Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δολοφόνησαν δικηγόρο για να αναβληθεί... δίκη!

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Κυπαρισσίας το κίνητρο της δολοφονίας γνωστού δικηγόρου, που ξυλοκοπήθηκε άγρια στο γραφείο του, στις ...

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Κυπαρισσίας το κίνητρο της δολοφονίας γνωστού δικηγόρου, που ξυλοκοπήθηκε άγρια στο γραφείο του, στις 26 Ιανουαρίου, για να εκπνεύσει μετά από τρεις ημέρες στο νοσοκομείο Τριπόλεως. Υστερα από έρευνες δύο μηνών, η Αστυνομία κατάφερε να συλλάβει δύο από τους τρεις δράστες, οι οποίοι έγιναν φονιάδες, για να πάρουν αναβολή σε δίκη για αστικές διαφορές!
Ηθικός αυτουργός είναι 35χρονος (σημ: δηλωμένος σαν Βορειοηπειρώτης), κάτοικος Κυπαρισσίας, ο οποίος έβαλε δύο φίλους του Αλβανούς να σκοτώσουν τον 52χρονο Σπύρο Ιωάννου (πατέρα δύο παιδιών, με σύζυγο δικαστή στο Πρωτοδικείο Πύργου), επειδή ήταν δικηγόρος του αντιδίκου του. Πίστευε ότι βγάζοντας από τη μέση τον δικηγόρο θα κέρδιζε χρόνο και η υπόθεσή του θα έπαιρνε αναβολή. Με αυτό το σκεπτικό οργάνωσε τη δολοφονία του.
Επεισε τους δύο Αλβανούς, ηλικίας 29 και 34 χρόνων, να τον βοηθήσουν.
Τους είπε ότι ήθελαν να του πάρουν το σπίτι επειδή χρώσταγε χρήματα σε έναν ιδιώτη και έπρεπε πάση θυσία η δίκη να αναβληθεί, για να μπορέσει να μαζέψει λεφτά.
Κατά την προανάκριση, οι δράστες ομολόγησαν την πράξη τους.
http://gianniotis.blogspot.com/

3 σχόλια

  1. Πριν την εισβολή των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, δεν είχαμε αυτού του είδους την εγκληματικότητα. Δηλαδή, δεν είναι θέμα «ποσότητας» μόνο, αλλά και «ποιότητας»: «συμβόλαια», ειδεχθείς βιασμοί, βασανισμός θυμάτων για να ομολογήσουν πού έχουν τα χρήματά τους κ.λπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕ ΟΣΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΧΑΝ (ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΟΙΩΣ), ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ (ΝΑ ΑΓΙΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ) ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ.(τα πιο πανω τα λεει στο βιβλίο του για τον Κολοκοτρώνη ο Σπύρος Μελάς.)
    ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ(ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ) ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ (ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΑΜΑΧΟΥΣ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΚΑΝΑΝ.)
    ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΘΕΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.
    ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ:ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΓΗ ΜΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. !!!!
    Πάει ο άνθρωπος τσάμπα.... Ημαρτον Κύριε!

    Ε, να δείξουμε τώρα τα ανθρώπινα και ανθρωπιστικά μας δικαιώματα, ε?
    Να μην τον λυντζάρουμε γιατί είμαστε πολιτισμένοι.
    Να αφήσουμε στο έλεος την χήρα και τα ορφανά; Εκει΄δεν έχει ανθρωπιστικά;

    Neraida

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.