Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΜΠΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ;

ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ... ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ!!! ... Για την καταστροφή που έχει ...

ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ... ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ!!!
...
Για την καταστροφή που έχει επιφέρει ο συνδικαλισμός στην Ελληνική Αστυνομία, έχουμε γράψει αρκετές φορές. Και αυτό ακριβώς εξηγεί πολλά που σχετίζονται με την δυσλειτουργία της ίδιας της Αστυνομίας. Αλλά... Όταν φτάνουμε στο σημείο να ακούμε απο το στόμα συνδικαλιστή αστυνομικού και μάλιστα ακριτικής περιοχής, ότι και ο ίδιος έχει... κατάλοιπα με την Αστυνομία, τότε φαίνεται ότι έχουμε φτάσει στον πάτο! Και το όνομα του αστυνομικού συνδικαλιστή είναι Κωνσταντίνος Μαλικόπουλος. Ο οποίος τυγχάνει και πρόεδρος της "Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Νομού Ξάνθης"! Και βγήκε, λόγω των επεισοδίων, σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι για να μας ενημερώσει ότι έχει... κατάλοιπα με την Αστυνομία και ότι... μισεί και αυτός Αστυνομικούς, δηλαδή συναδέλφους του! Πρόκειται για απολύτως αληθινό -όσο και προκλητικό- περιστατικό, που απλώς δείχνει σε τι είδους κατάντια έχουν υποβάλει οι πολιτικάντηδες την Ελληνική Αστυνομία, με νόμους π.χ. περί εισαγωγής αστυνομικών μέσω... πανελληνίων εξετάσεων! Και για να επανέλθουμε στο θέμα μας. Ο περι ου ο λόγος στην προσπάθειά του να κατεβάσει τους τόνους και να... δικαιολογήσει την Ελληνική Αστυνομία (απο τι άραγε;), είπε και πολλές αλήθειες.
...
Ξεκινώντας ότι τα επεισόδια συμβαίνουν και λόγω των καταλοίπων που έχει ο κόσμος με την αστυνομία του παρελθόντος! Ακούσαμε επίσης απο τον ίδιο την ιστορία της ζωής του, η οποία κατέληξε στα... κατάλοιπά του! Ο πατέρας του ήταν αριστερός και επί Επταετίας έφυγαν για την Αυστραλία. Όταν επέστρεψαν (το '73 ή '74), κατεβαίνοντας απο το αεροπλάνο και ενώ τον κρατούσε ο πατέρας του αγκαλιά, είδε κάτι κυρίους που φόραγαν στολή και καπέλα. Πλησίασαν τον πατέρα του και τον πήραν, ενώ εκείνος έκλαιγε στην αγκαλιά της μητέρας του! Για να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό, ακούγοντάς τον να παραδέχεται δημοσίως ότι πάντα μισούσε αυτούς τους ανθρώπους! Αλλά βεβαίως ούτε το μίσος του, ούτε τα... κατάλοιπά του στάθηκαν ικανά να τον κρατήσουν μακρυά απο τη σιγουριά του μισθού -βρέξει, χιονίσει- του δημοσίου και ας είναι της Αστυνομίας! Όσο για την πιο μεγάλη στιγμή του αστυνομικού συνδικαλιστή; Σχεδόν με δάκρυα στα μάτια ανέφερε τους... αγώνες που έχουν δώσει οι συνδικαλιστές της Αστυνομίας. Και όταν κατέβηκαν στην Αθήνα και επισκέφτηκαν το Κοινοβούλιο θεώρησε μεγάλη του τιμή ότι τους συνάντησε ο Μανώλης Γλέζος που τον φίλησε όταν άκουσε ότι είναι απο την Ξάνθη και αυτό το φιλί... δεν θα το ξεχάσει ποτέ! Ούτε το... φιλί της Τζοκόντα να ήταν! Όταν λοιπόν δεν διστάζουν οι συνδικαλιστάδες της Αστυνομίας να βγαίνουν στα κανάλια και να λένε ένα σωρό ανοησίες, άσχετες με την ουσία των προβλημάτων, καταλαβαίνετε τι είδους κλίμα επικρατεί στους κόλπους της Αστυνομίας. Και γιατί θα πηγαίνει απο το κακό στο χειρότερο, με τους πολιτικάντηδες και τους γλείφτες να έχουν τον πρώτο λόγο και να μην επιτρέπουν στους άξιους και ικανούς Αστυνομικούς να κάνουν το αυτονόητο! Και να τιμήσουν και τη Στολή τους και τον όρκο τους! Πληγή για την Ελλάδα είναι ξεκάθαρα και ο συνδικαλισμός και ο πολιτικαντισμός!
...
"ΣΤΟΧΟΣ"

