Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΥΝΑΤΑ... ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ... ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ...

... ME T' ΑΡΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΒΡΑΔΥΑ, ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑΣΟΦΙΑ ...

...
ME T' ΑΡΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΒΡΑΔΥΑ, ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑΣΟΦΙΑ
...

37 σχόλια

  1. TO Δ.ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΑΡΧΙΕΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΡΜΑΤΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΚΝΕΙΟΝ ΑΣΜΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΕΛΟΙ ΤΗΣ ΟΕΝ ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ ΑΚΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

    ΟΡΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ
    ΟΧΙ ΕΛΛΗΝ ΣΚΛΑΒΟΣ ΠΙΑ.

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ.

    ΟΕΝ ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

    ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eμείς θα κάνουμε παρέλαση στην Αγιά Σοφιά μπροστά, ενώ οι Τούρκοι θα πίνουν καφέ στο Σύνταγμα. Σοβαρευτείτε, ρε σεις και δέστε τα χάλια μας. Καιρός είναι ν' αφήσετε τις ανοησίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. >ΒΛΕΠΟΥΝ «ΙΝΤΥΜΙΝΤΙΑ» ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ»<

    Και μ' αυτόν τον στρατό θα πάτε στην Πόλη; Αυτοσαρκάζεσθε μήπως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μ' αυτές τις βλακείες που γράφετε, δεν το καταλαβαίνετε ότι γίνεστε γελοίοι; Ή μήπως πάτε να φτιάξετε ηθικό στον ελληνικό λαό; Αν ναι, καλή η προσπάθεια, αλλά μάταια. Το ηθικό φτιάχνεται από την κεφαλή, από την ηγεσία και όχι από μια μικρή εφημερίδα. Θα σας συμβούλευα να ασχοληθείτε περισσότερο με την ενημέρωση αυτών που μας κρύβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένα κράτος που αφήνει στο έλεος των αναρχικών την κοινωνία, αδυνατώντας να επιβάλει τον νόμο, δεν χρειάζεται ένοπλες δυνάμεις. Και δεν τις χρειάζεται, διότι ουδείς τι παίρνει στα σοβαρά. Τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα παρακολουθούν Τούρκοι, Αλβανοί και Σκοπιανοί και ξέρουν ότι έχουν να κάνουν με κράτος-οπερέτα. Δεν το βλέπετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλά, σε λίγο καιρό θα δείτε ποιος θα είναι στην πόλη κια που θα είναι οι ... τουρκαλάδες. και τότε να δούμε που θα τρέξετε να κρυφτείτε όλοι σας που νομίζετε πως ο στρατός μας δεν αξίζει μια. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια μικρή απορία. Ξέρει ο σχολια- στής τι σημαίνει ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ;;!!
    Αν ναι που κολλάει με τα λοιπά γραφόμενά του;; Μήπως θέλει να πει
    ότι το Δ¨Σ.Σ. αποτελεί "ΑΙΧΜΗΝ ΔΟ-
    ΡΑΤΟΣ";;! Δε θα σχολιάσω τα υπόλοι-πα. Δεν αξίζει άλλωστε τον κόπο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αυτό με το κύκνειο άσμα είναι όντως τεράστια μπαρούφα. πως να εμπιστευτεί ένας σοβαρός άνθρωπος τον πατριωτικό χώρο, όταν οι εκπρόσωποι του δε γράφουν σωστά ελληνικά...

    ας μάθουμε τη γλώσσα μας πρώτα και ας μας λείπει η πόλη.

