Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ

Η "μεταγραφή" (απο τη Νέα Δημοκρατία) ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια της 3ης πανελλαδικής συνδιάσκεψης της Νεολαίας ΛΑ.Ο.Σ. που δι...

Η "μεταγραφή" (απο τη Νέα Δημοκρατία) ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια της 3ης πανελλαδικής συνδιάσκεψης της Νεολαίας ΛΑ.Ο.Σ. που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στα Καμμένα Βούρλα. Ο Μπάμπης Καραθάνος θα καταλάβει την τέταρτη θέση στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.
Το βιογραφικό του: Ο Μπάμπης Καραθάνος γεννήθηκε στο Περιστέρι το 1960. Οι γονείς του εγκαταστάθηκαν στο Περιστέρι, ως πρόσφυγες από την Βόρειο Ήπειρο το 1944, κυνηγημένοι από το αλβανικό καθεστώς του Ενβέρ Χότζα.
Έμαθε τα πρώτα γράμματα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου και στη Λακωνική Σχολή στον Κολωνό και ολοκλήρωσε τις μαθησιακές του σπουδές στο Γυμνάσιο και το Λύκειο των Εκπαιδευτηρίων «Ελληνική Παιδεία». Σπούδασε στη Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, απ’ όπου αποφοίτησε το 1984.
Στα φοιτητικά του χρόνια υπήρξε δραστήριο μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και της ΟΝΝΕΔ στη Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών με βασικούς συνεργάτες τους Γιώργο Αναγνωστάκο και Μιχάλη Παπαδόπουλο από την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και με Προέδρους τους Β. Μιχαλολιάκο, Β. Μεϊμαράκη, Γ.Βουλγαράκη και Κ. Χατζηδάκη.
Πρωτοστάτησε στην ίδρυση της Συντονιστικής Φοιτητικής Ένωσης Βορειοηπειρωτικού Αγώνα (ΣΦΕΒΑ), της οποίας υπήρξε Πρόεδρος για πολλά χρόνια υπό την πνευματική καθοδήγηση του Μητροπολίτη Κονίτσης κυρού Σεβαστιανού. Υπό αυτές τις ιδιότητες, από το 1981 μέχρι και το 1990, συμμετείχε ενεργά σε πολλά συλλαλητήρια, ομιλίες, απεργίες πείνας και προσφυγές στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, για την ενημέρωση της Ελληνικής και της Διεθνούς κοινής γνώμης για την κατάσταση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου. Το 1992 επανιδρύει την Εθνική Νεολαία Βορείου Ηπείρου
Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως Έφεδρος Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού με την ειδικότητα του φαρμακοποιού, από τις 4-12-1984 μέχρι τις 16-4-1987 και από το 1987 εργάζεται στο οικογενειακό φαρμακείο στο Περιστέρι.
O Μπάμπης Καραθάνος ήταν συνεργάτης του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χριστοδούλου και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε θέματα Ελληνισμού και Ορθοδοξίας, καθώς και της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης της Εκκλησίας της Ελλάδος «Αλληλεγγύη» η οποία προωθεί ανθρωπιστικά προγράμματα.
Ως Φαρμακοποιός συμμετείχε και συμμετέχει σε προγράμματα απεξάρτησης νέων με προβλήματα ναρκωτικών ουσιών και είναι μέλος της Διεθνούς Οργάνωσης «Φαρμακοποιοί του Κόσμου» και της Επιτροπής του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών «Feeding Minds, Fighting Hunger».
Από το 1998 είναι συνεργάτης της Γραμματείας Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας και από το 2005 Αντιπρόεδρος Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής «Η Αγία Βαρβάρα».
Είναι παντρεμένος με τη νηπιαγωγό Ελένη Μαυροπούλου, ποντιακής καταγωγής, και πολύτεκνος πατέρας 4 παιδιών. Συμμετέχει ενεργά ως μέλος στην Εθνική Οργάνωση Πολυτέκνων Αθηνών (ΕΟΠΑ) και στην Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων (ΠΕΦΙΠ).
galazia-kardia.blogspot.com

