Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΓΡΙΒΑΣ ΚΑΙ Η ΕΟΚΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ!

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ Ο "ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ" ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Η επιλογή του Χριστόφια για την διακυβέρνηση του νησιού, αποοδεικνύεται κάτι ...

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ Ο "ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ" ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Η επιλογή του Χριστόφια για την διακυβέρνηση του νησιού, αποοδεικνύεται κάτι παραπάνω απο καταστροφική, καθώς όλες του οι κινήσεις και αποφάσεις προσανατολίζονται στην αποελληνοποίηση της Κύπρου. Αμετανόητος ο Χριστόφιας έδωσε συνέντευξη στον κυπριακό ραδιοσταθμό του Λονδίνου LGR και δήλωσε ότι «τα περί αφελληνισμού και τα περί διαστρέβλωσης της ιστορίας είναι εξωπραγματικά και αποκυήματα φαντασίας....».
Αλλά συνέχισε ότι θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις σε ό,τι αφορά την ιστορία και εξήγησε:

«δεν μπορεί να μη στηλιτεύεται με πολύ ισχυρό τρόπο μέσα από τα βιβλία της ιστορίας η δράση της χούντας, της ΕΟΚΑ Β΄, του Γρίβα, του ΄67 του ΄74 ανεξαρτήτως εάν εμείς έχουν άποψη για τη δράση του Γρίβα την περίοδο του 55-59 όπου με δικές του οδηγίες παρ΄ ολίγον να οδηγηθούμε σε έναν εξοντωτικό εμφύλιο πόλεμο ένεκα της δολοφονίας ανθρώπων της Αριστεράς γιατί απλώς είχαν το όραμα της Αριστεράς για μια καλύτερη κοινωνία»!

Φαίνεται ξεκάθαρα ότι η "προοδευτική" και τουρκόφιλη κυβέρνηση της Κύπρου επιδιώκει την διαστρέβλωση της Ιστορίας και του ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΟΚΑ! Βλέπετε το ΑΚΕΛ ήταν και παραμένει ο καλύτερος σύμμαχος των Εγγλέζων!

3 σχόλια

  1. Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΤΕΙΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΑΡΑΓΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΚΟΙΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ Η ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΞΕΓΡΑΦΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Η Αλήθεια"
    Ο κουμμουνισμός ,όπως όλοι γνωρίζουμε καλά ,δημιουργήθηκε απο τους Εβραίους,ορκσιμένους εχθρους του Ελληνισμόυ και του Χριστιανισμού,ένας εξ'αυτων είναι και ο κ. Δημήτρης Χριστόφιας!Κάθε του κίνηση στο τιμόνι της Κύπρου έχει σκοπό τον ανθελληνισμό αλλα και την απομακρυνση του Χριστιανισμού απο την Πατρίδα μας.Μια χαρακτηριστική δήλωση του"Βαδίζουμε σε μέλλον μακρια απο τις μητέρες Πατρίδες μας"Στην πρόσφατη στρατιωτική παρέλαση ,για την επέτειο της Κυπριακής Δημοκρατίας(1η Οκτώμβρη)[www.stoxos.gr]συνελήφθηκαν περίπου 25 πατριώτες που μοίραζαν φυλλάδια εκφράζοντας την ανησυχία και την αντίσταση τους ,απένταντι στην πολιτική τησ Κυβέρνησης που έχει σκοπό την Τουρκοποιήση της Ελληνικής Κύπρου,επίσης η αστυνομία του Μασσώνου Χριστόφια συνέλαβε και όσους φορούσαν μπλουζάκια με εθνικό περιεχόμενο π.χ(Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ) ο Κ. Χριστόφιας και η Κουμμουνιστικη κυβέρνηση του προσπαθούν να μας αλλάξουν ταυτότητα ,αλλάσωνττας μας την Ιστορία και έτσι να μας αφανίσουν σιγά σιγά.Πράγμα που δεν θα αφήσουμε να περάσει ,γιατι κύριε Χριστόφια και οι "άλλοι" ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ !!! Η ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΕΝ ΦΥΛΗ ΣΥΝΟΤΖΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΝ ΚΑΤΕΦΕΡΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΗΞΕΙΛΕΙΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΣΙΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΟΥ Τ'ΑΨΗ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.