Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ ΣΤΟΠ!

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΛΟΦΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΟΛΕΜΟ; ... ΦΟΒΕΡΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ... ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ...

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΛΟΦΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΟΛΕΜΟ;
...
ΦΟΒΕΡΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ... ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΖΑ ΛΟΦΟ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΟΠ ΚΟΡΝ, ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ, ΣΑΜΑΛΙ, ΚΟΡΝΕΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ. ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΥΣΤΟΧΕΣ ΒΟΛΕΣ... (raporto.gr)

10 σχόλια

  1. εσυ σαν "Ελληνας Πατριωτης" δεν θα ηθελες να χαζευεις τον ελληνικο στρατο στην μαχη αν ειχες την δυνατοτητα? Δεν θα πανηγυριζες εαν ο ελληνικος στρατος πετυχαινε τους στοχους του? Αλλα που να φτασει το μυαλο σου μεχρι εκει για να συνειδητοποιησεις οτι εισαι ιδιος. Εσυ που γραφεις εδω στον "στοχο". Εσυ που τον διαβαζεις τον στοχο. Εσυ που θες να φτασεις μεχρι την Πολη. Εσυ που θες να κανουμε πολεμο με την Τουρκια. Με τον λαο της Τουρκιας. Εσυ , εισαι ιδιος με αυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. SYGKRINEIS ANOMIA PRAGMATA. ATOPOS EKS'ARXHS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΤΥΠΕ? ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΦΑΓΕΣ ΑΜΑΧΩΝ. ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ "ΑΞΙΟΘΕΑΤΟ" ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ. ΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΡΕ ΦΟΥΚΑΡΑ ΠΙΚΡΟΧΟΛΕ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Δεν θα πανηγύριζες εάν ο ελληνικός στρατός πετύχαινε τους στόχους του?» (!!!) Τα πιστεύεις αυτά που γράφεις ή σου ξεφεύγουν;; Δηλαδή αυτοί ήταν οι στόχοι του Ισραηλινού Στρατού;; Να κλείνει παιδάκια σε σχολεία του ΟΗΕ και μετά να τα βομβαρδίζει;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο πόλεμος είναι πόλεμος! Αλλά αυτό είναι αρρώστια!!! Οι άνθρωποι αυτοί, που κάθονται ασφαλείς με τα πατατάκια τους και παρακολουθούν σφαγές αμάχων, πανηγυρίζοντας σαν να βρίσκονται σε γήπεδο είναι άρρωστοι! Πρόκειται για κατάντια! Σε τί διαφέρουν από τους Ναζί που τόσο καταριούνται; Σε τί διαφέρουν από τους Γερμανούς που μαζεύονταν να παρακολουθήσουν τις πορείες αιχμαλώτων Εβραίων και να τους χλευάσουν; Είναι ΑΡΡΩΣΤΟΙ αυτοί οι άνθρωποι! Αν ο τρόχος της Ιστορίας γυρίσει και βρεθούν αυτοί στην θέση των Παλαιστινίων, ελπίζω να έχουν την στοιχειώδη αξιοπρέπεια να μην κλάψουν και να μην παρακαλέσουν για έλεος!

    Όσο για τον Ανώνυμο, θα πω μόνο ότι είναι εντελώς διαφορετικό να σφάζεις αμάχους από το να βυθίζεις μια φρεγάτα ή να καταρρίπτεις ένα αεροπλάνο και να καταστρέφεις ένα άρμα του εχθρού! Ανόητε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Δηλαδή αυτοί ήταν οι στόχοι του Ισραηλινού Στρατού;; Να κλείνει παιδάκια σε σχολεία του ΟΗΕ και μετά να τα βομβαρδίζει;;"

