Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ...

... ΑΣ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΡΚΟΥΤΣΟΦΟΡΟΥΣ ... Όταν τα σχόλια γίνονται «ποστ» τότε έχουμε πιάσει το νόημα....

...
ΑΣ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΡΚΟΥΤΣΟΦΟΡΟΥΣ
...Όταν τα σχόλια γίνονται «ποστ» τότε έχουμε πιάσει το νόημα... Το παρακάτω κείμενο δημοσιεύθηκε ως σχόλιο στην ανάρτηση με θέμα «ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΗ;». Θεωρήσαμε πρώτης τάξεως ευκαιρία και εξαίσια αφορμή να το χρησιμοπιήσουμε ως απαρχή μιάς ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ για όλους αυτούς που έχουν μεταβάλει την ενημέρωση μας σε απλά δελτία τύπου των εργολάβων αφεντικών τους, εξυπηρετώντας σκόπιμα ή από ηλιθιότητα τις επιδιώξεις της Νέας Τάξης και γνωστών διεθνών ανθελληνικών κέντρων. Τους περισσότερους δεν θα τους ήξερε ούτε η μάνα τους αν δεν είχαν παραδωθεί ψυχή και σώματι... Εμείς θα φροντίσουμε να κρατήσουμε ψηλά στο stoxos.gr αυτή την ανάρτηση. Εσείς φροντίστε με τα σχόλια σας και τις προσθήκες σας να εμπλουτίσουμε τις γνωσεις μας για τον συρφετό... Πάμε λοιπόν, με ελάχιστες και χαρακτηριστικές δικές μας προσθήκες (σε παρένθεση) που απλά θα δώσουν το έναυσμα:

Η μισή ευθύνη για όλα τα κακά που μας συμβαίνουν βαρύνουν ΚΑΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ 'ΜουΜουΕ' και τα τσογλάνια που τα επανδρώνουν και νομίζουν οτι είναι δημοσιογράφοι. ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ - ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ - ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ την κοινή γνώμη, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ -ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ) να βρούμε τι είναι και απο που προέρχεται και να κοινοποιούμε συνεχεια αυτήν την ΛΙΣΤΑ «καίγοντας» τα τσογλάνια αυτά ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΘΩΟΥ ΚΑΙ ΑΝΗΞΕΡΟΥ ΛΑΟΥ.

Ξεκινάω με τον μαλάκα τον ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ που ειναι λυσσασμένος πασοκτζής και η μόνη εφημερίδα που έγραψε ηταν το κομματικό έντυπο του πασοκ 'Η ΕΞΟΡΜΗΣΗ'. Αυτός ο μαλάκας ανελαβε εργολαβικά 'να μας ενημερώνει'... (Το κοσμητικό επίθετο του το έχουν προσδώσει οι ίδιοι οι συνάδελφοι του μετά την ιστορία Ζαχόπουλου όπου είχε δεί αλλά δεν είχε δει το επίμαχο βίντεο)

Ο καλοπληρωμένος και 'μη μου απτου' ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ήταν ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΑΣΟΚ (ΠΑΣΠ) και μάλλον εξακολκουθεί να είναι. Αυτός που βαρύνεται με το εγληματικό φιασκο του ΡΟΥΜΑΝΟΥ ΣΟΡΙΝ με την υποτιθέμενη παρέμβαση του να τον πεισει.. - αυτόν που επι 2 ημερες διαφήμιζε οτι είχε βρει και έχει αποκλειστική συνέντευξη με εκείνον που είχε κερδίσει το κρατικό λαχείο ... και αποδείχτηκε στο τέλος οτι ήταν τρελλός και τον δούλευε... Ττώρα μας 'ενημερώνει' και αυτός... (Να μην ξεχάσουμε την περίοδο των Ιμίων όπου σε απευθείας μετάδοση από το Φάληρο κατέγραφε –παραδόδιδοντας στον εχθρό- αναλυτικά τις κινήσεις του στόλου που έβγαινε στο Αιγαίο από τον Ναύσταθμο)

ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ. Ήταν οργανωμένος ΜΑΟΙΚΟΣ, και επι χρόνια ΒΑΣΙΛΙΚΑ αμοιβόμενος στην ΕΡΤΚΑΡΑΜΕΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΑΝΤΕΝΝΑ 6-10 το πρωι) ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΝΕτώρα ανέλαβε και αυτός να μας 'ενημερώνει'... (Ήταν και στη ΓΕΝΟΒΑ το παληκάρι μας...)