    κατα τα άλλα, όντως ο στρατός μας έχει μονάδες με υψηλό επίπεδο, ωστόσο μία χώρα με εκατομμύρια λαθρομετανάστες και με τη νεολαία να πίνει καφέ και να σπάει βιτρίνες, είναι αδύνατο να αναλάβει οποιαδήπτε σοβαρή πολεμική προσπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. enas,epanalambano,ENAS olo kai olo einai o genitsaros HTTOPA8EIS XESTHS pou egrapse ola ta Arnhtika sxolia edo.
    Fainete kseka8ara apo to styl pou grafei.
    Oso gia to Geraki tis 8rakis pou kapioi pirate sto stoma sas,mborei na mhn exei paei panephstimio san kapoia SOKOLATOPAIDA edo mesa,alla exei kanei perissotera gia tin Ellada,apo oti mboroun aytoi oi Mboulides na fantastoun.
    Einai kai MAximos,kai 8a einai stin PROTH GRAMMH,oxi san kapious allous...
    Opote tin Allh fora prin ton parete sto stoma sas,plynte to.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όπου να είναι φτάνει μια μεραρχία Ρώσων, μια μεραρχία Νεφελίμ και μια ταξιαρχία Ελ. Όλοι αυτοί θα στελεχώσουν τον περήφανο στρατό μας και τα μεμέτια θα επιστρέψουν σούμπιτα στην Μογγολία. Γιοούργια αδέλφια και τους φάγαμαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΙΣΩ ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ,ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ,ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΙ,ΔΗΘΕΝ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ,ΔΗΘΕΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΕΣ,ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ,ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ,ΕΔΩ ΘΕΛΟΥΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?.ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΣΑΣ ΦΙΔΙΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΧΟ,ΛΑΜΟΓΙΑ....ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ------αντιοχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΙΧΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ.
    ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ.ΡΕΜΑΛΙΑ.
    ΟΤΑΝ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΕΝ ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ Γ.ΣΙΝΑΝΙΔΗΣ ΕΔΩΝΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 90 ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΤΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΣΑΣΤΑΝ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΤΗ ΤΩΡΑ ΤΡΕΛΙΤΣΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΤΕ ΚΑΝΑ ΚΑΛΣΟΝ.
    ΛΟΥΛΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΕΝ ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ.
    ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ
    ΦΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

    ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ
    Η ΟΕΝ ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ
    ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
    ΓΚΕ ΓΚΕ !!!!!!!!!!!!!

    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ
    ΤΟΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ @.....@ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΚΥΛΙΑ!,ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΙ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ, ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΙ ΟΛΗΜΕΡΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΝΥΚΤΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ "HIGH" ΠΕΡΙΟΧΩΝ! ΒΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ, ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ, ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ! Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ(ΑΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ),Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΖΕΙΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ! ΕΓΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΙΣΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΟΑΛΒΑΝΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ! ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΘΙΚΙΑ! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ! ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΤΑ "ΧΑΛΙΑ" ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΒΟΥΤΥΡΟΠΑΙΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ego prosopika otan ginei to po8oumeno ,otan ksemberdepsoume me tous Tourkotatarous,8a episkef8o kai apo "edo meria" merikous genitsarous dikous mas.Mia Aplh Episkepsh,gia Syzhthsh.Episkepseis gia Kafedaki kai small talk.8a tous ftiakso kai ta dontia ep eykairia giati kai ego spoudagmenos boutyrombembes eimai san olous tous genitsarous.Ego spoudasa ODONTOIATRIKH!
    en kairo polemou,8a ginetai to pano kato,as prosexoun loipon.Kai kserete genitsaroi mou giati na prosexete? GIATI EIMASTE POLLOI.GIATI DEN 8A KSERETE APO POU 8A SAS ER8EI.KAI GIATI TOUS MEGALOUS GENITSAROUS,oxi ta bastardakia tous xestes pou grafoun edo,TOUS MEGALOUS GENITSAROUS TOUS EXOUME STHN MBOUKA KAI AS TO KSEROUN.Mborei na parakalane na pe8anei h Ellada,alla den 8a to ma8oun pote.ESETAI HMAP!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. A re kai na xerate ti gelio 8a erixne o Sinanidis me auta pou lete.

    Den masame tipota kai den xrostame tipota se kanena kerata!

    Goustaroume kai polemame YPERHFANA.

    Skoulikia proskinhmenoi.

    Oimaste polloi -para -polloi!!
    "Ke ean exete problhma mai tiN wr8wgrafeia mou ..... xerete ke aigw tora PAPAROI A".

    Skoulikia - Bolemenoi................


    ERXOMASTE!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ean nomizete oti twra 8a xekinisoume na ftiaxnouome H8IKO....xasate (xamenoi eiste etsi ki alliws)giati apla me to HELLENIC DNA geniesai reee!


    Kai 100 metagiseis aimatos na kanete "to gourouni panta "grouf" 8a kanei"

    ERXOMASTE KAI EIMASTE POLLOI- PARA POLLOI!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ "Μια μικρή απορία. Ξέρει ο σχολια- στής τι σημαίνει ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ;;!!
    Αν ναι που κολλάει με τα λοιπά γραφόμενά του;; Μήπως θέλει να πει
    ότι το Δ¨Σ.Σ. αποτελεί "ΑΙΧΜΗΝ ΔΟ-
    ΡΑΤΟΣ";;! Δε θα σχολιάσω τα υπόλοι-πα. Δεν αξίζει άλλωστε τον κόπο!!