    Ο πολεμος ειναι πολεμος. Και αυτη την μορφη εχει στις μερες μας. Ετσι εγινε και στην Σερβια, και στο Αφγανισταν, και στο Ιρακ. Πολεμος χωρις να υπαρξουν σφαγες αμαχων δεν εχω δει. Αν εχεις δει εσυ τα τελευταια χρονια ονομασε μου εναν. Ανθρωποι που σκεφτονται σαν κι εσενα υπαρχουν σε ολο τον κοσμο. Ανθρωποι που υποστηριζουν οτι αγαπανε την πατριδα τους με τον συγκεκριμενο τροπο. Και στο Ισραηλ υπαρχουν ιστιολογια σαν τον "στοχο". Για αναρωτησου λιγο, οι αναγνωστες του ισραηλινου "στοχου" θα ηταν υπερ αυτου του πολεμου? Τα εθνη πολεμουν, δικος σας στοχος. Ειστε ιδιοι με αυτους, και ο,τι και να πειτε δεν θα με πεισετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ, ΟΙ ΑΜΑΧΟΙ, ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΟΗΕ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.
    ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ 1100 ΝΕΚΡΟΙ. 300 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ 100 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΕΚΡΕΣ. ΟΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΙΜΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΚΡΑΤΟΣ. 4.500 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΒΟΜΒΕΣ ΛΕΥΚΟΥ ΦΩΣΦΟΡΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙΕΙ ΤΗ ΣΑΡΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ , ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ , ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΤΗΝΩΔΙΕΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΙ Ο ΒΙΑΣΤΗΣ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΣΥΝΟΥΣΙΑ. ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ.
    Ο ΣΥΦΙΛΙΔΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ, ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ.
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ , ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΔΡΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΣΟΥΛΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΝΟΜΑΓΑΖΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ Ο.Η.Ε. , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ Η ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟ ΤΟ ΞΕΦΤΕΛΙΣΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΙΣΡΑΗΛ.
    ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΤΑ ΞΕΦΤΕΛΙΣΜΕΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΑ , ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ , ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΙΟΥΔΕΣ ;
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ; ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΛΟΦΟ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ). ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΕΙΔΗ Τ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ "ΝΙΚΟΥΝ" ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥΣ , ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΤΗΣ ΣΟΛΑΣ , ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΚΡΕΑΤΟΜΑΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Η ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πάντος, αν συγκρίνει καποιος τα όσα κάνουν αυτοί οι αθεόφοβοι σήμερα στην Παλαστίνη, με τόσα έκανε ο Χίτλερ, ο Χίτλερ, μπροστά τους είναι μικρό αθώο παιδί!!!
    ότι και αν λεν κάποιοι "κ.κ." ανώνυμοι πιο πάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Αλλα που να φτασει το μυαλο σου μεχρι εκει για να συνειδητοποιησεις οτι εισαι ιδιος."

    ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ, ΒΡΗΚΕΣ ΤΗ ΛΥΣΗ, ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΕΞΑΛΕΙΨΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ, ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ, ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ, ΕΛΥΣΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ , ΤΡΟΦΗΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ, ΕΣΤΗΣΕΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΧΑΛΑΜΕ.
    ΞΑΝΑΠΕΡΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΕΝΑ ΓΕΙΑ.

    "Ο πολεμος ειναι πολεμος."

    ΚΑΙ ΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟ "ΚΑΙ ΣΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ" ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ.

    " Ετσι εγινε και στην Σερβια, και στο Αφγανισταν, και στο Ιρακ."

    ΕΚΕΙ ΕΓΙΝΕ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΒΑΣΕΩΝ , ΖΩΝΩΝ ΕΠΙΡΡΟΗΣ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΥΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ.
    ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΛΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ ΜΕ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΥΤΕ 1 ΤΑΝΚ , 1 ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ, 1 ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ, 1ΠΥΡΟΒΟΛΟ ,1 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΛΟΙΟ. ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΘΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΑΡΠΑΞΕΙ ΞΕΝΗ ΓΗ.

    "Τα εθνη πολεμουν, δικος σας στοχος. Ειστε ιδιοι με αυτους, και ο,τι και να πειτε δεν θα με πεισετε."

    Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΙΡΑΚ, ΣΕΡΒΙΑ , ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Δ Ε Ν ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΕΘΝΗ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    ΤΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ , 'Η ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ.

    ΤΑ ΕΘΝΗ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ. { "Δηλαδή αυτοί ήταν οι στόχοι του Ισραηλινού Στρατού;; Να κλείνει παιδάκια σε σχολεία του ΟΗΕ και μετά να τα βομβαρδίζει;;"

