Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ...

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ Ο 16ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕ Η ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ... Βρέθηκε τελικά στην κατάληψη του Πολυτεχνείου ο 16χρονος πι...

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗ ΑΡΠΑΚΤΙΚΟ Ο 16ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕ Η ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ
...
Βρέθηκε τελικά στην κατάληψη του Πολυτεχνείου ο 16χρονος πιτσιρικάς που είχε εξαφανισθεί από την προηγούμενη Τρίτη και είχε εντοπισθεί και στα επεισόδια που είχαν λάβει χώρα στο κέντρο της Αθήνας. Ακριβώς όπως είχαμε γράψει από εχθές το βράδυ...
...
"...Η Νικολούλη ισχυρίστηκε ότι κάποιος κάπου τον κοιμίζει τάζοντας του όπως και σε άλλους ανήλικους! ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΡΑΔΥΑ... Έχει κινητοποιηθεί και το «χαμόγελο του παιδιού» αλλά ο γνωστός κύκλος δεν έχει τέτοιες ευαισθησίες στην πραγματικότητα, παρά τις επικαλείται μόνον για επικοινωνιακούς λόγους. Πόσα ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ έχουν παρασυρθεί στις καταλήψεις των «γνωστών αγνώστων» αυτές τις ημέρες; Εγκληματίας είναι και όποιος Εισαγγελέας δεν πέρνει δυο διμοιρίες ΕΚΑΜ να κάνει ντου ΤΩΡΑ εκεί που παρασέρνονται οι ανήλικοι..."
...
Πόσοι ακόμη ανήλικοι "φιλοξενούνται" στις κατά τόπους καταλήψεις δημοσίων κτιρίων και τους εκμεταλεύονται για να πραγματοποιούναι ΕΚΝΟΜΕΣ ενέργειες, αφού η Δικαιοσύνη τους αντιμετωπίζει με διαφορετικό τρόπο αν συλληφθούν... ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ των Ελληνόπουλων από τους κατευθυνόμενους της "Νέας Τάξης" που ελέγχουν και καθοδηγούν ΞΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ (Το λέμε χρόνια και χθές το είπε και η Αλέκα...) συνεχίζεται και δεν πρόκειται να σταματήσει αν οι Αρχές δεν αντιδράσουν ΔΥΝΑΜΙΚΑ. Να τοεπαναλάβουμε... Εγκληματίας είναι και όποιος Εισαγγελέας δεν πέρνει δυό διμοιρίες ΕΚΑΜ να κάνει ντού ΤΩΡΑ εκεί που παρασέρνονται οι ανήλικοι...

4 σχόλια

  1. MPRABO STH NIKOLOYLH POY TO AGKIKSE TO THEMA. EXTHES PANTOS DEN HTAN KATHOLOY KSEKATHARI. SIMERA OMOS TA EIPE OLA, MPRAVO KAI SE SAS POY PESATE TOSO MESA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω πόσο «προοδευτικο»ί ή «δημοκράτε»ς είσαστε ορισμένοι απ’ εσάς αλλά όσοι πιστεύετε το Μεγάλο κανάλι και το «βίντεο της δολοφονίας» είσαστε μακριά νυχτωμένοι για να μην πω και τίποτα χειρότερο!
    Δείχνουν δύο φιγούρες στο βίντεο οι οποίες καλά και σώνει είναι οι αστυνομικοί οι οποίοι μάλιστα μεριάζουν για να στρίψει ένα αυτοκίνητο το οποίο απομακρύνεται εμπρός τους.
    ΜΑ Η ΟΔΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΠ’ ΑΥΤΗΣ!
    Όχι μόνο παρουσιάζουν το βίντεο αλλά μαρκάρουν και τις φιγούρες με κόκκινα κυκλάκια για να γίνουν πιο σαφείς. Προκαλούν έτσι και προτείνουν την διάπραξη παραβατικών πράξεων! Αν ήμουν στην θέση των κατεστραμένων εμπόρων θα τους έκανα μήνυση και ότι άλλο ο νόμος μου επιτρέπει. Την γλύτωσαν με το DVD της 35χρονης αλλά όχι και εισαεί!
    Επίσης «αυτόπτες μάρτυρες» από τα κανάλια παρέλασαν πολλοί. Από τον Ανακριτή μόνο ένας!!!! Εκεί που θα έπρεπε να κάνουν ουρά δηλαδή, αλλά είπαμε η ψευδομαρτυρία τιμωρείται! Μην ανησυχείτε παλικάρια μου και τα στοιχεία σας είναι γνωστά, εσείς οι ίδιοι τα δίνατε στο 15λεπτο της δημοσιότητάς σας, θα καλεστείτε και θα αμειφθείτε τους καρπούς «των κόπων σας»!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσοι παρασύρουν παιδία σε επεισόδια να μπαίνουν μέσα για αρπαγή ανηλίκου. Όσοι παρασύρουν παιδία σε επεισόδια να μπαίνουν μέσα για αρπαγή ανηλίκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟ. ΚΑΝΤΕ ΕΝΑΝ ΚΟΠΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΝΑΙ'ΜΟΥΦΑ'. ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΧΩΡΟΤΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.