Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ!

ΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ".... ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ...



ΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ".... ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ.... ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΗΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ...ΕΠΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ....... ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΡΗΣΦΥΓΕΤΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΡΑΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ VERSUS.... ZHTΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

10 σχόλια

  1. Έχουμε καταντήσει να τους θεωρούμε ήρωες που έκαναν το καθήκον τους. Δηλαδή να προστατέψουν τις περιουσίες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πρεπει να γινει κατι παρομοιο σε ολεσ τισ πολεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εκτος απο την πατρα ΚΑΙ στην ξανθη αλλα ΚΑΙ στην κομοτηνη οι ΕΛΛΗΝΕΣ καταστηματαρχες-το ειδα στην ερτ3- κανανε "καλοκαιρινους" τους ΑναρχοΦασιστες!!!
    Αυτοι οι ΑκροΑριστεροιΝεοΝαζι πηραν ενα σκληρο μαθημα οπως και οι πολιτικοι καθοδηγητες τους : Ο Αδολφος Τσιπρας και ο Φον Αλαβανος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ πάλι αν και είμαι πούστης-φασιστάκος, ποτέ δεν θα έκανα τέτοιο πράμα αααχ πως τα καταφέρατε καλέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάτι άκουσα ότι μπορεί να υπήρξε κίνηση αναρχοφασίστων από Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς επαρχιακές πόλεις, για οργάνωση του δήθεν επαναστατικού τους αγώνα.
    Αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα ας μας πει και σε εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑΚΤΙΚΗ. ΒΙΒΛΙΑ ΕΚΑΙΓΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΟΡΟΒΕΣΗ ΨΑΡΙΑΝΟΥ
    ΤΣΟΥΚΝΙΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Eπειδη συχνά βλεπω απο κατι χαζους αστο δεξιούς να το λενε, ΡΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ,ειναι δυνατον να αποκαλείτε φασιστες και ναζι τους ελεεινούς αναρχομπολσεβικους? Αναρχομπολσεβικοι ειναι αυτη ειναι η ονομασια και ο χειρότερος χαρακτηρισμος που μπορει να εχει καποιος? Οι Ναζι ηταν φυλετιστες εθνικιστες με ηθικές αξιες και έδιναν την ζωη τους για την πατριδα, οι εβραιομπολσεβικοι έκαιγαν τα παντα και διέλυαν ψυχες και συνειδήσεις οπως κανουν και τωρα. ΕΛΕΟΣ να χρησιμοποιείτε την συνθηματολογία του συστήματος ΕΛΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αναρχοφασιστάκο, καλύτερα να κρυφτείς εσύ στο σπιτάκι σου γιατί μπορεί να πάθεις αυτά που έπαθαν τα συντρόφια σου στην Πάτρα τη Λάρισα και το Ηράκλειο. Τορα θα δείτε τι σημαίνει κανονική, αληθινή Λαϊκή Οργή!! Όχι μπουλουκάκια 10-15 λιγδιάρικων που μόλεις δουν αστινομίζ να τους πλησιάζει τρέχουν σα να’χουν νέφτι στον κώλο. Θα δείτε τι σημαίνει να παίρνουν 3-4 χιλιάδες οργισμένοι πολίτες το Νόμο στα χέρια τους και να σας κάνουν τόπι στο ξύλο. Τρομάξατε ε;;; Ξαφνιαστίκατε;; Τον είδες εκείνον που έτρεχαν στο νοσοκομείο από πέτρα;;; Τον άλλο τον κακομοίρη που έκλεβε και τον σάπισαν στο ξύλο;;; Και πού'σε ακόμα. Καταφέρετε για πρώτη φορά στην Παγκόσμια Ιστορία να στρέψετε την Λαϊκή Οργή εναντίον του ‘αντιφασισμού’!!! Τώρα;; Τι θα πει ο μπαμπάκας σας ο Σόρος;; Τον ντροπιάσατε ρε πουστράκια. Ακόμα τρέχετε ρεεεεεε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ανώνυμε @4:35
    Πόσο, μα πόσο δίκιο έχεις παλικάρι μου!
    Το έχω πει κι εγώ πιο παλιά και ίσως και άλλοι πριν από μένα.
    Παίζουμε μπάλα στο γήπεδο των ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ!
    Κάτι με τους "εμφύλιους" και κάτι με τους "αναρχοναζί", το χρέωμα στο τέλος σ' εμάς πέφτει!
    Φτάνουμε έτσι να περιγράφουμε τα γεγονότα της Πάτρας λέγοντας ότι Ναζί ξυλοφόρτωναν αναρχοναζί.
    Αλήτες δηλαδή είναι και οι δύο και τα χάλασαν στην μοιρασιά!!!
    Είναι σαν να τους φτύνουμε και η ροχάλα να γυρίζει πάνω μας!
    Το κακό είναι ότι και "δημοσιότητες" του χώρου μας χρησειμοποιούν την ίδια διαλεκτική.
    Ο Πατερούλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. as mou apantisei kapoios gt mperdeftika ligo me auta pou diavasa...ti diafora exete apo tous nazi otan ekei pou grafete ethniki amina mazi grafete xrisi augi kai agkilotous...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.