU NA APALAGOUN, MEHRI POU NA GINOUME EMIS DIKASTES SE AFTA TA GOIM<< GOIM SYMENI STIN ELLINIKI GLOSA ZOA PROS VROSIN.KE EGO EROTO. MIPOS PRAGMATIKA EGINAN DIKASTES; EAN NE TOTE FOTIA STA MPANTZAKIA TON ELLINON. THA DOUME TOSA POLA STO EGKIS MELON POU THA TRAVAME KE TIS TRIHES TON PISINONMAS.ANDREAS APO MONTREAL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δυστυχώς αυτά είναι τα χάλια της Ελληνικής δικαιοσύνης. Ο αναρχοάπλυτος αμετανόητος εμπρηστής έξω, με αστεία εγγύηση και οι Ελληνόψυχοι αγωνιστές διώκονται αυστηρά. Άπλυτε το νού σου.....τώρα που είσαι"ελεύθερος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν σας κάνει εντύπωση αυτό, τι θα είχατε να πείτε για την αθώωση του Λεσπέρογλου που φυγοδικούσε 15 χρόνια και δικάστηκε για τον βαρύτατο τραυματισμό του αρχιφύλακα Ψαρουδάκη, που είχε σαν αποτέλεσμα τη μόνιμη αναπηρία του.Ας σημειωθεί ότι σε όλες τις δίκες ο δολοφόνος Λεσπέρογλου αναγνωρίστηκε από το θύμα του.Δεν υπάρχει ανάλογο προηγούμενο στα δικαστικά χρονικά. Ελληνική δικαιοσύνη = αιδειο-ύφασμα του Φυτράκη και της Κουρτοβικ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΜΑΘΕΣ ΑΝΑΡΧΟΒΛΑΜΜΕΝΟ 2:43 ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΣΟΥ; ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΤΣΟΓΛΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΟΛΟΙ; ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΟΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΠΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τι αισχροι ψευτες που ειστε.για πυρπολιση ATM τον κατηγορουσαν και οχι ατ ανεγκεφαλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ναι ρε γελοίε 10,36 η ακριβολογία σε μάρανε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΠΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΨΑΣ,ΑΠ'ΤΟΝ ΦΡΑΠΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΕΞΩ...ΦΙΛΟΙ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.