15 σχόλια

  1. Καλησπέρα στόχε,καλησπέρα σε όλους!Εχουν βαλθεί ορισμένοι να μας τρελάνουν?Απο μικρή θυμάμαι ότι σε δύο τομείς δεν επιτρεπόταν η συνδικαλιστική δράση,στις Ενοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας.Δεν λέω να γίνονται στρατιωτικοί και αστυνομικοί χαλάκι να τους πατήσουν οι πολιτικοί και να μην παίρνουν ούτε ευρωλεπτάκι αύξηση για δείγμα γιατί δεν έχουν συνδικαλισμό...Από το σημείο αυτό όμως ως το σημείο που γράφετε στο στόχο σήμερα...βγαίνω επιεικώς από τα ρούχα μου!Είναι δυνατόν να έχει πιάσει δουλειά στην αστυνομία κάποιος που μισεί τους αστυνομικούς,μόνο και μόνο για το μόνιμο ?Εχουμε αντιληφθεί επαρκώς τι σημαίνει αστυνομικός και τι λειτούργημα επιτελεί ?Αλλά τι περιμένουμε πιά να δούμε ?Ο,τι και να δούμε δεν θα πρέπει να εκπλαγούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΤΙΝΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ; ΣΤΑ BLOGS ; ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΔΙΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΡΑΠΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ BLOGS. ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ. Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KAI ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ.Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΨΑΧΝΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΛΟΥΦΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΞΑΝΘΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΩΜΑ.

    ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ
    ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ
    ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΕΝ.ΑΣΤ.ΞΑΝΘΗΣ
    ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ !!!!!!!!!


    Υ.Γ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ
    ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
    ΣΥΝΤΟΜΑ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε των 9.30 ό,τι με ενοχλεί,ό,τι με εξοργίζει το καυτηριάζω...Ευτυχώς που η άμεση δημοκρατία ασκείται έστω και μέσω ιντερνετ,γράφοντας στα μπλογκ λεμε την άποψή μας..και η άποψή μας είναι ότι δεν υπάρχει κράτος...Ολοι μπαίνουν σε δουλειά για έναν μισθουλάκο΄,και τις συνέπειες τις πληρώνει πάντα ο λαός...Τα ψυχολογικα του καθενός θα τα πληρώνουμε εμείς ?Ως πότε επιτέλους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν πρέπει σε ακριτικές περιοχές σαν την θράκη να γίνονται αυτά.
    Εκεί καθέ μέρα οι άνθρωποι της Τουρκίας κάνουν τα πάντα για να περάσουν τις διεκδικήσεις της Αγκυρας.
    Η Αστυνομία εκεί πρέπει να κάνει καλή δουλειά και οχι να φτάνει ο κάθε πολίτης στο σημείο να την κράζει.
    Οποιος είναι τεμπέλης να πάει σπίτι του.Ακόμη και ο τοπικός Διευθυντής.
    Αρκετά τραβάμε στην Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ποιον ακριβως φιλησε η τζοκοντα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σταύρος Μάρκος
    πολιτικός αναλυτής
    Τίρανα, Αλβανία

    WWW.SMARKOS.BLOGSPOT.COM

    Ο πρόεδρος αλάνικου κοινοβούλιου: "Για την Αλβανία πιο σημαντικό είναι το ΝΑΤΟ μετά η ΕΕ"



    Τίρανα αλλαγές διπλωματία, Jozefina Topalli πρόεδρο του αλβανικού κοινοβουλίου δήλωσε: «Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που θα περιμένουμε να επικυρώσουν τη συμφωνία με την ΕΕ, αλά το ΝΑΤΟ, είναι πιο αιματικό".


    Το αλβανικό κοινοβούλιο ομιλητής Jozefina Toppali, δήλωσε για "ORA Ειδήσεις TV" ανεξάρτητων μέσων μαζικής ενημέρωσης στα Τίρανα, ότι η ένταξη της Αλβανίας στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ είναι αναπόφευκτες σύμφωνα με μια διαδικασία κατά την οποία η Αλβανία αποτελεί την πραγματοποίηση όλων των μεταρρυθμίσεων στην κοινή του ευρώ ατλαντικές δομές ".


    Στο μεταξύ, Topalli δήλωσε επίσης προς το παρόν οι στόχοι της αλβανικής διπλωματίας, είναι να υλοποιήσει με επιτυχία το κοινό της Αλβανίας στην συμμαχία του ΝΑΤΟ, ακόμη και μέχρι σήμερα υπάρχουν περίπου 16 χώρες της Συμμαχίας που έχουν επικυρώσει το καλωσόρισμα της Αλβανίας για την επόμενη συνεδρίαση του ΝΑΤΟ τον Απρίλιο 2009. "


    Ερωτηθείς γιατί Ελλάδα συνεχίζει να "διατηρεί στο εμπόδιο" η συμφωνία της διαδικασίας σταθεροποίησης της Αλβανίας με την ΕΕ να επικυρώσουν από το ελληνικό κοινοβούλιο, Toppali είπε ότι: «Η Ελλάδα είναι μόνη χώρα από τις 26 που δεν έχει ακόμη τώρα να επικυρωθεί η συμφωνία από κοινού Αλβανία στην ΕΕ, που δικαιολογεί την τελευταία βίαιες διαμαρτυρίες στην Ελλάδα, αλλά είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τον στόχο της αλβανικής διπλωματίας να έχουν πλέον ως σημαντική προτεραιότητα για την πρωτοβουλία συμμαχία του ΝΑΤΟ, και ελπίζουμε ότι η Ελλάδα θα έχει σημαντικό ρόλο να βοηθήσει την Αλβανία την κοινή συμμαχία " .