ΒΕΡΥΚΙΟΣ. Εκτός απο βλάκας –φαίνεται- κατα δήλωση του ήταν και αυτός στην.. ΚΝΕ... τώρα μας ενημερώνει με γουρλωμένα μάτια από το ... πενταγωνο... ΗΜΑΡΤΟΝ ! (Και την επίθεση με το αυτοκίνητο στον Αλφαμίτη του Πενταγώνου που τόλμησε να μην τον αναγνωρίσει στην επιφάνεια...)

ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΕΣΗΣ (ΑΛΦΑ) κατά δήλωση του ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, όπως είπε 'οχι πασοκ αλλα αριστερος' κταλαβαίνετε όλοι πόσο άδολα και αυτός μας 'ενημερώνει' ... (Και γλειώδης...)

ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ , τι να πει κανένας γι αυτήν την ποντικομούρα που φιγουράρει πάντοτε στα πρώτα ονόματα να 'στολίσει' τα ψηφοδέλτια του αγαπημένου της ΠΑΣΟΚ.. μέχρι τώρα δεν μπήκε γιατί απαιτεί 'επικρατείας'... Θα την βρείτε πάντα παντρεμένη με κάποιον πάμπλουτο... πχ ΜΠΟΥΤΟΣ ,ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ -ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΙΣΤΤΕΩΣ..- και τώρα ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ βεβαίως βεβαίως...

ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ -γνωστη και σαν τρελλοπρετεντέρω- Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ , Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ πιο ΣΗΜΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΦΝΗ -σύζυγο ΣΗΜΙΤΗ- στο σπίτι του στην πελοπόνησσο γίνανε ουκ ολίγα απο τα πιο ενδιαφέροντα και 'κλειστά' πράσινα μίτινγκ.. και αυτός ... μας 'ενημερωνει'...

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΙΜΑΣ. Ήταν οργανωμένος στην ΚΝΕ , σήμερα βέβαια κατοικεί στα βόρεια προάστεια... ανέβηκαν οι δουλειες...

ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ. Ακροαριστερός γνωστός απο την θητεία του στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. (Μόνιμος θαμώνας της πλατείς σε περασμένες δεκαετίες. Ξέρει από μολότωφ και από... Τριανταφυλλόπουλο)

ΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΨΗ... ΤΙ να πει κανείς , μόνο να αναφέρει οτι είναι γυιοί του ΚΑΨΗ του ΠΑΣΟΚ -ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ 'ΝΕΡΟΥΛΑ' όταν μετα μανίας ανέδειξε και επέμενε στα ΝΕΑ για το θαυματουργό νερό του ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ- 'δημοσιογράφοι' και αυτοί...

ΤΡΑΓΚΑΣ. Αυτός ΜΟΝΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ... και οι αμερικάνοι τώρα τελευταία δεν θελουν την ΔΕΞΙΑ γιατί κάνουν καλύτερες δουλειές με την ΑΡΙΣΤΕΡΑ....

ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ. Τι να πω γιαυτο το κομματόσκυλο του ΠΑΣΟΚ; Είναι τόσο βδελυρός που και στο ΠΑΣΟΚ πια δεν τον θέλουν γιατί τους βρωμίζει και εκει... (Μερικά «ποστ» πίσω και θα δείτε κι άλλα για την ορντινάτσα του Λαμπράκη)

Το δίδυμο -με τις χαριτωμενιές του- της ΕΡΤ τα πρωινά, Λυριτζής και Οικονόμου... ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΑΝ ΟΤΙ και αυτοί σήμερα πετάνε πέτρες -ήταν τότε που οι κουκουλοφλώροι σπάσανε στο ξύλο κάποιον δημοσιοκαφρο απο το ΜΕΓΚΑ...- ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΩΡΟΥΣ... Ναι είναι η κρατική τηλεόραση..

Προσθέστε και ΕΣΕΙΣ άλλους... ΝΑ ΔΟΥΜΕ όλοι ΤΙ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ... ΚΑΙ μας 'ενημερώνουν ακριβοδίκαια'...