    ΟΙ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ
    ΟΤΑΝ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝΕ Η ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ.
    Ο ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΣΝΟΜΠΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΑΠΛΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΓΛΙΣΧΡΑΝΤΙΛΟΓΕΞΕΠΙΤΡΙΠΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ "ΑΙΧΜΗΝ ΔΟΡΑΤΟΣ" (ΕΔΩ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ) ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΛΕΝΤΗΣΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΑΛΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΥΛΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παρατήρηση πρώτη Μήπως αυτοί, που παριστάνουν τους ελληναράδες και γράφουν ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ σχόλια σε βάρος
    όσων έχουν αντίθετη γνώμη μ' αυτούς
    θα έπρεπε να τα γράφουν με ΕΛΛΗΝΙ- ΚΟΥΣ χαρακτήρες;;!! Δεύτερη Δεν εί-μαι Μπαμπινιώτης, ένας απλός φιλό- λογος είμαι και μάλιστα συνταξιού- χος, που υπηρέτησε στον ελληνικό ΣΤΡΑΤΟ επι 30 μήνες και μάλιστα στη Θράκη και συγκεκριμένα στην Καβυσό σε επιλαρχία ΤΘ για ένα 6μη-νο!! Βγήκα και σε σκηνές από τις 8-11-67 μέχρι 16-1-68 πάλι με ελληνο-τουρκική κρίση! Δεν είμαι λοιπόν ούτε βουτυρόπαιδο, ούτε παιδί των καφέ!! Τρίτη. Δε θέλησα επ' ουδενί λόγο να θίξω το ΓΕΡΑΚΙ της Θράκης, αλλά να το διορθώσω για το λάθος του κι αυτό δεν είναι ΚΑΚΟ! Σε ότι αφορά εξορμήσεις κ.λπ. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να είμαστε λογικοί και ψύχραιμοι. Δεν αποκλείω δε ΤΙΠΟΤΑ! Όχι μόνο στην Αγιά Σοφιά να φθάσουμε, αλλά και στον ΠΟΝΤΟ, την πατρίδα του πα-τέρα μου!! Με τα σημερινά όμως ΔΕ- ΔΟΜΕΝΑ δεν το ΒΛΕΠΩ, αν και το ΕΥ- ΧΟΜΑΙ διακαώς!! Μη βιαστεί κάποι ος να πει ότι αυτό είναι ΔΕΙΛΙΑ ή ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Στο σχόλιό μου ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν απέφυ- γα να κάνω κι εγώ ορθογραφικό λά-θος: το "επ' ουδενί λόγο" να διορ- θωθεί με το ορθό "επ' ουδενί λό- γω". Σε ότι αφορά το σχόλιο του 5. 41΄ αμέσως προηγουμένου είναι καλύ-τερο να μην απαντήσω και κατεβάσω το επίπεδο του "διαλόγου"..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΑΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.ΔΕΣ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΑΣ ΦΙΛΟΛΟΓΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΜΟΥΡΗ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΥΣ ΣΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΔΙΚΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟΤΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΑΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΗΦΙΝΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ Κ.ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΥΨΗΛΑ ΑΜΟΙΒΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ
    ΠΟΥ ΕΛΕΩ ΕΠΟΧΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΑΘΑΡΗ ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΖΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΑΠ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΤΕ ΩΣ ΥΠΑΙΤΕΙΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΒΛΑΚΑ ΦΙΛΟΛΟΓΕ

    ΟΕΝ ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. καταρχάς να πω ότι έγραψα το δεύτερο σχόλιο για το εκφραστικό λάθος. επίσης, θεωρώ τον εαυτό μου πατριώτη και διαβάζω το στόχο ανελλιπώς. όμως ο λόγος που μισούμε τους μογγόλους είναι πως διαχρονικά απειλούν τη ζωή, την τιμή, τη γλώσσα και την πατρίδα μας. ρε παιδιά, αν δεν υπήρχε η ρημάδα η ελληνική γλώσσα, ποιος ο λόγος να κάνουμε επανάσταση το 21 και να διώξουμε τους μογγόλους;

    επίσης, να θυμίσω σε κάποιους ελληναράδες πως η γνώση της γλώσσας μας δεν προϋποθέτει πανεπιστημιακή μόρφωση. ο κάθε έλληνας, διδάσκεται τη γλώσσα του στο ελληνικό σχολείο και τα χρόνια της υποχρεωτικής εκπαίδευσης αρκούν για να γράφει και να διαβάζει κάποιος με ευχέρεια. καλύτερα ένα απλό κείμενο χωρίς λάθη, παρά να γράφουμε μπαρούφες για εντυπωσιασμό. δείτε λίγο άλλους ευρωπαϊκούς λαούς τους γάλλους, τους γερμανούς πως προστατεύουν τη γλώσσα τους! οι γάλλοι γνωρίζουν αγγλικά και όμως πολλές φορές κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν. τόσο περήφανοι είναι για τη γλώσσα τους.

