Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΟΝΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ"

Μας ζάλισαν απο το πρωί για την "Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος" (άλλη μια ανακάλυψη "παγκόσμιας γιορτής"!). Και βγαίνει...

Μας ζάλισαν απο το πρωί για την "Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος" (άλλη μια ανακάλυψη "παγκόσμιας γιορτής"!). Και βγαίνει ο κάθε πικραμένος να μας δηλώσει πόσο πολύ αγαπάει το περιβάλλον. Σήμερα όμως που οι πρασινοκοκκινομπλέ κάνουν δηλώσεις χαρωποί, ο "Σύνδεσμος για την Προστασία του Περιβάλλοντος Πειραιά", μέσω του προέδρου του κ. Γιάννη Σπυράκη λέει τα πράγματα με το όνομά τους ειδικά για τον υποβαθμισμένο Πειραιά:
"Η Παγκόσμια Ημέρα Προστασίας του Περιβάλλοντος βρίσκει εφέτος τον Πειραιά στην χειρότερη κατάσταση των τελευταίων ετών. Μια πόλη με κατεστραμμένο πράσινο, ακάθαρτη, με τεράστια κυκλοφοριακή συμφόρηση και δυστυχώς δίχως Δήμαρχο. Ποτέ άλλοτε το περιβάλλον της πόλης μας δεν υποβαθμίστηκε τόσο. Ακόμα και η Αντιδημαρχία Καθαριότητας καταργήθηκε με τις συνέπειες που βλέπουν οι Πειραιώτες στην καθημερινότητά τους. Όπως βλέπουν και τους καταστροφικούς για την ανακύκλωση, ακριβοπληρωμένες ρομποτο-μιναρέδες. Τα ποσά που πληρώνουν οι Πειραιώτες στα δημοτικά τέλη, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, αντί να διατεθούν για την πρόσληψη προσωπικού στην καθαριότητα, σπαταλώνται για την πρόσληψη "ποικιλόχρωμων παπαγάλων" που εξυπηρετούν τον φαντομά Δήμαρχο. Σ' αυτό λοιπόν το άθλιο περιβάλλον, ο Σύνδεσμός μας καλεί τους δημότες να αντισταθούν και να προσπαθήσουν μέσα απο τον καθημερινό τους αγώνα να βελτιώσουν την εικόνα της πόλης, για την οποία αδιαφορεί ο Δήμος. Αντί ο Π. Φασούλας να χτίζει φωλίτσες για να στεγάσει τις κομματικές του φιλοδοξίες, ας ασχοληθεί με την πόλη, της οποίας έτυχε, λόγω συγκυριών, να εκλεγεί Δήμαρχος και ας σταματήσει πλέον τις προσπάθειές του να φέρει το καταστρεπτικό ΤΡΑΜ που είναι ΤΡΕΝΟ στο κέντρο του Πειραιά, το οποίο διχοτομεί την πόλη, ζημιώνει την οικονομική και κοινωνική ζωή και αποτελεί την χαριστική βολή στην Εμπορική Ανάπτυξη και Προοπτική της. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ".

3 σχόλια

  1. Ενα μεγάλο εύγε στον κ. Γιάννη Σπυράκη που λέει τα πράγματα με τ'ονομά τους. Πραγματικά ο Πειραιάς, το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας όπως κομπορρημονούν κάποιοι, βρωμάει και ζέχνει. Και άν ζέχνει το κέντρο της πόλεως, φανταστείτε τι γίνεται στην περιφέρεια (Αγ. Σοφία, Καμίνια, Λεύκα Π.Κοκκινιά και πάει λέγοντας). Η κατάσταση είναι ανυπόφορη. Ο Π.Φασούλας πριν εκλεγεί έταζε λαγούς με πετραχείλια, αλλά μόλις εξελέγη μετετράπει στον υπ' αριθμόν 1 ζήτουλα, με την δικαιολογία ότι τα ταμεία του Δήμου είναι άδεια. Τότε τ'ανακάλυψε. Πρίν ήταν όλα μέλι-γάλα. Και να δεξιώσεις με την Φον Ρούφιν, και να χαμόγελα, και να αστακουδάρες και γαρίδες στο Μικρολίμανο, και να παχιά λόγια και μετά τηγανίτα τίποτα. Ξεχάστηκαν όλα και ο Δήμαρχος που είχε όλα τα σχέδια για τον Πειραιά στο συρτάρι του, μετετράπει σε ζήτουλα. Αμ έτσι και η κουτσή μαρία γίνεται δήμαρχος. Προμηθέας Παναγιώτη. Προμηθέας.Ποτέ Επιμηθέας, γιατί πάντα τον Επιμηθέα τον ακολουθεί η καταστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΗ,ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ,ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ;ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ;ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΝΤΟΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΣΧΟΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ,ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΗΔΕΣ,ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΟΣΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,ΠΟΥ ΤΑ ΔΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ.ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.