25 σχόλια

  1. Μη ξεχάσουμε και τον τρισμέγιστο Σταύρο Θεοδωράκη. Τον σωτήρα των μεταναστών, γύφτων, αναρχικών (για 55 λεπτά που κρατά η εκμπομπή βεβαια, γιατί μετά πίσω στο cayenne).
    Απο τους φανατικότερους υποστηρικτές του σχεδίου ΑΝΑΝ για όσους δεν θυμούνται... Τον είχε ισοπεδώσει η Κανέλλη σε ενα τηλεπαράθυρο για το θέμα και πολυ το είχα χαρεί παντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΟΠΩΣ ΤΡΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΚΛΠ.
    ΒΡΩΜΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΧ ΠΑΝΙΑ ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΚΛΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και προχωραμε με αυτα που αλιευουμε...

    Τριανταφυλλόπουλος
    (επονομαζομενος και ταρζαν της πορδης) .. κυκλοφορεί στο διαδίκτυο το ισορικό της απαλλαγής του από το στρατό...

    (φτανει για να βγαλει καποιος συμπερασμα περι τινος προκειται..)

    Το δημοσιεύουμε ολόκληρο:
    "ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ (ΜΑΚΗΣ) ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑΣ.ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΣ ΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΑΡΡΕΝΩΝ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ ΑΧΑΪΑΣ, ΥΠΟ ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ 1954.
    27-12-1973
    ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΕΩΣ ΔΙΑ ΦΟΙΤΗΣΙΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΠΟΛΩΝΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ.
    17-12-1974
    ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΠΟΛΩΝΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ.
    21-12-1977
    ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ (ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ).
    1-1-1982 (ΕΠΙ ..ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΠΑΣΟΚ)
    ΔΙΑΚΟΠΗ Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΑΤΤΕ ΟΡΘΗ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΗΣ.
    8-4-1982(ΕΠΙ ..ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΠΑΣΟΚ)
    ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ.
    18-11-1982(ΕΠΙ ..ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΠΑΣΟΚ)
    ΕΜΗΝΥΘΗ.
    6-4-1983(ΕΠΙ ..ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΠΑΣΟΚ)
    ΚΑΤΕΤΑΓΗ ΕΙΣ ΤΟ 625 Τ.Π.(ΙΩΑΝΝΙΝΑ).
    6-4-1983(ΕΠΙ ..ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΠΑΣΟΚ)
    ΔΙΕΤΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΕΩΣ, ΛΟΓΩ ΥΓΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝ ΩΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΠΑΣΧΕ ΑΠΟ ΒΑΡΕΙΑ ΨΥΧΟΝΕΥΡΩΣΙΝ.
    25-3-1985(ΕΠΙ ..ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΠΑΣΟΚ)
    ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΙΣ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ.ΕΚΡΙΘΗ ΙΚΑΝΟΣ Ι1 ΓΙΩΤΑ ΕΝΑ).
    13-8-1985(ΕΠΙ ..ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΠΑΣΟΚ)
    ΚΑΤΕΤΑΓΗ ΕΙΣ ΤΟ Κ.Ε.Ε.Μ. (ΣΠΑΡΤΗ).
    13-8-1985(ΕΠΙ ..ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΠΑΣΟΚ)
    ΕΚΡΙΘΗ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΔΙΑ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΝ Ι5 (ΓΙΩΤΑ ΠΕΝΤΕ), ΩΣ ΠΑΣΧΩΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΡΕΙΑ ΝΕΥΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΜΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ).
    ΑΠΟΦΑΣΙΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 166/ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ..

    ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ 'ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΗΘΟΣ' (ημαρτον Κυριε) ... ΠΛΗΡΩΝΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ..και παντρεμενος με συνομηλικο της κορης του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλγα Τρέμη!

    Συμμετείχε στην κατάληψη της Νομικής την εποχή της δικτατορίας. Το 1975 παράλληλα με τις σπουδές, ξεκίνησε να εργάζεται στην εφημερίδα Ριζοσπάστη!!! Συνέχισε στις εφημερίδες Ελευθεροτυπία, Το Βήμα, Ελεύθερος Τύπος και Έθνος.

    Ήταν παντρεμένη με τον Θοδωρή Καλούδη, διευθυντή εφημερίδων. Έπειτα με τον διευθυντή ειδήσεων του Mega Channel Χρήστο Παναγιωτόπουλο. Σήμερα με τον 14 μικρότερο της, Νίκο Νικητέα.