    αντί λοιπόν να εξασκούμαστε επί χάρτου στις ύβρεις και το οπαδιλίκι, να μάθουμε τη γλώσσα μας, την ιστορία και τις παραδόσεις μας, να στηρίξουμε τις ένοπλες δυνάμεις και να γίνουμε εκπαιδευμένοι οπλίτες όπως οι ελβετοί - όποιος ενδιαφέρεται ας ψάξει στο ίντερνετ να δει τι ατομικό εξοπλισμό έχουν και τι εκπαίδευση κάνουν για όλη τους τη ζωή και ας μην τους απειλεί κανένας-, οι ισραηλινοί και τόσοι άλλοι, να διώξουμε τους μετανάστες να έχει δουλειά ο έλληνας και τότε να δείτε με τι μάτι θα μας βλέπουν οι μογγόλοι και οι αλβανοί και ο γρουέφσκι..

    και να σταματήσουμε αυτό το παραμύθι με τους πολιτικούς. οι πολιτικοί μας είναι τέτοιοι μόνο και μόνο επειδή τους ανεχόμαστε και τους ψηφίζουμε σαν πλειοψηφία. κανένας δε μας αναγκάζει να ψηφίσουμε τη ντόρα και το μητσοτακέικο, τον γιωργάκη, τον τσίπρα και τον κωλο αλαβάνο. μόνοι μας το κάνουμε. άρα λοιπόν είμαστε άξιοι της τύχης μας.

    αυτό που χρειζόμαστε είναι παιδεία και αξίες. αν δεν ξέρεις γιατί, για πιο λόγο να μισείς τους μογγόλους; τους μισείς γιατί ξέρεις ότι εδώ και 10 αιώνες προσπαθούν να σε εξαφανίσουν. τους μισείς γιατί ξέρεις ότι είναι θανάσιμοι εχθροί της ελλάδας και της ευρώπης. και αυτός είναι και ο λόγος που αν χρειαστεί θα πολεμήσεις εναντίον τους. γιατί είσαι περήφανος για την πατρίδα, τις παραδόσεις και τον πολιτισμό σου και για τη γλώσσα σου. και θα πολεμήσεις μέχρι εσχάτων.

    αλλά όταν ο πατριωτισμός μας είναι οπαδιλίκι, δεν ξέρουμε τη γλώσσα μας, είμαστε (και δεν αναφέρομαι σε ατομικές εξαιρέσεις) εκπαιδευμένοι στο βύσμα, τη σκοπιά και το καθάρισμα τουαλέτας), η νεολαία χωρίς στόχο και ιδανικά σύρεται από τον τσίπρα και τον κάθε αλαβάνο (που σε άλλη χώρα πολιτισμένη θα τους είχαν δικάσει για εσχάτη προδοσία), όταν δεν αγαπάμε το κράτος μας και το κράτος μας δε μας αγαπάει ποιος θα μας πάρει στα σοβαρά;

    Σχόλιο προς τον φίλο φιλόλογο: είναι αλήθεια πως πολλοί καθηγητές δεν είναι αντάξιοι της αποστολής που τους έχει αναθέσει η πατρίδα και απομυζούν ασκόπως τα χρήματα του δημοσίου και τον κόπο του έλληνα. επίσης είναι αλήθεια πως η συνδικαλιστική τους ηγεσία είναι σάπια, κομμουνιστική και ανθελληνική. είναι όμως εξίσου αλήθεια πως υπάρχουν και καθηγητές που μοχθούν για να μάθουν στα ελληνόπουλα κάτι. τους θάβει όμως το σύστημα και τα παιδιά δεν τους ακούν γιατί αφενός τους έχουν σηκώσει τα μυαλά τα κωλοκάναλα του lifestyle και της μυκόνου και κοιτάνε μόνο το τσιγάρο και το μπουζούκι και αφετέρου οι γονείς δεν ενδιαφέρονται και πολλές φορές είναι αρωγοί στις καταλήψεις και τις "διεκδικήσεις" των αναρχοκομμουνιστών.

