Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΥΝΕΙΣ, ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ !!!!

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ(Ε.Δ). ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΠΤ...

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ(Ε.Δ). ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΠΤΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΤΟΝΤΑΙ ΤΩΝ Ε.Δ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΑΝ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥΤΩΝ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΕΩΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ ΤΑ ΜΜΕ. ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ(ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ) ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΑΝ ΩΣ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ....ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ(ΜΙΖΕΣ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ, ΑΡΠΑΧΤΗ κλπ). ΟΜΩΣ ΟΥΔΕΙΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΕΟΥΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΜΨΥΧΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ Ε.Δ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ( ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΜΕ) ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΕΤΑ. ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΒΑΛΑΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΣΕ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΗΕ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΚΕΝΟ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΕΝΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ(ΕΑΑΝ) ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥΤΟ ΚΑΙ ΧΡΗΖΕΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ Η ΕΑΑΣ (ΠΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ) ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΦΕΟΥΔΟ ΤΟΥ ΥΕΘΑ , ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΦΩΝΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ -ΟΠΩΣ Η ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΤΟΥ κ. ΣΗΜΙΤΗ- ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΕΙΘΗΝΙΟΥΣ, ΑΠΟΘΑΡΡΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΘΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ "ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΥΣ" ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ; Η ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗ ΟΜΩΣ ΕΝΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΤΕΤΑΙ ΤΩΝ Ε.Δ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ.
ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΕΘΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ;ΕΣΤΩ ΔΕ ΥΠ' ΟΨΙΝ ΟΤΙ ΤΟΣΟΝ ΟΙ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ -ΑΦΡΟΥΓΚΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ-ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.. ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΥΘΥΝΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗΝ "ΚΟΥΤΑΛΑ " ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ. Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΟΣ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΚΛΕΙΨΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ. ΚΑΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ "ΓΟΥΙΝΕΑ ΜΠΙΣΑΟ" ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ.....


ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

4 σχόλια

  1. Γράφετε ότι οι απόστρατοι και οι εν ενεργεία αφουγκράζονται τις αγωνίες του λαού . Ας επέμβουν τέλος πάντων μπας και δούμε άσπρη μέρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριοι Κύριοι Αξιωματικοί όλων των όπλων. Αφού "κάθεστε" προσοχή στον κάθε αστράτευτο ρίψασπη πρώην αφισσοκολητή που "έτυχε" (δεν πέτυχε) και έγινε... "υπουργός", τί θέλετε;; Αντί να τους αρπάξετε και να τους κουρέψετε γουλί και να τους στείλετε να γυαλίζουν τα τανκς και τα κανόνια, τους κανακεύετε. Ε καλά σας και μας κάνουν. Κρίμα τα "γαλόνια" και τις περγαμηνές. Ο κάθε τυχάρπαστος κομματορεμπεσκές σας έχει σούζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή, θέλετε να κάνουν πραξικόπημα, όπως το '67; Έχουν περάσει 42 χρόνια από τότε και τα πράγματα έχουν αλλάξει ανεπιστρεπτί. Όποιος σήμερα ονειρεύεται χούντες και πραξικοπήματα, απλώς ζει στην κοσμάρα του. Κάνει αυτό που κάνουν και οι αμετανόητοι νοσταλγοί του ΚΚΕ, που ονειρεύονται αταξικές κοινωνίες και Οκτωβριανές Επαναστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ Συνέλληνα. Εκτός από το "πραξικόπημα" όπως το ονομάζεις, υπάρχουν κι' άλλοι τρόποι. Όπως π.χ. το ξεμπρόστιασμα των πουλημένων και των προδοτών (όλα στην φόρα), η περιφρόνηση γι'αυτούς που ξεπουλάνε την Πατρίδα, η παραίτηση κλπ. Ας βρούν οι έντιμοι και μη ξεπουλημένοι Αξιωματικοί τους τρόπους. Εκτός κι' αν η διάβρωση είναι μη αναστρέψιμη. οπότε δεν υπάρχει ελπίδα από πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.