Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΨΥΧΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΡΟΗΣ;

ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΟΛΗ Η ΠΑΤΡΑ ΣΥΝΤΑΧΤΗΚΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ... ... Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε οι Πατρινοί -αφού καθάρισαν την π...

ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΟΛΗ Η ΠΑΤΡΑ ΣΥΝΤΑΧΤΗΚΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ
...

...
Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε οι Πατρινοί -αφού καθάρισαν την πολη τους από τα σκουπίδια- έχουν πάρει στο κατόπι τον Δήμαρχο Πάτρας και τον κράζουν ανελέητα για την προβοκατόρικη στάση του στην αντιμετώπιση του χάους από τους κατοίκους και τους καταστηαματάρχες.... Ας το δεί αυτό το βίντεο και ο Καρατζαφέρης πού από την Α1 που κυκλοφορεί έχει κάνει ανάμεσα σε άλλες και την παρακάτω δήλωση...

"Είδαμε λοιπόν και προβοκάτορες. Είδαμε και αγανακτισμένους πολίτες να παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους στην Πάτρα και στο Ηράκλειο. Μία ιδιότυπη μορφή αυτοδικίας η οποία είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη για την δημοκρατία. Και σε αυτόν επίσης τον ξεσηκωμό της οργής για την προστασία της περιουσίας του καθενός και εκεί παρεισέφρησαν οι χρυσαυγήτες εξυπηρετώντας και αυτοί τους δικούς τους ιδιοτελείς σκοπούς. Έτσι για μια στιγμή την εβδομάδα που κυλάει η Ελλάδα είχε παραδοθεί αφενός μεν στους κουκουλοφόρους και ότι διέπραξαν αυτοί και από την άλλη πλευρά σε μία ομάδα χρυσαυγητών εάν δεχθούμε ως ειλικρινείς και γιατί να μην τις δεχθούμε τις διαβεβαιώσεις του δημάρχου της Πάτρας του κυρίου Ανδρέα Φούρα."
...
Δηλαδή τι να πούμε τώρα; Χρειάζονται σχόλια για αυτή την άδικη "εξισσορόπηση"; Αν δεν πεισθεί ο Καρατζαφέρης με το βίντεο του Φούρα, τότε ας δεί και το βίντεο με τον κυρ Γιώργο από την Πάτρα που έχουμε αναρτήσει ΕΔΩ, μήπως και καταλάβει πόσο κακό κάνει στον ίδιο και το κόμμα του. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΑΥΤΟΥΠΟΝΟΜΕΥΕΤΑΙ;

24 σχόλια

  1. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ... Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΑΣΗ... ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σα να μας τα χαλαει κι αυτος, αλλη εικονα ειχαμε μεχρι τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μια κοτσανα μετα την αλλη απ'τον "ελληνορθοδοξο" Καρατζαφερη,γι'αυτο και η στασιμοτητα εδω και μηνες στις δημοσκοπησεις.Δεν καταλαβαινει οτι οσο παιζει το χαρτι της ΧΑ του γυριζει μπουμερανγκ εκλογικα;Ας συνεχισει στην προσπαθεια του να ψαρεψει...μη ακραιους ψηφοφορους,αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα χασει τους "ακραιους" (ή αλλιως Ελληνες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΧΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ. ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ Χ.Α. ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΑΔΑ ΤΗΣ ΑΚΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΟΤΙ ΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΛΑΊΚΗ ΟΡΓΗ ΠΑΡΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ... ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ημουν κι εγώ εκεί... Ψηφοφόρος με χέρια και με πόδια του ΛΑ.Ο.Σ. Και ΛΑ.Ο.Σ. θα ξαναψηφίσω. Και άλλοι δικοί μας ήταν εκεί. Και ΠΑΣΟΚΟΙ ήταν και Νεοδημοκράτες. Είδα κι έναν γνωστό Πατρινό Κουκούε μαζί μας. Μπορώ να πω και ονόματα αν θέλετε. Αλλά απαιτώ μιά επανόρθωση από τον Καρατζαφέρη. Όχι γιατί με είπε χρυσαυγίτη. Σιγά την προσβολή. Αλλά γιατί σπεκουλάρησε την προπαγάνδα τους όπως είπε και ο φίλος παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Re magkes min kribomaste! Oloi tromokratimenoi einai mpas kai tou kolisoun tin retsinia tou Akrode3iou!