    Ο πολεμος ειναι πολεμος. Και αυτη την μορφη εχει στις μερες μας."} ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ακρατε παλι εισαι ασταματητος,ευγε,επικροτω το μεγαλυτερο μερος των αποψεων σου,αλλα ο ανωνυμος δηθεν αριστεριστης(η φιλοσιωνιστης η και εβραιος) μαλλον ειναι ανεπιδεκτος μαθησεως,αφου μπερδευει(ηθελημενα?) ανομοια πραγματα.Πιστευει αυτο το υποκειμενο οτι υπαρχουν Ελληνες που θα βλεπαν σφαγη μωρων και παιδιων και θα πανηγυριζαν πινοντας κοκακολα,που ζει ειλικρινα αυτο το αθλιο υποκειμενο,σε ποια Ελλαδα ζει,ποιους Ελληνες γνωριζει και πιστευει τετοια πραγματα?Ο ελληνικος λαος εχει ιστορικα αποδειξει οτι ειναι φιλανθρωπος και εχει καποιες αρχες και αξιες,σε αντιθεση με τον ισραηλιτικο λαο,που με το κομπλεξ του περιουσιου και την στηριξη τελευταιως του διεθνους κατεστημενου που εχει, εχει μεταβληθει σε ενα λαο υπερβολικα αλλαζονα και αρρωστημενα αιμοβορο στην μεγαλη του πλειοψηφια.Αυτο αποδεικνυεται ευκολα απο την τεραστια αποδοχη που εχουν οι σφαγες στην εβραικη κοινη γνωμη και τους απανθρωπους πανηγυρισμους καποιων εξ αυτων.Οχι φυσικα οτι εχω καλυτερη αποψη για τη μεχρι τωρα ιστορικη τους διαδρομη,αλλωστε γνωριζετε την αποψη μου για τον προαιωνιο,υπουλο,απατεωνα,κομπλεξικο προαιωνιο εχθρο του εθνους,του πολιτισμου και της ανθρωποτητας.Οι εξαιρεσεις στα ανωτερω απλως επιβεβαιωνουν τον κανονα.Και κατι αλλο,ελεος πια,με αυτην την καταραμενη,ανοητη και ανιστορητη αποψη που θελει τους λαους να μην φταινε για τιποτα και να φταινε παντα οι κακες κυβερνησεις,ελεοςςςςς.Οι κυβερνησεις κυριοι βγαινουν απο το λαο και καθε λαος εχει την κυβερνηση που του αξιζει.Οι ελληνες για παραδειγμα εδω και χιλλιετιες εχουν εφευρει περαν των αλλων πολιτευματων την δημοκρατια, αρκετες περιοδους της ιστοριας τους την εφαρμοσαν και ακομα και οταν ειχαν αλλη μορφη ποτιτευματος παντα ο ανθρωπος ειχε δικαιωματα,ηταν πολιτης-οπλιτης και δεν ηταν ενα αβουλο ηλιθιο πιονι,οι μογγολοτουρκοι εχουν αιωνιως στρατοκρατια,η τυρανικα και απολυταρχικα καθεστωτα,που συμβαδιζουν αιωνιως με επεκτατικοτητα,με γενοκτονιες,με αρπαγες ξενης γης και αλλα ανδραγαθηματα.Επιτελους κυριοι αριστεροκουλτουροτουρκοφιλοι, αυτος ο τουρκικος λαος απο την ωρα που εχει εμφανιστει,εδω και χιλλια και κατι χρονια,μονο σφαζει,γενοκτονει,κλεβει καταστρεφει και για ολα αυτα δεν φταιει ο λαος αλλα μονο οι κυβερνησεις?ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ.Τα κεφαλια των Ελληνων στη μικρα ασια η κυβερνηση τα εκοβε ρε ανιστορητοι προδοτες?Οι τουρκοι συνεχιζουν ακομα και σημερα να συμπεριφεροντε σαν τις προγονικες τους ορδες της καταστροφης και αν εχουν μετατραπει λιγο προς το ανθρωπινοτερο,ειναι λογω του οτι πολλοι απο αυτους εχουν ελληνικο αιμα στις φλεβες και ελληνικα γονιδια,αλλιως θα τρωγανε ακομα ωμο κρεας οπως κανανε αλλωστε πριν ερθουν σε επαφη με μας.Οι τουρκοι κυριοι ειναι η μαστιγα της περιοχης μας,ειναι καρκινος που απο οπου περασε αφησε πισω οδυρμους και συντριμια,οι τουρκοι δεν ειναι ανθρωποι,οπως ανθρωποι δεν ειναι και οι εβραιοι.Ανθρωπος δεν σημαινει μονο ενα διποδο ορθιο ζωο,η λεξη ανθρωπος κυριοι ειναι και ιδιοτητα,το καταλαβατε?Και ξαναλεω οι εξαιρεσεις επιβεβαιωνουν τον κανονα.Οι τουρκοι ηρθανε στη γη μας(οπως πηγανε οι εβραιοι στην γη των παλαιστινιων),δεν πηγαμε εμεις στην δικια τους,οι τουρκοι μας χρωστανε και οχι εμεις στους τουρκους και αν θελουμε να ειμαστε αξιοι να λεγομαστε Ελληνες πρεπει να προετοιμαστουμε σε ολους τους τομεις και οταν ειμαστε ετοιμοι να παρουμε πισω οτι μας ανηκει και να παρουν οι τουρκοι το μαθημα που τους αξιζει.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.Ναι θα κανουμε πολεμο,οχι γιατι θελουμε να κλεψουμε,αλλα για να προστατεψουμε τα δικα μας και για να παρουμε πισω τα κλεμμενα.Ποσο ανιστορητος ειναι ο ελληνικος λαος σημερα?ποσο λειπει η λογικη,ποσο επικρατει ο μαζοΧισμος στην χωρα μας,ποσο?Ακου ο τουρκικος λαος.ΠΙΣΩ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΦΙΛΟΙ--------ΑντιοχοΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.