Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ!

25 ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ... ΠΡΟΒΑΤΩΝ Σε καμία άλλη ευνομούμενη χώρα δεν συμβαίνουν όσα διαδραματίζονται στην Ελλάδα. Και φυσικά δε...

25 ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ... ΠΡΟΒΑΤΩΝ

Σε καμία άλλη ευνομούμενη χώρα δεν συμβαίνουν όσα διαδραματίζονται στην Ελλάδα. Και φυσικά δεν σας λέμε τίποτε καινούργιο... Πριν λίγη ώρα όμως η Αστυνομία προχώρησε σε έρευνες στο κτίριο που κατήγγειλαν οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα και είχε μετατραπεί απο τους λαθρομετανάστες μέχρι και σε... στάνες! Οι αστυνομικές Αρχές προέβησαν σε 25 συλλήψεις αλλοδαπών και αγνώστου αριθμού προβάτων, αφού οι λαθρομετανάστες έφεραν και παρέα στα ζωντανά! Αυτή τη στιγμή στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα έχουν σπεύσει δικηγόροι της... αριστεράς και της προόδου για να απελευθερώσουν τους προστατευομένους τους! Για την ελευθερία των προβάτων κανείς δεν έβγαλε άχνα. Αυτή είναι η ευαισθησία τους; ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!

3 σχόλια

  1. Ρε παιδιά, γιατί σοκάρεστε που οι Αφγανοί του Αγίου Παντελεήμονα συνουσιάζονται με τις προβατίνες; Χάρη μας κάνουν, θα μπορούσαν να βιάζουν τις κόρες μας. Είναι χρόνια χωρίς γυναίκα οι άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφου αγαπανε τοσο τους φιλους τους αλλοδαπους οι απλυτοι τοτε, γιατι δε βαζουν τους δικηγορους τους για να βγαλουν απο το καγκελο και αυτους????

    Βλεπεις τ'αφεντικα τους δεν θελουν να πληρωνουν και τ' απλυτα και τους αλλοδαπους....

    Οι εργοδοτες αυτων των γραικυλων, απο τοτε που ετρωγαν ακριδες στην ερημο εμαθαν να τσιγκουνευονται ακομα και το παραμικρο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περιμέντε να τελειώσω τα ξόρκια μου και θα έχετε κι άλλες αποκαλύψεις!!! Τώρα έχουν σειρά τα κοτέτσια που θα βρουν και σας φυλάω και κάτι για εκπληξη (αν το δημοσιοποιήσουν δηλαδή)

    Neraida

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.