    Sthn pra3i me ola ta xronia plisis egkefalou einai ligo katanoito!

    TO LAOS 8a prei se merika xronia na agki3ei e3ousia aliws to 4 kai to 14% den exoun praktika diafora!

    Oloi emeis 8a prepei na katalaboume tin taktiki tou 8ematos!

    H Elliniki koinwnia einai apoblakwmeni kai apopsonatolismeni! 8elei kairo na girisei to prama.

    Sto telos bebaia tipota patriwtiko den einai akrode3io!
    Ela nte pou to SYRIZA epi xronia alwnizei stin pneumatiki diapaidagwgisi tou mesou Ellina!

    Apo tina lli meria einai gia mas TWRA H EYKAIRIA GIA KATA METOPON EPI8ESH IDEOLOGIKA STON SYRIZA!

    An auti i sapila fygei to patriwtiko synais8ima kai idees 8a papsei na xleuazetai!

    Kai OLA TA MME einai sfyggofolia SYRIZA kai sinodiporwn!

    GIA MENA EINAI BASIKO NA DEI3OUME POSO 8EMELIAKA TO SYRIZA EINAI ENATIA STHN KOINWNIA!

    ME LOGIA KAI ME PRA3EIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. KAI SYNEXIZW!!

    H IDEA LAIKHS ORGHS TROMOKRATEI TO SYRIZA KAI TOUS ANARXIKOUS!

    H IDEA OTI H KOINWNIA TOUS GYRNAEI THN PLATEI TOUS KANEI NA PAGWNOUNE!

    GIA AUTO EXOUN KANEI PRWTA RESALTO STA MME GIA NA MAS EXOUN OLOUS OMHROUS!

    ALLA H KOINWNIA EINAI TO PEDIO MAXHS GIA MAS!

    MAKRIA APO KOMMATIKES TAMPELES H KOINWNIA EINAI EKEI POU PREPEI NA TOUS 3EMPROSTIASOUME KAI NA TOUS KATEBASOUME TA BRAKIA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Oταν ο ΠΑΖΟΛΙΝΙ (σκηνοθετης φυσιογνωμια της Ιταλιας) στις κινητοποιησεις των βρωμοαριστερων στην VALLE GIULIA το 1968 ταχθηκε με τις αστυνομικες αρχες απεναντι στην πλουτοκρατικη αριστερα του 'αρμανι' και της 'ντονα καραν' ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ : Τασσομαι στο πλευρο των φτωχων παιδιων της αστυνομιας και οχι με εσας τους αριστερους του χρηματος και της εξουσιας...

    ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΞΕΡΕ...

    ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ , ΒΑΡΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΥΜΝΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 'ΑΛΕΞΗΔΕΣ' ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ =

    ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ - ΜΕ ΡΟΛΕΞ ΚΑΙ ΑΡΜΑΝΙ ΚΑΙ ΓΟΥΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ

    Ρε αει στο διαολο κοπριτες αμερικανοτσολιαδες , αριστεραντζες της εκαλης και του καστριου, ΡΕ ΚΟΘΡΟΝΑ ΟΤΑΝ ΚΑΙΤΕ 500-1000 ΑΤΟΜΑ (με τους λαθρομεταναστες) της ΑΘΗΝΑ να ξερετε οτι υπαρχουν εκατομμυρια αλλα παιδια ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ , ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ , ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ ΦΤΗΝΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΗΘΟΣ...

    ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ - ΓΙΑ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΨΗΔΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΕΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΜΗΔΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΞΕΘΡΕΨΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ας συνεχισει στην προσπαθεια του να ψαρεψει...μη ακραιους ψηφοφορους,αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα χασει τους "ακραιους" (ή αλλιως Ελληνες).