    συμπέρασμα: προς τους ελληναράδες του πατριωτικού χώρου - να μάθουμε η γλώσσα μας και μετά να λέμε μεγάλες κουβέντες, προς τους καθηγητές - να διώξουν την κομμουνιστική χολέρα από τα σχολεία και να μάθουν ελληνικά και ιστορία στα ελληνόπουλα. και τέλος, να λείψουν οι φιλονικίες, και ο μικροκομματισμός. είμαστε λίγοι για να φαγωόμαστε μεταξύ μας. μαζί καταφέρνουμε περισσότερα. έλληνες και πάντα έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μικρέ, αφελή Τασσούλη,
    Η Πόλη έχει 12.000.000 κατοίκους, όσους δηλαδή όλη η Ελλάδα, μαζί με τους μετανάστες. Πώς θα την κυβερνήσεις;

    ΕΓΓΥΣ ο καιρός; Πόσο ... εγγύς δηλαδή και για ποιον; Πώς το ξέρεις; Συμβουλεύεσαι την καφετζού;

    "Πάλι με χρόνια με καιρούς..." λέγανε για παρηγοριά οι παλιοί, αλλά δεν είχαν προβλέψει τους Σημίτηδες, Γιωργάκηδες, Κωστάκηδες και λοιπούς γραικύλους.
    Η Ελλάδα, μετά τον Β'ΠΠ, έπαψε να είναι κράτος υπολογίσιμο. Διότι, αντί να στείλει στρατό στην Κορέα -τι γυρεύαμε εμείς εκεί;-, θα μπορούσε, μετά την νίκη στο Γράμμο και στο Βίτσι, να είχε επιχειρήσει την απελευθέρωση της Β. Ηπείρου. Τότε είχε ακόμη την συμπαράσταση των Συμμάχων, η δε Αλβανία ήταν αποκομμένη από παντού.
    Δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη και ο τόσο μαχητικός λαός μας, ειδικά μετά την 10ετία του '50, έχασε τον εαυτό του και μετεβλήθη σε ένα αδιάφορο μπουλούκι. Κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. TO Δ.ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΑΡΧΙΕΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΡΜΑΤΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΚΝΕΙΟΝ ΑΣΜΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΕΛΟΙ ΤΗΣ ΟΕΝ ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ ΑΚΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

    ΟΡΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ
    ΟΧΙ ΕΛΛΗΝ ΣΚΛΑΒΟΣ ΠΙΑ.

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ.

    ΟΕΝ ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

    ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑΣ


    ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΟΙ ΕΠΙΣΥΜΑΝΣΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

    ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη και ο τόσο μαχητικός λαός μας, ειδικά μετά την 10ετία του '50, έχασε τον εαυτό του και μετεβλήθη σε ένα αδιάφορο μπουλούκι. Κρίμα!
    --------------

    Με΄τα τον Εμφύλιο, την πείνα και τη Κατοχή (μπλόκο λιμανιών από τους Βρετανούς) ο κόσμος σιχάθηκε τον πόλεμο. Και μου τα έχουν πεί άνθρωποι που τα έζησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. και τι σχέση έχει η ορθοδοξία με τον ελληνισμό...οι πρόγονοι μας ήταν άριστοι στρατιώτες, τους έτρεμαν όλοι, αλλά ειδωλολάτρες. η ορθοδοξία είναι κομμάτι του νεώτερου ελληνισμού και μας εμπνέει ειδικά με ιεράρχες σύμβολα όπως ο χριστόδουλος. αλλά δε θα γίνουμε και ιράν. και στη θράκη υπάρχουν έλληνες μουσουλμάνοι, που θα ήταν συμπολίτες μας αν το επίσημο κράτος δεν τους είχε για εκλογική πελατεία και δεν τους άφηνε στα νύχια των πρακτορίσκων του μογγολικού προξενείου. έλληνες είναι ρε παιδιά και πάμε να τους κάνουμε μογγόλους γαμώτο.