15 σχόλια

  1. Θα ετοιμάσει ευρωψηφοδέλτιο ο ΛαΟΣ που θα πετά. Βόζεμπεργκ, Καραθάνου, Γεωργίου κι έπονται κι άλλοι. Πόσες έδρες έχει τώρα στην Ευρωβουλή, ρε παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΛΑ.Ο.Σ. έχει μία έδρα στην Ευρωβουλή. Την κατέχει ο πρέσβης ε.τ. Γεώργιος Γεωργίου, ο οποίος αντικατέστησε τον Καρατζαφέρη, όταν αυτός μπήκε στην Ελληνική Βουλή το 2007. Ελπίζω να αυξήσει τις έδρες του τον Ιούνιο.
    Ποιους άλλους κατεβάζει; ΣΤΟΧΕ, έχεις καμιά πληροφορία; Πόσοι μπαίνουν στο ευρωψηφοδέλτιο συνολικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδιά έχω μπερδευτεί τελείως με τον ΛΑ.Ο.Σ. Από την μιά ο κ.Γεωργίου στο http://www.youtube.com/watch?v=YjWtDccT0Nk&feature=related και http://www.youtube.com/watch?v=QNFYDR4AkNQ (τον ακούς να αποκαλεί τα σκόπια Μακεδονία και τρελλαίνεσαι), από την άλλη παληκάρια με σθένος σαν τον Βορίδη και τον Πλεύρη, από την άλλη μας έρχεται η καθ'όλα αξιότιμη και ωραία κ.Βόζενμπεργκ αλλά ....., από την άλλη ο κ.Καραθάνος που δεν ξέρω πότε ήταν σωστός. ¨οταν ήταν στην ΝΔ, ή τώρα που εντάχθηκε στον ΛΑ.Ο.Σ;;; Πιο κάτω ο κ.Θεοδωρακίδης ο οποίος απεχώρησε καταγγέλοντας συγκεκριμένες πρακτικές και μετά τα πήρε όλα πίσω και επανήλθε. Ας ξεκαθαρίσει κάποιος την κατάσταση για να ξέρουμε και μεις τι θα κάνουμε.
    ΥΓ. Δεν κατηγορώ κάποιον. Μπερδεμένος είμαι. Δεν μου βγαίνει η φόρμουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα πετα κατυεθειαν για τα σκουπιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το βιογραφικο του ειναι τουλαχιστον αδιαφορο....
    καλα το πας Καρατζαφερη,σε λιγο δεν θα βρεις ουτε την ψηφο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ 27/4/09 8:23 μμ

    >τον ακούς να αποκαλεί τα σκόπια Μακεδονία και τρελλαίνεσαι<

    Αυτό δείχνει πόσο έχει καθιερωθεί πια αυτή η ονομασία. Εν τη ρήμη του λόγου όλοι το κάνουν. Ο Γ. Γεωργίου είναι ένας έμπειρος διπλωμάτης, ο οποίος μπορεί να "σταθεί" στην Ευρωβουλή και να εκπροσωπήσει επάξια την χώρα μας. Φτάνει πια με τα σκουπίδια σαν την Καραμάνου. Χρειαζόμαστε ανθρώπους σοβαρούς. Καταντήσαμε να φροντίζει για τα συμφέροντα της Ελλάδας καλύτερα από όλους ο Γιώργος Χατζημαρκάκης κι ας είναι ... Γερμανός ευρωβουλευτής με κρητική καταγωγή.

    Η Ελίζα Βόζεμπεργκ είχε δώσει δείγματα γραφής το 2004, όταν σθεναρά αντιτάχθηκε στην πλεκτάνη Ανάν και αργότερα, το 2007, στο βιβλίο Ιστορίας της Ρεπούση. Στον ΛαΟΣ είναι ο φυσικός της χώρος. Αυτό που για μένα μετρά, είναι να επιλέγονται άτομα που μπορούν να προσφέρουν και όχι με λαϊκίστικα κρητήρια, όπως η Ματσούκα (προσόν ... πολύτεκνη), που αντικατέστησε τον διεθνούς φήμης συνταγματολόγο Δημήτριο Τσάτσο στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠαΣοΚ το 2005.