    Δηλαδη φιλε μου μας λες οτι ειμαστε μονο 3% του πληθησμου αυτης της χωρας
    Ελληνες ?Για σοβαρεψου σε παρακαλω.Απο κατι τετοιους σαν εσενα και τις κοτσανες που λετε θα μας φανε οι Τουρκοι . Ακροβλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κουράστηκα να ζητάωεξηγήσεις κάθε τρεις και λίγο... Τι να κάνω; Να πάω σπίτι μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ 14/12/08 11:29 μμ


    "ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΞΕΡΕ... "

    Δεν είναι τυχαία η έκφραση "τι ... φούστης που είσαι, όλα τα ξέρεις"! Αλλά ρε φίλε, το έβαλες σε μία ανάρτηση, φτάνει. Μην γεμίσεις το blog με την ίδια εγγραφή, γιατί ακταντά spam.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι μόνοι συνεπείς λόγων και έργων τόσα χρόνια είναι οι χρυσαυγίτες και ο Στόχος. Και όσοι δεν διακρίνουν στον Καρατζαφέρη την υποκρισία όλων των επαγγελματιών πολιτικών αυτής της χώρας, απλώς εθελοτυφλούν (λόγω ...ελπίδας). Τις ίδιες δικαιολογίες με τους ψηφοφόρους του ΛΑΟΣ για τα ατοπήματα του κόμματός τους δίνουν και οι πατριώτες ψηφοφόροι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Μα εντελώς τις ίδιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανωνυμε 12.16,δε χρειαζεται να βριζεις επειδη σου προσβαλαμε τον...Ελληναρα Προεδρο σου.Γιατι δεν ρωτας τη γνωμη πολλων πατριωτων για το ΛΑΟΣ να δεις ποιον χαρακτηριζουν "ακροβλακα" κσαι οχι μονο;Σοβαρευτειτε γιατι σε λιγο ουτε 3% δε θα πιανετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. dim 79 σιγα μην ειμαι και ΛΑΟΣ σου μοιαζω για προδοτης ΙΔΕΩΝ ?
    Ανηκω σε αλλο κυκλο .Η Ελλαδαρα θα γινει παλι οπως παλια οταν ξεβρωμισει απο την εκκλησια , οταν ολα τα αριστερα ρεμαλια γινουν δουλοι και οταν ο Διας ξαναγινει θεος μας.Δωδεκαθεο και Ελλαδα πανε μαζι καταλαβετε το . Μονο τοτε θα γινει ξανα η Αθηνα η παγκοσμια πρωτευουσα.Δεν ειστε μονο οι ακραιοι Ελληνες, ειμαστε και εμεις εδω και ειμαστε πολλοι πραγματικοι απογονοι των αρχαιων ενδοξων προγονων και στο αιμα και στη θρησκεια, οχι μισολογα σαν εσας.
    Αλλα που θα παει θα γεννηθει ξανα ενας Μεγας Αλεξανδρος ενας Περικλης ενας Σωκρατης ενας Αισχυλος ενας Ομηρος .... Θες κι αλλους?
    Για πες μου τωρα εσυ καποιον Ελληνα χριστιανο της ιστοριας που τολμαει να συγκριθει με τους αρχαιους δωδεκαθειστες ?
    Και εσεις προδοτες εισαστε γιατι προδωσατε τον ΘΕΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.
    ΩΙΜΕ καταντια οι Ελληνες να πιστευουν τον θεο των μισητων εβραιων .
    Παρακαλω να αναρτηθει, τουλαχιστον εχουμε κοινους εχθρους και ειμαστε ολοι πραγματικοι ελληνες σε μια πολυ δυσκολη εποχη για τον Ελληνισμο.
    Αλλα ο καιρος γαρ εγγυς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. vsk egw exw mia entelws allh apopsh me tous perissoterous apo edw mesa ! eimai psifoforos tou LAOS alla katevainw kai opou mporw se oles tis patriwtikes poreies gt de mou aresei na KSEXNW kai 8elw na TIMW ! pisteuw oti auth thn apopsh thn eksefrase o karatzaferhs dioti tous teleutaious mhnes dexetai ena aneleito polemo apo th X.A. les kai einai exthroi ! fusika o logos einai gnwstos kai einai oi eurwekloges pou h X.A. katevainei kai 8elei na klepsei tous psifoforous tou LAOS ! ean 8eloume to LAOS na anevasei ta pososta tou prepei na exei o proedros mia fileleu8eh apopsh gia kapoia 8emata, dioti tous patriwtes to 3% to exei to komma, to 8ema einai na parei siga siga kai alla pososta pou anikoun se allous politikous xwrous kai auto 8a symvei mono an malakwsei ligo to profil tou proedrou !
    ps: kai auth h X.A. to exei parakanei !! poio poly polemaei to LAOS para to syriza kai to kke ! auta einai skopimothtes !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ο φιλος παραπανω εχει δικιο. Τον εχουν επικυρηξει τον Καρατζαφερη η Χ.Α. και ολο το κακο συναπάντημα πιο πολυ απο τον Αλαβανο.