    να σοβαρευτούμε λίγο, και να πάμε την πατρίδα μπροστά. μόνο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. όταν θα έρθει η ωρα εκείνη, η σκέψη μου θα είναι στην Ορθοδοξία, την Πατρίδα και την Οικογένειά μου και πολύ πολύ λιγότερο στην ορθογραφία της γλώσσας μας!!!
    με την γλώσσα και την ορθογραφία δεν κερδίζονται μάχες!!!
    όσο για τους 12.000.000 κατοίκους που ζουν στην Πόλη ΜΑΣ, πόσοι, μικρούλι και αφελέστατε NATIVIST, θεωρείς πως είναι πραγματικοί τούρκοι;;;
    αν όλοι τους ήταν τούρκοι στη τουρκία, εδώ και πολύ καιρό η τουρκαλάδες στρατιωτικοί θα μας είχαν επιτεθεί! γνωρίζουν όμως πολύ καλά πως δεν υπάρχει περίπτωση ο Κούρδος ή Αρμένιος που του σκότωσαν την οικογένεια, σε περίπτωση πολέμου να υπερασπιστούν τη τουρκία τους!!!
    πέραν αυτού όμως , αφελέστατέ μου nativist, πολύ λίγα φαίνεσαι να ξέρεις για τα μέλλοντα γενόμενα. και βέβαια δεν είμαι αφελής του είδους σου,να ρωτάω καφετζούδες.
    απλά, μαθαίνω τι μας λένε οι πατέρες της Πίστης μας. όπως λέει και ο Γέρον Παΐσιος, οι Προφητείες είναι το καλύτερο Πρακτορεία Ειδήσεων!!! τώρα βέβαια, θα μου πείς, για να τα ακούς αυτά, θα πρέπει και να τα πιστεύεις. εννοώ τα περί Πίστεως, Ορθοδοξίας, Γερόντων κοκ. εάν βέβαια εσύ αυτά τα θεωρείς ... και αν ο ΠατροΚωσμάς και ο Γέρον Παΐσιος είναι κατά την ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ, καφετζούδες, γιατί για πολλούς εδώ μέσα είναι Άγιοι της Εκκλησίας μας, τότε ναι, κι εγώ είμαι αφελής. μάλλον άλλος είναι ο αφελής και ΄μικρούλης εν τη ψυχή αυτού, εδώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. nativist δεν φταιει ο Τασσουλης. Εσυ φταις που ανοιξες διαλογο. Πηρες λοιπον την απαντηση που αξιζε να παρεις. Ακρως ρεαλιστικη η προσεγγιση σου και περιμενω να δω την συζητηση που θα κανεις με τους γερονταδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ευχαριστώ πολύ "γεράκι" για τις ύβρεις σου. Μήπως όμως έχεις κά ποιο σύμπλεγμα με τα γράμματα, που δεν μπόρεσες να μάθεις σωστά και σου φταίνε οι ΑΛΛΟΙ;;!! Όσο για το δημόσιοι υπάλληλοι, αλήθεια ΕΣΥ τι είσαι; Απλώς έφεδρος, που υπηρε- τείς τη θητεία σου ή οποιασδήποτε κατηγορίας ΕΜΜΙΣΘΟΣ:: Αν ισχύει το β΄ΑΡΑ και συ δημόσιος υπάλληλος του μεροκάμτου είσαι. Σε ό,τι αφορά
    την παιδεία σε ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ υπεύθυνα ότι οι τελευταίοι, που φταίνε για την κατάντια της, είναι οι εκπαι- δευτικοί. Αν δεν το "βλέπεις" εθε- λοτυφλείς! Αλλά κάποιοι σαν και ΣΕ-ΝΑ, που έχουν ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ απέναντι σε κάθε τι πνευματικό με τις παρεμ-βάσεις τους στο έργο των εκπ/κών την κατάντησαν ΕΤΣΙ!!Σε ό,τι αφορά το, αν θα "ΠΑΤΕ" μπροστά και δε σας χρειάζονται ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ, σε βρίσκω ανιστόρητο. Τους ΜΟΝΟΥΣ, που μπορώ να σου αναφέρω και έλε- γαν για τη χρησιμότητα των γραμμά- των είναι ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός και ο μεγάλος Ρήγας Φερραίος! Επί- σης δε νομίζω ότι είσαι ο ΜΟΝΟΣ πα-τριώτης και μεις όλοι οι υπόλοιποι είμαστε ριψάσπιδες. Και τέλος διά- βασες ΟΛΟ το περιχόμενο των σχολί- ων μου ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ ή διεκδι- κείς το ΑΛΑΘΗΤΟ;; Επιμένω λοιπόν ότι το ΕΝΔΟΞΟ Δ΄Σ.Σ., που υπηρέτη- σα κι εγώ μέρος της ΘΗΤΕΙΑΣ μου, όταν ήταν ακόμη Γ΄Σ.Σ., είναι η "ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ" όλου του στρατού, αφού έχει την ευθύνη των ανατολικών συνόρων!! "ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ" λέμε τα τελευταία λόγια ή έργα κάποιου λίγο πριν ΠΕΘΑΝΕΙ!!Αυτά και από την πλευρά μου ΤΕΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @17/1/09 4:51 μμ

    ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ. ΚΑΙΡΟΣ Ν ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ , ΚΑΜΙΑ BARBIE ΙΣΩΣ.

    @17/1/09 4:54 μμ

    Μ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΘΑ ΠΑΜΕ, ΤΟ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΧΟΣ.

