Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

... ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ... Η ΕΓΓΛΕΖΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΕΧΘΕΣ ΣΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ... Αθρόα ήταν η προσέλευση Ελλήνων στις βάσεις των εγγλέζων...

...
ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ... Η ΕΓΓΛΕΖΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΕΧΘΕΣ ΣΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ
...Αθρόα ήταν η προσέλευση Ελλήνων στις βάσεις των εγγλέζων στο Ακρωτήρι για την καθιερωμένη πλέον διαμαρτυρία κάθε αρχή ενός νέου έτους. Παρά τις έμμεσες απειλές (που ήταν πολλές) και την επίδειξη ισχύος από τις δυνάμεις των εγγλέζων και τα όργανα τους, μέλη του ΚΕΑ (http://www.antistasi.org/) άλλα και του ΕΛΑΜ παρευρέθησαν στις βάσεις και διαμαρτυρήθηκαν δυναμικά. Εκτός των οργανωμένων μελών των 2 κινημάτων πλήθος κόσμου ενίσχυσε τους διαδηλωτές με το άκουσμα των ειδήσεων στην τηλεόραση.
...
Η εγγλέζικη αστυνομία και ο κατοχικός τους στρατός ήταν προκλητικότατοι αφού είχαν πάρει θέσεις μάχης με δυνάμεις που θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν επίθεση από ολόκληρο τάγμα στρατού με πλήρη οπλισμό. Επίσης αστυνομικό ελικόπτερο πετώντας χαμηλά αποσυντόνιζε τις προσπάθειες των διαδηλωτών τόσο με τον εκκωφαντικό θόρυβο του όσο και με τον εκτυφλωτικό προβολέα που έκανε την νύχτα μέρα (με προφανή σκοπό το φακέλωμα προσώπων μέσω φωτογραφήσεων). Επίσης εχθρική ήταν η στάση των ΜΜΕ αφού κάποιοι δημοσιογράφοι χρησιμοποίησαν στις μεταδώσεις τους λέξεις όπως κουκουλοφόροι και εξτρεμιστές αναφερόμενοι στους συναγωνιστές μας. Σημειώστε ότι ναι, 2-3 διαδηλωτές είχαν καλύψει τα πρόσωπα τους αλλά τόλμησαν να αποκαλύψουν τους λόγους στους δημοσιογράφους δηλώνοντας πως φοβούνται το φακέλωμα όχι τόσο από τα όργανα των βάσεων όσο από τους υποτιθέμενα της δικής μας πλευράς αστυνομικούς της ΚΥΠ και μετέπειτα επιπτώσεις στις προσωπικές τους ζωές. Οι δηλώσεις του αντιπροσώπου μας στα κανάλια ήταν αποστομωτικές και έδωσαν το στίγμα της εκδήλωσης πολύ όμορφα, πολιτισμένα και με ακλόνητα επιχειρήματα. Απομένει να δούμε εάν οι δηλώσεις που έγιναν προβληθούν αυτούσιες στις αποψινές ειδήσεις.
...
Η εκδήλωση πέτυχε στο έπακρο αφού ακόμα μια φορά πειστήκαμε και πείσαμε ότι οι βάσεις των εγγλέζων στην νήσο μας είναι κατοχική δύναμη και ότι συμπεριφέρονται ως κράτος εν κράτη. Η πίστη μας εις τον αγώνα για ελευθερία και αυτοδιάθεση, και οι παρακαταθήκες των πατέρων μας δεν μας επιτρέπουν να πάψουμε την μάχη αυτή. Θα μας βρίσκουν μπροστά τους!
...
ΚΙΜΩΝ - Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης (ΚΕΑ)

5 σχόλια

  1. Καμία αναφορά στην εκδήλωση από τα ΜΜΕ. Παρόλα αυτά εγγλέζικο κανάλι είχε ζωντανή σύνδεση με την εκδήλωση. ¨Οταν ρωτηθήκαμε από την εγγλέζα γιατί διαμαρτυρόμαστε,. την ρωτήσαμε εάν αυτή θα δεχόταν να την σταματήσει για έλεγχο ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο Έλληνας αστυνομικός στο δρόμο από Λονδίνο προς Μαντσεστερ. Χωρίς καν να το σκεφτεί απάντησε πως όχι.

    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΟΚΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ και πιστέψτε με αυτό τους τρομοκρατεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμία αναφορά στα κανάλια για την προχθεσινή εκδήλωση στις βάσεις. Τυχαίο είναι άραγε;

    Παρόλα ταύτα κατά την διάρκεια της εκδήλωσης εγγλέζα δημοσιογράφος ρώτησε γιατί διαμαρτυρόμαστε; Την ρωτήσαμε και εμείς λοιπόν εάν αυτή θα δεχόταν να την σταματήσει Έλληνας αστυνομικός στο δρόμο Λονδίνου Μάντσεστερ. Χωρίς να το σκεφτεί απάντησε πως, ΟΧΙ! Για το ίδιο λόγο διαμαρτυρόμαστε, της απαντήσαμε και αμέσως ακούστηκε το σύνθημα ΕΟΚΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΑ ΒΟΥΝΑ.

    Πιστέψτε με στο άκουσμα του συνθήματος αυτού κάποιοι ακόμα τρομοκρατούνται.
    Κίμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε συ Κίμων για αριθμό συναγωνιστών δεν γίνεται αναφορά και κανένα βίντεο με κάλυψη προσώπων εννοείται δεν υπάρχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αδελφέ, είμασταν περίπου 150 άτομα στην αρχή, μετά κόσμος πήγαινε και ερχόταν ... δεν μετρούσα. Όσο για βίντεο του χρόνου σίγουρα κάτι θα κάνουμε...

    Κίμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι αλλα δεν ενημερωσατε και αλλους..
    σαν εγω και κατι αλλοι λεβεντες το μαθαμε την επομενη μερα...
    θα ειμαστουν και εμεις εκει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.