Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ

ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ - ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... ... ... ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗ ΓΑΖΑ - ΠΗΡΕ Θ...

ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ - ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...
...
...
...
......
...

3 σχόλια

  1. Ούτε ένα σχόλιο τα Indymedia της Ελλάδας. Σε λίγο θα βγαίνουν με σημαίες του Ισραήλ όπως στις ΗΠΑ και την Γερμανία. Οι δολοφόνοι του Ισραήλ και των ΗΠΑ έδηξαν πόσο μισάνθρωπα σκουλήκια είναι σκοτώνοντας εκατοντάδες αθώους ανθρώπους μέσα στα Χριστούγεννα χωρίς να σεβαστούν τίποτα. Σε αυτούς όμως θα γυρίσουν τα εγκλήματα και τότε δεν βρεθεί κανένας να τους κρύψει στο σπίτι του. Αυτοί που οργάνωσαν και εκτέλεσαν το έγκλημα να μην ξαναδούν Χριστούγεννα. Ο καιρός πλησιάζει και θα τα πληρώσουν τα εγκλήματα τους, πολύ σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ 99 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΓΟΝΟΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ! ΒΛΕΠΕ ΙΣΡΑΗΛ, ΑΜΕΡΙΚΗ, ΤΟΥΡΚΙΑ! Α ΡΕ ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕΣ! ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΡΕΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΤΑΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

    ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.