    @17/1/09 5:26 μμ

    ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ Ν ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΒΑΡΒΙΕ.

    @17/1/09 6:09 μμ

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΚΛΟΜΠΣ.

    @17/1/09 9:42 μμ

    "ας μάθουμε τη γλώσσα μας πρώτα και ας μας λείπει η πόλη."

    ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΓΓΛΙΑ ΜΕΡΙΑ ΝΑ ΤΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.

    @17/1/09 10:22 μμ

    ΣΕ ΓΥΡΕΥΕ Ο JHON-JHON ,ΣΤΟ ΠΑ;

    @18/1/09 4:24 μμ

    "..ο λόγος που μισούμε τους μογγόλους είναι..."
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ.

    "ρε παιδιά, αν δεν υπήρχε η ρημάδα η ελληνική γλώσσα, ποιος ο λόγος να κάνουμε επανάσταση το 21 και να διώξουμε τους μογγόλους; "
    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ;

    "προς τους ελληναράδες του πατριωτικού χώρου - να μάθουμε η γλώσσα μας και μετά να λέμε μεγάλες κουβέντες, προς τους καθηγητές"
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΠΑΡΑ ΓΡΑΙΚΥΛΟΣ.
    ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟ "ΦΙΛΟΛΟΓΟ";
    ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.

    @18/1/09 6:24 μμ

    ΕΧΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ. Η ΕΛΛΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗ Β. ΗΠΕΙΡΟ , ΤΟ 1913 ΚΑΙ ΤΟ 1940 - ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΜΗ ΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ, Ο ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΓΡΑΠΤΟ.

    @18/1/09 7:15 μμ

    ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΕΜΦΥΛΙΟΣ, ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΥΠΗΡΞΕ ΑΠΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ-ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΜΗΝ ΔΕΧΕΣΤΕ ΑΒΙΑΣΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

    @18/1/09 8:26 πμ - 18/1/09 1:32 μμ

    "ΦΙΛΟΛΟΓΕ",
    1.ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΔΩ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

    2.Ο ΒΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ,
    Ο ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΑΠΕΚΔΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΣΤΟΛΗ, ΑΛΛΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ. Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΥΠΕΚΦΕΥΓΕΙ, ΟΥΤΕ ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ. ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ.

    3.ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ;


    @18/1/09 7:56 μμ

    "και τι σχέση έχει η ορθοδοξία με τον ελληνισμό...οι πρόγονοι μας ήταν άριστοι στρατιώτες, τους έτρεμαν όλοι, αλλά ειδωλολάτρες."

    Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ, ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΚΑΚΩΣ ΣΕ ΕΠΕΙΣΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ. ΗΤΑΝ ΕΝΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @18/1/09 10:31 μμ

    "ΦΙΛΟΛΟΓΕ",

    "Βοσκοί στήν μάντρα, τής πολιτείας οι λύκοι.
    Οι λύκοι.
    Στά όπλα ακρίτες!
    μακριά οι φαύλοι καί οι περιττοί
    καλαμαράδες καί δημοκόποι καί μπολσεβίκοι
    γιά λόγους άδειους
    καί γιά τού ολέθρου τά έργα βαλτοί".

    Κ. Παλαμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΚΡΑΤΕ ΕΙΣΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΕΚΡΑΜΈΝΟΣ ΜΕ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟ- ΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!! ΟΣΟ ΓΙΑ
    ΤΟ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΣΕ ΕΙΣΑ- ΓΩΓΙΚΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ!
    ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙΣ;;ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕ-
    ΤΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ;; ΠΑΝΤΩΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ
    ΟΥΤΕ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΥΣ. ΟΠΟΤΕ ΕΒΑΛΕ ΜΠΟΡΣΤΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ!! ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. από τις απαντήσεις μόνο φαίνεται το επίπεδο και ο φανατισμός ορισμένων. γι αυτό πια δε μας υπολογίζει κανείς. δεν είμαστε κράτος όχι υπολογίσιμο, αλλά μάλλον κράτος γελοίων στρουθοκαμήλων που δε βλέπουν τα προβλήματα και ακούν τις βλακείες που έγραψε ο κάθε παπάς και πουλάει ο λιακόπουλος. έλεος... αν θέλουμε πόλεμο, χρειαζόμαστε στρατό με σοβαρούς και εκπαιδευμένους εφέδρους. καύσιμα, πυρομαχικά και οπλισμό. ας τα βρούμε αυτά, ας μαζέψουμε και τον εσωτερικό εχθρό και μετά συζητάμε αν θα φτάσουμε μέχρι την πόλη ή 5 χιλιόμετρα πιο έξω. γιατί με τους σημερινούς εφέδρους και με τα χωρίς πυρομαχικά ΛΕΟ, μάλλον θα χάσουμε και αυτά που έχουμε. ηθικό, εκπαίδευση, παλαϊκή άμυνα, επιθετικό πνεύμα και εφοδιασμός .έτσι θα διώξουμε τους μογγγόλους όχι με προφητείες. τώρα τα περί ανθρωπισμού, ας πάει να τα πει ο άκρατος στις κύπριες που βιάσαν οι μογγόλοι. καλός μογγόλος είναι ο νεκρός μογγόλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Na pw duo logia gia na teloionoume:

    1. To PC mou den exei Ellhnikous xarakthres (distixos)

    2. Logia xeroume na leme oloi! Ean feroume kai 1-2 aplytous edw 8a mas poun ean ekane h kota to augo h' to augo th kota.

    "Daskale- Filologe-Ka8hgith" n' oti eisai, akou se parakalw...! Mporeis na boh8hseis thv Ellada? Ean nai, xekina kai didaxe thn ELLADA kai ton ELLHNISMO opou mporeis
    KAI ASE TA YPOLOIPA SE AYTOYS ... POY OTAN ER8EI H WRA 8A KANOYN TO XREOS TOYS.-

    ERXOMASTE!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αγαπητέ φίλε των 10.22΄της 19-1. Είσαι απόλυτα δικιολογημένος για τη χρήση των ξένων χαρακτήρων και ζητώ συγνώμη, αν εθίγης από το σχό-λιό μου. Όσο για την προτροπή σου την εφάρμοσα, όσο ήμουν στην εκπ/- ση και δη κατά κόρον! Δεν ήμουν
    όμως μόνο εγώ ο διδάσκων, αλλά και άλλοι εχόμενοι από "περίεργες ιδεο-λογίες..!" Έτσι ό,τι έχτιζα το
    "γκρέμιζαν" και δεν εννοώ βέβαια τους συναδέλφους μου! Πάντως και ως συνταξιούχος και μέχρι να ΨΟΦΗΣΩ
    πάντα για Ελλάδα και Χριστό θα δι- δάσκω, όπου και όπως ΜΠΟΡΩ! Να εί-
    σαι βέβαιος γιαυτό, γιατί κι εγώ αυτά διδάχθηκα και τα ΕΝΣΤΕΡΝΙΣΘΗ- ΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. " Δε θα σχολιάσω τα υπόλοι-πα. Δεν αξίζει άλλωστε τον κόπο!!"
    17/1/09 8:03 μμ

    "..είναι καλύ-τερο να μην απαντήσω και κατεβάσω το επίπεδο του "διαλόγου"..!"
    18/1/09 1:32 μμ

    "Αυτά και από την πλευρά μου ΤΕΛΟΣ!"
    18/1/09 10:31 μμ

    .."ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟ- ΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!"
    "ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!"
    19/1/09 2:34 μμ

    "ΦΙΛΟΛΟΓΕ",

    1.ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ Η ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΣΝΟΜΠ;
    2.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΗ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ, Ο ΔΕ ΙΗΣΟΥΣ ΕΣΩΣΕ ΤΗ ΜΟΙΧΑΛΙΔΑ, ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΗΣΤΗ.
    ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΥΠΕΡΑΝΩ;
    3.ΔΕΝ ΣΕ ΚΡΙΝΩ, ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΛΕΩ.
    4.ΟΤΑΝ ΠΕΙΣΘΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ.
    5.ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ;


    @19/1/09 9:26 μμ
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΠΙΜΕΝΩ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΓΕΛΟΙΩΝ. Ο ΚΥΝΑΙΓΕΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΕΡΣΙΚΟ ΚΑΡΑΒΙ, ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΤΟ ΑΡΠΑΞΕ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΑΛΕΣ , ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ.
    Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ. ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΑ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΚΑΛΟΣ ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΜΟΓΓΟΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Kalispera,

    Den yparxei problhms gia tous xarakthres klp.

    Oloi emeis MAZI mporoume na kataferoume polla.

    Dynami yparxei- oresxh kai s8enos.

    Oloi prepei na boh8hsoume thn ELLADA mas me oses dynameis exoume.

    PANELLHNISMOS ME TO PNEYMA KAI ME TH DYNAMH.

    O 8EOS BOH8OS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Stoxe, pantws me 1 kalo video kai blepeis ti ginetai.

    Brazei to aima brazei!!!



    Kalh Dynamh se olous.

    ERXOMASTE

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.