    Ένα μήνα πριν, οι ελληνικές πολιτικές οργάνωσης στην Αλβανία "Ομόνοια" έστειλε ηχηρό μήνυμα στην Αθήνα για να σταματήσει οποιαδήποτε συμφωνία με την Αλβανία και ΕΕ, εάν η Αλβανία δεν γνωρίζει νότιο Αλβανία ως αυτόνομη περιοχή της Βορείου Ηπείρου χωρίς τα πολιτικά ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Ελλήνων της Αλβανίας.


    Σύντομα η Αλβανία πέρασε τα τελευταία ημέρα του εκλογικού νόμου από το Κοινοβούλιο, αλλά "Ομόνοια" έχει κηρυχθεί να ακυρώνει την επόμενες πολιτικές εκλογές της Αλβανίας, εάν το εκλογικό κώδικα, θα πρέπει να ψηφιστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. παιδες ηρεμια. ο συγκεκριμενος Αστυνομικος το τιμαει το εθνοσημο με ολη την σημασια της λεξης. οποιον αστυνομικο αλλα και πολιτη ρωτησετε αυτο θα σας πει εδω στην Ξανθη. Νομιζω οτι καταλαβαινετε οτι τα ΜΜΕ θελουν "ειδικη" γλώσσα για να επικοινωνησεις. Σας το λεει καποιος που γνωριζει. Ειναι και μαχιμος στην Υπηρεσια οχι καρεκλοκενταυρος. Οποτε ειναι λιγο αστοχα τα αρνητικα σχολια. Προτιμαει να πεθανει παρα να πατησει τον ορκο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΤΗΣ 30/12/2008 01:10 μ.μ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΟ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
    ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΣΣΕΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 6 ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΘΕΙ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΝΕΦΕΡΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΣΑΝ.ΔΕΣ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ.ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΙΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΖΟΚΙΓΚ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΝΟΠΟΛ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.

    ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ
    ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΚΤΥΟ
    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
    ΕΧΕΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΣ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣΕ..........

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ
    ΝΑΣΕ ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΛΥΠΟΥΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΟΥΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΑ 32 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΩΠΟΙΗΣΗ
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΟΥΜΑΙ
    ΚΥΡΙΟΙ ΙΔΟΥ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΑΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΣ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΦΥΛΑΞΗ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ
    ΤΕΛΟΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ
    ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ
    ΥΣ.[[[ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ]]]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΛΥΠΟΥΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΟΥΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΑ 32 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΩΠΟΙΗΣΗ
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΟΥΜΑΙ
    ΚΥΡΙΟΙ ΙΔΟΥ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΑΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΣ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΦΥΛΑΞΗ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ
    ΤΕΛΟΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ
    ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ
    ΥΣ.[[[ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ]]]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέμε

    Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι σαν και αυτόν.

    Εάν δεν υπήρχε ο συνδικαλισμός στην Ελληνική Αστυνομία οι οικογένειες των Αστυνομικών θα πεινούσαν, και θα ήταν έρμαια των διαβρωμένων πολιτικάντηδων.

    Όποιος είναι ποιο Έλληνας μπορεί να έρθει να κάτσει μαζί μας εδώ στην ακριτική Θράκη

    Όσο για την λάσπη, καλύτερα να λέγονται οι όποιες αλήθειες, (εάν υπάρχουν) και όχι να αφήνουμε ύποπτες σκιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέμε

    Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι σαν και αυτόν.

    Εάν δεν υπήρχε ο συνδικαλισμός στην Ελληνική Αστυνομία οι οικογένειες των Αστυνομικών θα πεινούσαν, και θα ήταν έρμαια των διαβρωμένων πολιτικάντηδων.

    Όποιος είναι ποιο Έλληνας μπορεί να έρθει να κάτσει μαζί μας εδώ στην ακριτική Θράκη

    Όσο για την λάσπη, καλύτερα να λέγονται οι όποιες αλήθειες, (εάν υπάρχουν) και όχι να αφήνουμε ύποπτες σκιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΗΛΑ ΤΟΠΟΣΤ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΕ? ΑΚΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ? ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΡΕ? ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ? ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.