Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ!

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ, ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK . XA ΡΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙ...

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ, ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK. XAΡΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ, ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΤΡΥΜΩΝΑ ΠΟΤΑΜΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟ KIRCAALI! ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΓΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΡΩΜΥΛΙΑΣ! ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΑΡΤΗ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ... "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ... ΟΝΕΙΡΩΞΕΙΣ!

7 σχόλια

  1. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

    ΘΕΟΔΩΡΟΣ.Γ.ΤΖΕΜΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και 'μεις τι περιμένουμε;;;;; Ας τους πληρώσουμε με το ίδιο νόμισμα διεκδικώντας τα πάντα που μας έχουν καταπατήσει και τα θεωρούν και δικά τους επιπλέον. Ας δημοσιεύσουμε και 'μεις στο face book τους χάρτες που θα διεκδικούμε ότι μας ανήκει, την Ανατολική και βόρεια Θράκη, την Ιωνία, την Καππαδοκία, την Αιολία, την Λυδία την Καρία, τον Πόντο, την Νίκαια, την Βυθινία, και όλη την Μικρά Ασία, την απελευθέρωση της Κύπρου και της Βορείας Ηπείρου, το Αιγαίο με χωρικά ύδατα 12 ν.μ., όπου σε όλες αυτές τις περιοχές, έχουμε απαράγραπτους ιστορικούς τίτλους όπως μαρτυρούν τα αρχαιολογικά ευρήματα και τα τοπονύμια. Όχι εκεί που μας χρωστάνε να μας πάρουν και το βόδι!! Αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα. Πάψτε τις κλάψες (να ασχολείστε με τον Ισαάκ Ρουβίν)και πιάστε (έστω και το ηλεκτρονικό) Σπαθί. Όπως προτρέπει και ο αείμνηστος Περικλής Γιαννόπουλος.
    Αντεπίθεση! να τους το βουλώσουμε για πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα οργανωθεί καμιά πορεία κατά εδώ?(ΚΟΜΟΤΗΝΗ).Έχουμε ένα προξενείο εδώ....που συνέχεια δίνει εντολές!Θα ξυπνήσουμε μια μέρα και ο χάρτης της Ελλάδας θα έχει γίνει έτσι!Πρέπει να δράσουμε άμεσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!
    ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ
    ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ
    ΠΟΝΤΟΣ
    ΚΥΠΡΟΣ
    ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ
    ΒΟΡΕΙΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ
    ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
    ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ
    ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ
    ΠΟΝΤΟΣ
    ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ
    ΚΥΠΡΟΣ
    ΒΟΡΕΙΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ
    ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΣΟ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΘΑ ΑΛΛΩΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ.ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ ΑΠΟ ΑΠΛΟ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΑΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ;;!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΩ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΣ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΑΗ !!! ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΑ !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οποιος ψαξει σε μηχανες αναζητησης , οπως το Google, να ενημερωθει για τα νησια του Αιγαιου,η πρωτη ιστοσελιδα που εμφανιζεται ειναι η Wikipedia . Εκει στην λιστα των νησιων αναγραφονται τα νησια του Ανατολικου Αιγαιου, τα Δωδεκανησα, η Κρητη και αλλα νησια οπως η Ευβοια και με Τουρκικα ονοματα.
    Επειδη η εν λογω ηλεκτρονικη εγκυκλοπαιδεια δεχεται ενστασεις και παρατηρησεις απο τους αναγνωστες της στο παραθυρο διαλογου << dialogue>>, οποιοι γνωριζουν αγγλικα ας διαμαρτηρηθουν ωστε να απαλοιφθουν οι τουρκικες ονομασιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.