Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΟΣ Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ

... ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΟΜΠΕΛ... ΕΞΙΣΩΣΕ F-16 ME ΡΕΟ! ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΜΑΣ. ... Την ώρα που οι Τούρκοι προκλητικά αμφισβητούν την κυριαρχί...

...
ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΟΜΠΕΛ... ΕΞΙΣΩΣΕ F-16 ME ΡΕΟ! ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΜΑΣ.
...
Την ώρα που οι Τούρκοι προκλητικά αμφισβητούν την κυριαρχία στους αιθέρες πάνω από το Αιγαίο μας και προβαίνουν σε προκλητικές αερομαχίες εις βάρος των ηρωικών πιλότων της Πολεμικής μας Αεροπορίας που αγωνίζονται νυχθημερόν για την Εθνική μας Ακεραιότητα, ο "βαρύμαγκας" που αυτή την εποχή -δυστυχώς- εκτελεί χρέη Υπουργού Εθνικής Αμύνης (τρομάρα του!) αποφάσισε να κάνει οικονομία, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή των πιλότων μας, αλλά και την ασφάλεια των αεροσκαφών που τόσο ακριβά έχει πληρώσει ο αγρίως φορολογούμενος Ελληνικός λαός.
...
Πιο συγκεκριμένα, πριν από λίγο καιρό ο "βαρύμαγκας" και ο γνωστός στους αναγνώστες της εφημερίδας μας, Βασιλάκος της ΓΔΑΕΕ, αποφάσισαν- και καλά έκαναν- να αγοράσουν συσκευές αναχαίτισης μαχητικών αεροσκαφών. Όπως, όμως, μας ενημέρωσαν Ελληνόψυχοι Αξιωματικοί, επειδή οι συσκευές αυτές είναι ακριβές και χρειάζονται μάλιστα και ειδική πιστοποίηση για να είναι σίγουρο, ότι θα αποδώσουν, ο "βαρύμαγκας" και ο "Τσετσένος" σκέφτηκαν μια άλλη πατέντα.
...
Αποφάσισαν οι ίδιοι να... "δημιουργήσουν" τέτοιου είδους συσκευές! Παρατήρησαν, λοιπόν, ότι το βασικό εξάρτημα αυτών των συσκευών ήταν τα συρματόσχοινα, τα οποία συγκρατούν το αεροσκάφος, ώστε να σταματήσει στο τέρμα του διαδρόμου κατά τη διαδικασία προσγείωσης και να μη φύγει εκτός. Επειδή, όμως, ούτε οι ίδιοι, ούτε, βεβαίως, η Πολεμική Αεροπορία, ως τώρα δεν είχε ανάλογη εμπειρία, ώστε να γνωρίζουν ποια θα έπρεπε να είναι η ανθεκτικότητα των συρματόσχοινων, αποφάσισαν το ακόλουθο: θα προσμετρήσουν την ικανότητα ανάσχεσης των συρματόσχοινων, χρησιμοποιώντας ως όχημα προς ανάσχεση όχι κάποιο αεροσκάφος, αλλά ένα φορτηγό τύπου Ρέο ή Στάγιερ!
...
Κατάφεραν, δηλαδή, κάτι που είναι παγκόσμια πατέντα! Εξίσωση μαχητικού αεροσκάφους με φορτηγό! Ναι, είναι γεγονός... Δεν κάνουμε πλάκα! Ο "βαρύμαγκας" και ο "Τσετσένος" το έκαναν κι αυτό! Και το θεωρούν και μαγκιά τους, αφού έτσι έκαναν και οικονομία! Αδιαφορώντας, φυσικά, αν αυτού του είδους η οικονομία θέτει σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή των θαρραλέων πιλότων της Π.Α., αλλά και την ασφάλεια των αεροσκαφών! Έτσι, ο "βαρύμαγκας" και ο "Τσετσένος" θα έχουν καταφέρει κάτι που δεν το πέτυχαν ούτε οι Τούρκοι, ούτε και οι Αμερικάνοι. Να θέσουν σε τέτοιες κρίσιμες για το Έθνος μας στιγμές σε κίνδυνο τη ζωή των πιλότων μας και την ασφάλεια των πολεμικών αεροσκαφών μας! Μην αρχίσουν και στέλνουν μόνο τα ΡΕΟ για αναχαιτήσεις γιατί την κάτσαμε...
...
Εφημ. "Στόχος"
...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.