    Βίος και Πολιτεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευαγγελάτος
    ο αδέκαστος που όταν "έκανε" την θητεία του στο Ναυτικό συνέτρωγε με τον Ναύαρχο συνοδεία της Τατιάνας κάθε μέρα και αν και προπαιδευόμενος κάθε βράδυ ήταν στο δελτίο ειδήσεων και έφτυνε κατάμουτρα όλους τους κληρούχες του που μένανε μέσα και πήζανε. Βλέπεις τι θα έκανε η πατρίδα χωρίς τον Εισαγγελάτο της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 30φυλόππουλος Τρελός για να πάρει όπλο για την πατρίδα μια χαρά όμως λογικός για να πάρει άδεια οπλοφορείας 3 φορές μιας και έχει "χάσει" το σιδερικό του καναδύο φορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το πιο κορυφαίο άπο όλα είναί που η Μάρα Ζαχαρέα,γυναίκα του ουσιαστικά δεύτερου στήν ιεραρχία στήν κυβέρνηση της ΝΔ,έβγαινε στα δελτία για να μας ενημερώσει αμερόληπτα και να μας διαβεβαιώσει ότι η κυβέρνηση του άντρα της είναι αψεγάδιαστη!!!!Όλοι τους είναι ανθέλληνες!!!!Εύχομαι να δώ τα παιδάκια χαρούμενα στίς αλάνες,να παίζουν ποδόσφαιρο με τα κεφάλια τους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στην επιφάνεια βλέπεις μόνο σκατά και φελλούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και για να μην μιλάμε μόνο για ημεδαπούς προδότες.

    Ο αποκλειστικός ανταποκριτής του ΒΒC Michael Brabant. Ο κολλητός του Πάνου Γκαργκάνα, εκδοτή της Εργατικής Αλληλεγγύης, και φιλαράκι της Συμμαχίας Σταματήστε τον Πόλεμο.

    http://www.youtube.com/watch?v=TGBRKHO5rqc&feature=channel_page

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. A ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ.
    Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΦΤΑΙΓΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ.....
    ΓΙΑΤΙ;
    ΔΕ ΦΟΡΟΥΣΕ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟ ΓΙΛΕΚΟ....
    http://egersis.blogspot.com/2009/01/blog-post_8646.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρίτσα Μπιζόγλη (alpha):

    Άψογη παρουσιάστρια, δεν βάζει δικά της σχόλια, δεν κομματίζεται. Απλώς ενημερώνει, όσο μπορεί και της επιτρέπουν. Και είναι και όμορφη, όπως και να το κάνουμε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Και με ΥΓΕΙΑ σε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Ετσι ειναι τα πραγματα,οποιος ειναι κατα της Πατριδος,εχει τον πρωτο λογο σε ολα τα [Μεσα-Μαζικης
    -Εξαπατησης].
    Επειδη ολα γυριζουν, τελικα ερχεται και για τους [ΚΛΕΥΤΕΣ-ΨΕΥΤΕΣ-ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ-ΜΙΣΣΕΛΛΗΝΕΣ],Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η [ΜΠΕΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ,ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ] ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.......ΤΙ ΕΙΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ??????????????
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ,Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.
    ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΩΜΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    Βασιλης
    Γερμανια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλη χρονια και απο εμενα.
    Μα ειναι δυνατον να εχουμε ξεχασει τους Αλεξη Παπαχελα και Ανδρεα Ρουμελιώτη;Ατελειωτη η λιστα των δημοσιο-καφρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κάποτε είπα στους μαθητές μου ότι
    ΜΜΕ Μέσα μαζικής μ...ας! Κάγχασαν
    βέβαια και το έλεγαν κάθε φορά, που
    κάτι λέγαμε για τηλεόραση κ.λπ.! Δυ
    στυχώς από τότε που ιδρύθηκαν τα ι-
    διωτικά κανάλια και ραδιόφωνα "εκ-
    πέμπουν" τη φωνή του ΚΥΡΙΟΥ τους! Ο
    γέρο Καραμανλής ούτε ήθελε ν' ακού-σει για ιδιωτικά ΜΜΕ βέβαια για δι-
    κούς του λόγους...! Να λοιπόν, που
    είχε δίκιο. Άλλωστε πάντα η εκμετάλ
    λευση αυτών των μέσων ήταν βραχνάς
    για τη ζωή, πολιτική και κοινωνική!
    Γνωστή η απειλή από παλιά: "Ή μου δίνεις υπουργείο ή εφημερίδα βγά-
    ζω!!" Σε ό,τι αφορά τα υπηρετούντα
    πρόσωπα, αν και ορισμένα "εμετικά"
    τί να κάνουν βγάζουν το ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ τους!! Κατά τα άλλα ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ για
    τους χαμηλοσυνταξιούχους και τη λεγόμενη νέα γενιά των 700€!! Ά ρε
    βρεγμένη σανίδα, που τους χρειάζε- ται!! Τη γνώμη αυτή έχουν εκατομμύ-
    ρια έλληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ Ελληνόψυχο

