Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ

ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΠΛΕΟΝ Η «ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ ΘΟΔΩΡΑ» - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ «ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ» ΤΗΣ Ανεξέλεγκτη και Εθνικά Επικίνδυνη για τα συμφέ...

ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΠΛΕΟΝ Η «ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ ΘΟΔΩΡΑ» - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ «ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ» ΤΗΣ


Ανεξέλεγκτη και Εθνικά Επικίνδυνη για τα συμφέροντα του Ελληνισμού, αποδεικνύεται η «Αυτοκράτειρα Θοδώρα»!

Και αυτό δεν αποτελεί έναν αυθαίρετο χαρακτηρισμό, αλλά μια απλή παράθεση των ανθρώπων που αποτελούν τους «Στρατηγούς» της «Αυτοκράτειρας».

Διότι, τι τελικά συνδέει όλες τις κρίσιμες κινήσεις της Ντόρας στο ζήτημα των Σκοπίων; Μα το ότι σε όλες τις επαφές που έκανε στις ΗΠΑ δεν είχε μαζί της τους προβλεπόμενους για κάτι τέτοιες αποστολές Έλληνες διπλωμάτες, αλλά την ακόλουθη ομάδα, την οποία αποτελούν: ο Διευθυντής του Διπλωματικού της Γραφείου, ο Πρέσβης, κ. Χαλαστάνης, ο γιος της και Σύμβουλός της, ο Κυριάκος Μπακογιάννης, ο Διευθυντής του πολιτικού της γραφείου- αλλά και πρώην γαμπρός της- ο κ. Δημήτρης Ζαφειριάδης, αλλά και ο γαμπρός του Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου, ο κ. Γ. Κουμουτσάκος. Επίσης, στην ίδια ομάδα συμμετέχουν κι άλλα επιφανή «στελέχη» της «Αγίας Οικογένειας»…

Για τα θέματα σχέσεων με τις ΗΠΑ , ρόλο έχει αναλάβει ο Γ.Γ. Θ. Σκυλακάκης, ο οποίος είναι ένα «πιστό σκυλί» στην οικογένεια Μητσοτάκη, από την δεκαετία του 1990, όταν ο μπαμπάς της «Αυτοκράτειρας» ήταν Πρωθυπουργός. Επίσης, η εμπειρία του κ. Σκυλακάκη στο Σκοπιανό είναι η… συγγραφή βιβλίου, το οποίο τότε είχε αποτελέσει την απάντηση των ανθρώπων του Μητσοτάκη στην πατριωτική πολιτική του τότε Υπουργού Εξωτερικών, Αντώνη Σαμαρά.

Άρα, η γνωστή «Αυτοκράτειρα» έχει μετατρέψει την εξωτερική πολιτική της πατρίδας μας σε μια απλή «οικογενειακή υπόθεση»!

Μάλιστα, ήταν τόσο «οργανωμένη» η επίσκεψη αυτή, που αφορούσε κρίσιμα θέματα, όπως το ζήτημα με τα Σκόπια, αλλά και το Κυπριακό, ώστε κυριολεκτικά, η Αριστερά δεν γνώριζε τι ποιεί η Δεξιά! Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες μας, μάθαμε ότι στέλεχος της αποστολής, μετά την συνάντηση που είχε η «Αυτοκράτειρα» με τον έμμισθο υπάλληλο του Σόρος, που αυτοαποκαλείται «Διαμεσολαβητής του ΟΗΕ», έτρεχε στα τηλέφωνα και ξύπναγε μέσα στη νύχτα επικεφαλής άσχετης διεύθυνσης του ΥΠΕΞ, ο οποίος είχε υπηρετήσει στα Σκόπια παλαιότερα, για να τον ρωτήσει τι είχε τότε προταθεί για ένα συγκεκριμένο πρακτικό θέμα

Τραγική η κατάσταση! Πλήρης διάλυση! Μία διάλυση, όμως, που δείχνει ξεκάθαρα το τι έχουμε να πάθουμε ως Έθνος, αφού αφήνουμε ανεξέλεγκτη την «Αυτοκράτειρα» και τους «Στρατηγούς» της να κάνουν από μόνοι τους εξωτερική πολιτική, χωρίς στην ουσία να λογοδοτούν για τις πράξεις τους ενώπιον του Ελληνικού Λαού. Διότι τελικά ,κανένας Έλληνας δεν έδωσε την υπογραφή του, την εξουσιοδότησή του, να ξεπουλήσει η Ντόρα στους Γυφτοσκοπιανούς το όνομα της Μακεδονίας. Ξεκάθαρα πράγματα…Η «μυστική διπλωματία» της «Αυτοκράτειρας Θοδώρας» είναι Εθνικά Επικίνδυνη!

"
ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΤΟΥ ΥΠΕΞ"

2 σχόλια

  1. http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content60/Issue/2008/10/31/87708_h.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ . ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ; Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.