    Για τους άλλους δεν ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά όλα αυτά αλλά πιστεύω ότι για τους πατριώτες πρέπει να προέχει το Μακεδονικό κόμμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν επιτρέπεται ένας έμπειρος διπλωμάτης σαν τον κ. Γεωργίου να πέφτει σε τέτοια λάθη ούτε εν τη ρήμη του λόγου. Ο κ. Γεωργίου δεν είναι "όλοι", ούτε τυχαίος. Έχει μεγάλη βαρύτητα ο λόγος του. Δεν το'χει ανασκευάσει, ή να πη ότι ελέχθη "εν τη ρήμη του λόγου" ο ίδιος. Άλλωστε στο "βίντεο" φαίνεται καθαρά το πως απευθύνεται και εύχεται στην επιτροπή των Σκοπίων. Εκεί ακριβώς είναι και η ένστασίς μου. Επειδή ο βίος και η πολιτεία των υπολοίπων (από τα άλλα κόμματα)καθώς και το πόσο ενδιαφέρονται για την Ελλάδα είναι γνωστά, γι'αυτό ούτε καν αναφέρομαι σ'αυτούς. Απλά επειδή στηρίζω τις όποιες ελπίδες μου απέμειναν στον ΛΑ.Ο.Σ., απογοητεύομαι με τέτοιες κινήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η εβραία(;) Βόζεμπεργκ 1η στο εβραιοψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ;

    Μου θυμίζει τον εβραίο Γκιολμαν (5ος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΛΑΟΣ)

    B comme Barbouges

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ B comme Barbouges

    Από πού βγαίνει ότι είναι Εβραία και όχι βαυαρικής καταγωγής, όπως ο Έβερτ και τόσοι άλλοι; Και αν είναι Εβραία, εμένα μου κάνει περισσότερο από την Διαμαντοπούλου, που δεν είναι Εβραία (ή ... μήπως είναι κι αυτή;), αλλά μας συμβούλευε να καθιερώσουμε τα αγγλικά σαν δεύτερη επίσημη γλώσσα του κράτους!
    Μου κάνει περισσότερο απ' όλους αυτούς τους καραγκιόζηδες που ήταν υπέρ της πλεκτάνης Ανάν και ψήφισαν (πλην Σαμαρά και Καρατζαφέρη) την έκθεση Μέγιερ, που μας έθαβε στο Σκοπιανό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σέβομαι τους πολυετείς αγώνες του Μπάμπη Καραθάνου για το Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό,αλλά...με τους συγκατοίκους της ΝΔ και τους "αντηρρησίες συνείδησης" και δεν ξέρω κι εγω τι άλλα φρούτα έχει το "καραμανλικό" παιδί του Μητσοτάκη...δεν υπάρχει λύση.

    Ο ΛΑ.Ο.Σ. τέλειωσε για 'μένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. >Ο ΛΑ.Ο.Σ. τέλειωσε για 'μένα<

    Λάθος, εσύ τελείωσες για τον ΛαΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Καραντζαφερης ειναι παιδι των κομματων.Παιδι της δημοκρατιας,Δηλαδη μπειτε σκυλοι αλεστε και αλεστικα μην δινεται.
    Οσοι νομιζουν οτι η Ελλας εχει ελπιδες απο τετοιους αρχηγους,τοτε ας μαθουν οτι και αυτοι ειναι μαντρωμενοι σαν τους αλλους που ελπιζουν απο το ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ ΝΔ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ .........
    Λυκουργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν παιδιά είναι να ψηφίσουμε ΝΔ το κάνουμε και απευθείας δεν χρειαζόμαστε ενδιάμεσο τον Καρατζαφέρη και τον ΛΑΟΣ.
    Βαρέθηκα τους πωλητές βιβλίων ( και ας συμφωνώ σε πολλά μαζί τους) και τους αποτυχημένους της ΝΔ μαζί με αυτούς άλλων κομμάτων (βλέπε Ροντούλης που έχει περάσει σχεδόν απο όλα τα ελληνικά πολιτικά κόμματα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.