    Εσύ, ρε καθίκι, τι θέλεις εδώ μέσα; Τσιράκι του Δημητρά;

    ΣΤΟΧΕ, σβήστε τον, τον κερατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φιλε μηπως εχεις παρανοισει εντελως; Δες ολοκληρο το βιντεο που παρεθεσα και μετα τα ξαναλεμε για το ποσο τσιρακι ειμαι.

    Θα εισαι ο Αετιον που μου αφησε το σχολιο.

    Δες το προφιλ μου καιτο βιντεο μου για την Μακεδονια! Να δουμε ποιος ειναι τσιρακι του Δημητρα.
    http://uk.youtube.com/watch?v=tZv46-p37Ak&feature=channel_page

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. PROKEITAI PERI PAREKSIGISEOS. DES KALYTERA TA VIDEO TOY FILOY! AINTE PAME STO THEMA MAS...

    GIA XATZINIKOLAOY RE PAIDIA DEN AKOYSA TIPOTA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χατζινικολαου.
    Το Γαλαζιο παιδι που πουλησε την ψυχη του για την τηλεθεαση, την δοξα και το χρημα.
    Δεν εξηγηται αλλιως πως ενα απο τα ηγετικα μελη της ΔΑΠ, της σκληρης ΟΝΝΕΔ του 80 κατεληξε να Διευθυντης Ειδησεων στο MEGA - το καναλι/υποχειριο του ΠΑΣΟΚ και των πρασινων βαρωνων.

    Σημερα τoν ενδιαφερει περισσοτερο να προωθησει την εφημεριδα του, Real News, μεσω της αυτοπροβολης που του παρεχει η τηλεοραση. Την τακτικη αυτη εφηρμοσαν με επιτυχια με το Πρωτο Θεμα οι Τριανταφυλοπουλος και Αναστασιαδης.

    Αναρωτιεμαι εαν υπαρχει ανθρωπος που να τον παιρνει στα σοβαρα επειτα απο περιστασεις οπως αυτη της συνεντευξης/ανακρισης που πηρε προσφατα απο τον Κουγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. thelw na sas pw pws sta imia thn perigrafh ston naystathmo thn ekane o verykios.to kserw giati tote yphretousa sto p.n.eyxaristw gia ton xrono sas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ! ΕΛΥΝΕ ΚΑΙ ΕΔΕΝΕ ΣΤΟ ΓΕΕΘΑ! Ε ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΙΛΙΑΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς Στοχο
    Αυτο την αναρτηση με τα σχόλια-συμπληρώσεις πρεπει καπως να την βαλετε μονιμη οπως και τις Σιωνιστικες επιχειρήσεις.
    Είναι απο τις πιο ουσιαστικες και σιγουρα εστω και ετσι δεν θα νιωθουν και πολυ ανετα ολοι αυτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλημερα και Χρονια Πολλα στους Ελληνες!Συγχαρητηρια παιδια!!!Εξαιρετικα τα σχολια σας και πολυ διαφωτιστικα!!!Εαν ξερετε βαλτε κατι και για το Γ.Βαρεμενο, γιατι μου χει δωσει την εντυπωση πως ειναι αλλος ενας κομπλεξικος της αριστερας(βεβαια) που βλεπει αστυνομικο στο δρομο και νομιζει πως ηρθε η χουντα.........

