Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ!

Από επιτυχία σε επιτυχία το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό κατά της πειρατείας των Σομαλών, που λεφτά να φάνε δεν έχουν, αλλά είναι εξοπλισμένοι...

Από επιτυχία σε επιτυχία το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό κατά της πειρατείας των Σομαλών, που λεφτά να φάνε δεν έχουν, αλλά είναι εξοπλισμένοι σαν αστακοί με όπλα τελευταίας τεχνολογίας (το σχόλιο για τους εγχώριους προοδευτικάριους και ευαίσθητους!).
Τα κομάντος του Ναυτικού ΜΑΣ αποδεικνύουν ακόμη μια φορά την ελληνική υπεροχή στις θάλασσες! Η φρεγάτα "Ψαρά" δίνει μαθήματα στους συμμάχους και στους "συμμάχους"!

7 σχόλια

  1. Ας μας αφήναν το 96 στα Ιμια να κάνουμε αυτό που ξέρουμε (και πιστέψτε με πατριώτες το ξερουμε πολύ καλά) πολλά πράγματα θα ήταν διαφορετικά σήμερα.
    Συγχαρητήρια για την εφημερίδα σας και τον ιστότοπό σας

    Ένας Έλληνας Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζητω το ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ. ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΠΟΤΕ ΣΗΜΑΙΑ.
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ 09

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενα μεγάλο εύγε στο Πολεμικό μας Ναυτικό για την επιτυχή επιχειρησιακή του δράση στις μακρυνές αυτές θάλασσες, αποδεικνύοντας ότι "το Μέγα της θαλάσσης κράτος" εξακολουθεί και είναι Ελληνικό και ότι όντως είναι Ναυτικό και όχι σούργελο. Πάντως και το Ελληνικό Εμπορικό Ναυτικό, αν είχε σήμερα Ελληνικά πληρώματα (και όχι τους 2-3 συνταξιούχους ανά πλοίο και τους υπόλοιπους "αγνώστου" πατρός) θα ήταν εις θέσιν και χωρίς όπλα, με τα μέσα των πλοίων και μόνον να ανταπεξέλθει επιτυχώς σε κάθε πειρατική επίθεση όπως το είχε κατορθώσει κατά την μακράν παραμονή και έκθεση στους πειρατές στις ράδες της Νιγηρίας, της Βραζιλίας, της Σινγκαπούρης και σε τόσα άλλα μέρη παλαιότερα. Διότι η πειρατεία δεν είναι σημερινό φαινόμενο, ούτε ξαφνικά ανακαλύψαμε τον τροχό. Αλλά φρόντισαν επιμελώς οι πρασινοκοκκινομπλέ πολιτικάντηδες και τα φερέφωνά τους στον χώρο, (συνδικαλισταράδες εργατοπατέρες που αντάλαξαν τα ξεπουλήματα εις βάρος της ναυτιλίας με βουλευτικούς θώκους) να αφελληνίσουν πλήρως την μεγαλύτερη ναυτιλία του κόσμου. Την Ελληνική. Αντί να υποστηρίξουν Ναυτικούς, Εφοπλιστές (πραγματικούς και όχι γιαλαντζί), Ναυπηγεία, και περιφερειακά εργοστάσια (κατασκευής μηχανών, ηλεκτρονικών, ηλεκτρολογικών, σιδήρου κλπ.) έκαναν ότι μπορούσαν για να τα "φουντάρουν" όλα, στερώντας έτσι και την Ελληνική οικονομία από έναν πακτωλό συναλλάγματος. Και σαν επιστέγασμα, έφαγαν και τα συναλλαγματικά αποθεματικά του ΝΑΤ, καθιστώντας το από πρώτο ταμείο, σε ζητιάνο του κρατικού προϋπολογισμού. Ήταν το πρώτο ταμείο που δέχθηκε την "απολλοτρίωση" των κατ' εφημισμόν "οικονομολόγων" αλλά βλέπετε τότε δεν υπήρχαν "ηλεκτρονικοί μαρκουτσοφόροι" για να αναλύσουν το..."θέμα". Καί έμεινε "ανάθεμα".

    Ένας Έλληνας Αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ti mas noiazei gia tin somalia?edo sto aigaio mas pernane sinexeia lathrometanastes kai dn kanoume tpt kai kinigame somalous stin afriki?to nautiko mas apedeixe oti mporei na kanei polla.giati loipon dn antimetopizoun kai tin lathrometanastaseusi?politikoi prodotes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ αυτό που καταφχαριστήθηκα είναι ότι αυτούς που έπιασαν θα τους δικάσουν στην Γερμανία.
    Έτσι.
    Ούτε συλλαλητήρια για τα δικαιώματά τους από άπλυτους, ούτε τίποτα.
    Καλύτερα να κάνουν χαρακίρι, αλλά δεν το ξέρουν ακόμα.

    Τις ευχές μου στα αστέρια μας του πολεμικού μας ναυτικού~~!~~! Ευλογημένα να είναι.


    Neraida

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καθε διεθνης διακριση των ενοπλων μας δυναμεων, σιγουρα μας χαροποιει, απο την αλλη θα προτιμουσα το ναυτικο να κυνηγαει τουρκους δουλεμπορους στο αιγαιο αντι Σομαλους στη Σομαλια. Τεσπα....Μπραβο στα παιδια που μας εκαναν υπεριφανους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΓΑΙΟ.ΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΙΣΤΟΙ ΣΤΗ ΣΟΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΒΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.