    Πάντως υπηρχαν στελεχη και της Νεολαιας του ΛΑ.Ο.Σ. σε ΛΑΡΙΣΑ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ που επιασαν πλιατσικολογους, αντιπαρατεθηκαν με αναρχες και εκαναν περιφρουρηση σε καταστηματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και πολύ καλά κάνει η ΧΑ. Τους εχθρούς μας τους ξέρουμε, από τους τάχα "φίλους" είναι που πρέπει να φυλαγόμαστε. Όποιος ντρέπεται να δηλώσει δημόσια Εθνικιστής και αναθεματίζει όσους το κάνουν (ενώ ιδιωτικά λέει άλλα) είναι υποκριτής, ψεύτης και λαοπλάνος. Από τέτοιους χορτάσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καταλαβα.Το προβλημα για τον ανωνυμο ειναι ο χριστιανισμος,οχι ο Καρατζαφερης.Ελεος με το παραμυθακι που αναμασατε συνεχως...

    Επειδη παντως ζητησες μερικους μεγαλους Ελληνες Χριστιανους,σου αναφερω τους ακολουθους-υπαρχουν κι αλλοι παρα πολλοι:
    Κωνσταντινος Παλαιολογος,Βασιλειος Βουλγαροκτονος,Κολωκοτρωνης,Καποδιστριας,Καραισκακης,Παπαφλεσσας,Μεταξας κλπ.

    Καληνυχτα και...καλα μυαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΔΡΟΜΟ ΠΟΛΥ ΟΛΙΣΘΗΡΟ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΑΛΛΟΝ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ.ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ.ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΔΡΟΜΟ ΠΟΛΥ ΟΛΙΣΘΗΡΟ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΑΛΛΟΝ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ.ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ.ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο κόσμος μπορεί να φαίνετε ότι «κοιμάται» αλλά αρκεί η πρωτοβουλία κάποιου κύριου Γιώργου για να βγει κατά χιλιάδες στους δρόμους μέσα σε δυο τεταρτάκια της ώρας και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Αυτό πρέπει να είναι το ηθικό δίδαγμα της υπόθεσης και μια προειδοποίηση σε όλους τους βολεμένους ψευτοπολιτικάντηδες, δημοσιογαφίσκους, λαζόπουλους, και λοιπούς τηλεπαραδημαγωγούς των παραθύρων.
    Όσο για των Καρατζαφέρη προσωπικά δεν με πείθει, αν και πολλούς από τους βουλευτές του κόμματος του τους παραδέχομαι απόλυτα τον Καρατζαφέρη τον θεωρώ λίγο «πατριδοκάπηλο» και «ελληνοπώλη». Πρώτα η Ελλάδα και μετά τα κόμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. DIM79 Τραβα διαβασε κανα βιβλιο αγορι μου.Διαβασε τα απομνημονευματα του Μακρυγιαννη πχ ,του Κολωκοτρωνη η την ιστορια του εθνους μας και μετα ελα να μιλησουμε γιατι αποσο βλεπω εισαι αγραμματος .Διαβασε να δεις τι πιστευανε ο Ρηγας Φερραιος και ο κολωκοτρωνης.ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΘΡΗΣΚΟ ΚΑΙ ΔΙΓΛΩΣΣΟ ΘΕΛΑΝΕ. Διαβασε για τη καταντια των Παλαιολογων που σκοτωνε ο ενας τον αλλον και συμαχουσανε ακουσον ακουσον ακομα και με τους Τουρκους . Διαβασε για το Θεοδοσιο το μεγα οπως λετε εσεις που εδωσε διαταγη στον αρχιεπισκοπο Αλεξανδρειας Κυρριλο που η εκκλησια σας του αφιερωσε και το ετος 1999 , να καψει τη βιβλιοθηκη της Αλεξανδρειας το ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και επισης ο ιδιος σταματησε τους Ολυμπιακους αγωνες και εκλεισε το πανεπιστημιο της Αθηνας .Οι προδοτες γιοι του αφησαν τον Αλαριχο να δυαλισει τη Ελλαδα και να καταστρεψει τους Δελφους.Διαβασε για τον Ιουστινιανο που μετεφερε στη Κων/πολη το αγαλμα του Δια απο την Ολυμπια και το κατεστρεψε.Διαβασε αγορι μου διαβασε και θα δεις πολλα ακομα.
    Και μετα με το καλο ελα να μιλησουμε.ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ αλλα δεν αντεχω το μπουρδελο που εχουμε καταντησει την ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΟΜΦΑΛΟ ΤΗΣ ΓΗΣ σε αυτα τα χαλια
    Αλλα Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ ΕΘΝΙΚΟ.......
    ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΣΕ ΜΥΘΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ.
    ΑΠΛΑ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΤΕ.
    Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΞΑΣΕΙ......ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ


    ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ...''ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. O KARATZAFERHS EXEI STOYS DIPLA TOY STHN BOYLH KAI APASXOLH TO XRYSANTHAKOPOYLO PROHN BOYLEYTH TOY PASOK POY TON EDIOXAN APO TO KOMMA EPEIDH TON KARFOSE O KOLLYTOS TOY FILOS MAKHS O ZOYGLAS SE SKANDALO ME TA FROYTAKIA. O XRYSANTAKOPOYLOS XILIOPARAKALOYSE TO PASOK ME DHLOSEIS PISTEOS KAI METANOIAS KAI META THN ARNHSH TOYS THN XOTHIKE STO LAOS YPOPSIFIOS BOYLEYTHS AXAIAS A R I S T E R O S ME TO LAOS.'.'.'
    O FOYRAS GNOSTOS TOY XRYSANTAKOPOYLOY STO IDIO KOMMA -PASOK-APISTEROS KAI AYTOS KAI OI DYO TOYS POLEMIOI THS DEXIAS XRONIA TORA KATAFERAN TON XONTRO -MHN SAS KANH EKPLHXH NA TON DEITE STA DHMOTIKA THEORIA STHN PARELASH TOY KARNABALOY DIPLA TOYS-NA LEEI AYTA POY LEEI TO TI KANH O XONTROS EXH SHMASIA KAI TI PROKEITE NA KANH AN TO PEKSI KOMMA ETHNIKISTIKO THA PARH OTI PHRE H ETNIKH PARATAXH TO PEZH KOMMA POLYXROMO ME HGETES DEXIOYS DHLADH BAZH TOYS ARISTEROYS NA TON BALOYN STHN BOULH PIO PSILA DYSKOLO TO ERGO THS POLITIKHS KAI OLA TA TEXNASMATA EPITREPONTE GIATI STO DIA TAYTA T O A P O T E L E S M A M E T R A E I PANTOS KK POLITIKOI KAI KAREKLOPODAROI OI ETHNIKISTES ME POLEMO APO TO EXOTERIKO KAI TOYS ARISTEROYS KATAFERAN MHDEN ANERGIA MHDEN DHMOSIO ELLEIMMA MHDEN NARKOTIKA KAI XARISMA TA DANEIA STOYS AGROTES GIORGO THA TA KATAFERHS KAI ESY OPOS O METAXAS METON OKTAORO KAIO PAPADOPOYLOS ME TON GEORGALA? THA EISE KAI O PROTOS STO 2009 PANTOS EGO SAN ETHNIKISTHS SE PSIFIZO GIATI STON TYFLON TO SPITI POY LEGETE ELLADA BASILEYH O MONOFTHALMOS AAGM PATRAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.