    Ηθελα επισης να προσθεσω για τον Κουφοντινα που ειναι ομοϊδεατης με τ'απλυτα πως αρθρογραφει στην Ελευθεροτυπια, πισω απο το καγκελο κιολας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η Δική μου Ελλάδα
    Κάποτε κάποιος πολιτικός(και πρώην πρωθυπουργός!) είπε κάπως υποτιμητικά « Αυτή είναι η Ελλάδα» σαν να μου λέει ότι σαν Έλληνες δεν έχουμε αξία και ούτε να προσδοκούμε κάτι καλύτερο η βελτιώσεις στην χώρα αυτή! Ε, λοιπόν, αυτή δεν είναι η δική μου Ελλάδα. Η δική μου Ελλάδα είναι τόπος ομορφιάς, τέχνης, παράδοσης, γνώσης, και μιλώ και για την σημερινή εποχή και όχι μόνο την αρχαιότητα. Γ’ αυτούς που ξεστομίζουν τέτοιες προτάσεις έχω μόνο περιφρόνηση και αηδία. Τους θεωρώ πουλημένους, ηττοπαθής, ξενολάτρες, και αξιολύπητους! Διαμορφώνουν σ’ όλο τον πληθυσμό ένα ένα λανθασμένο κλίμα ανικανότητας κατωτερότητας και ηττοπάθειας. Ε λοιπόν αυτή δεν είναι η δική μου Ελλάδα ούτε αυτή 16 εκατομμυρίων Ελλήνων της Ελλάδας και του Εξωτερικού.
    Η δική μου Ελλάδα δοκιμαστεί από τραγωδίες, καταστροφές και ταπεινώσεις και θα έλεγα ευτυχώς τα ξεπεράσαμε, και επιβιώσαμε, με ένα μεγάλο κόστος μεν, αλλά τα ξεπεράσαμε . Ο κίνδυνος που διατρέχει αυτός ο τόπος σήμερα είναι από κάτι τέτοιους συμφεροντούχους δημαγωγούς πολιτνικάτνιδες και δημοσιογράφους που θα έσφαζαν την μάνα τους και έβγαζαν την αδελφή τους, και τη σύζυγο τους στο πεζοδρόμιο για λίγα τάλαντα. Είναι τόσο κακοί, θρέφουν τέτοιο μίσος για κάθε τι Ελληνικό που δεν καταλαβαίνουν ότι δαγκώνουν το χέρι του Έλληνα φορολογούμενου που τούς ταΐζει? Μήπως θα έπρεπε να σταματήσουμε να τους ταΐζουμε? Εκτός αν υποθέσουμε ότι τους ταΐζει και άλλο χέρι πού δεν είναι ελληνικό. Εγώ πιστεύω μάλλον αυτό είναι.
    Αν αυτοί οι τύποι νομίζουν ότι αυτή η χώρα δεν του αξίζει, και ότι τους αξίζει κάτι καλύτερο, θα μπορούσαν να πάνε σε μία χώρα όπου νομίζουν τους αξίζει και υπάρχει ένα ωραίο αεροδρόμιο που θα τους πάει όπου ποθεί η καρδιά τους. Η άλλη λύση είναι να μείνουν και να συνεισφέρουν στην ανάπτυξη αυτού του τόπου στην βελτίωση της λειτουργίας των ιδρυμάτων του, οι υπηρεσίες στον πολίτη, η ανάπτυξη του φυσικού και πνευματικού χώρου και να αξιοποιηθεί πλήρες η πολιτιστική, ιστορική και παραδοσιακή κληρονομιά μας. Εγώ πάντως θα άρχιζα έρανο να τους πληρώσω και το εισιτήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. όταν κάποιος δηλώνει σε διεθνή ΜΜΕ ότι η χώρα μας παραπέει προκειμένου να διεκδικήσει την εξουσία με όλες αυτές τις ανακατατάξεις στις διεθνείς ισορροπίες, δεν λέγεται ΠΡΟΔΟΤΗΣ;

    καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Χώστε τα ρε παιδιά γιατί η τηλεόραση το ραδιόφωνο και οι εφημερίδες βρωμάνε από "ανεξάρτητους" δημοσιογράφους που κατευθύνουν τις συνειδήσεις των Ελλήνων... Να μου πεις καλά να πάθουμε αφού ανεβάζουμε ξανά και ξανά τους ίδιους που μας φέρανε στα πρόθυρα της χρεωκοπίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.