Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ... ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ!

... "ΓΕΙΑ ΣΑΣ... ΣΑΣ ΕΦΕΡΑ ΠΙΣΩ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΛΕΨΕ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ..." ..... Το περιστατικό είναι πέρα για πέρα αληθινό... Μοιάζε...

...
"ΓΕΙΑ ΣΑΣ... ΣΑΣ ΕΦΕΡΑ ΠΙΣΩ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΛΕΨΕ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ..."
.....
Το περιστατικό είναι πέρα για πέρα αληθινό... Μοιάζει με σενάριο "επιστημονικής φαντασίας" αλλά είναι αληθινό και εξόχως ενδεικτικό του πλιάτσικου που ακολούθησε τις δήθεν "ειρηνικές διαμαρτυρίες" των διαφόρων αναρχοάπλυτων! Την περασμένη Τρίτη, εμφανίστηκε στο εμπορικό κέντρο "Mall" στην Νεραντζιώτισα και συγκεκριμένα στο κατάστημα "Multirama" ένας ευγενέστατος κύριος, με έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και πήγε να το παραδώσει λέγοντας επί λέξει: "Ήρθα να σας φέρω πίσω αυτόν τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, επειδή ο γιος μου το έκλεψε απο το κατάστημά σας, στην Στουρνάρη. Εάν δεν το θέλετε, θα σας το πληρώσω..."! Εμβρόντητοι οι υπάλληλοι του καταστήματος, απο το ασυνήθιστο αυτό συμβάν, αφού προηγουμένως επικοινώνησαν με τους προϊσταμένους τους, είπαν στον άγνωστο κύριο ότι δεν πειράζει και ότι τα καταστήματα Multirama του το κάνουν δώρο, μιας και ήρθαν έτσι τα πράγματα, για τα Χριστούγεννα! Επειδή λοιπόν εμείς σας θεωρούμε ευφυείς αναγνώστες, σας αφήνουμε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας για το τι ακριβώς συμβαίνει με το πλιάτσικο...

6 σχόλια

  1. Απίστευτό...Λέτε να αρχίσουν όλοι να ακολουθούν το παράδειγμα του πατέρα;
    Τουλάχιστον αυτός ήταν έντιμος και είχε τα @@ να παραδεχτεί ότι ο αλήτης ο γιος του, τα έκανε λαμπόγυαλο και σούφρωσε υλικό και δέχτηκε να το πληρώσει κιόλας.
    Μπράβο στον Έλληνα αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στον έλληνα.
    Μακάρι να πλάκωσει στα χαστούκια τον "ανθό της ελληνικής νεολαίας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και από μένα Μπράβο! Και ελπίζω το παλικαράκι να μετανιώσει πραγματικά για την πράξη του και χαλάλι το laptop, αφού του το χάρισε το Multirama...Τα περισσότερα παιδιά από αυτά είναι παρασυρμένα δυστυχώς. Νομίζουν ότι κάνουν κοινωνικούς αγώνες με βανδαλισμούς ενώ στην πραγματικότητα παίζουν τα παιχνίδια κάποιων άλλων (λέγε με CIA)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mrabw ston patera
    gia fantasoy ti pire apo tnn asfalia to multirama

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κύριος που εύχεται να έφαγε ξύλο ο μικρός φαίνεται στερείται της νοημοσύνης να συνειδητοποιήσει πως έχει ακριβώς την ίδια λογική, αυτή που θέλει τα παιδιά που κάνουν κάτι λάθος να χρειάζονται ξυλοφόρτωμα, με τον τραμπούκο που σκότωσε τον 15χρονο πέρσι. Το μίσος που βγάζουν κάποια από τα σχόλια είναι αηδιαστικό...απορώ πως μπορεί να συγχέει κάποιος την αγάπη για τη χώρα του με τις φασιστοϊδέες του ξύλου και των "χαστουκιών"...ντροπή κύριοι "Έλληνες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.