Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΛΑΓΓΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ...

ΠΟΡΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ... Την μιά πόρτα μετά την άλλη τρώνε οι γυφτοσκοπιανοί που δεν βάζουν μυαλ...

ΠΟΡΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ
...
Την μιά πόρτα μετά την άλλη τρώνε οι γυφτοσκοπιανοί που δεν βάζουν μυαλό με πολιτικά και διπλωματικά ημίμετρα και χρειάζονται πιό σκληρή αντιμετώπιση για να έρθουν στα ίσια τους και να εγκαταλείψουν την πολιτική της απάτης και της προβοκάτσιας.
Η ΠΓΔΜ δεν έχει εκπληρώσει τα απαιτούμενα κριτήρια για την έναρξη των διαπραγματεύσεων ένταξής της στην Ε.Ε., δήλωσε, την Δευτέρα, ο αρμόδιος για τη Διεύρυνση Επίτροπος, O. REHN, προσθέτοντας ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα δημοσιεύσει, στις 5 ΝΟΕ, την Έκθεση Προόδου για τις υποψήφιες για ένταξη στην Ένωση χώρες, μεταξύ των οποίων και η ΠΓΔΜ.

Εχθές ο Πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, N. GRUEVSKI, αναφερόμενος στις προχθεσινές δηλώσεις του O. REHN, δήλωσε ότι το μόνο που γνωρίζει είναι πως, εδώ και καιρό, έχει καταστεί σαφές ότι η χώρα δεν θα λάβει φέτος, ημερομηνία έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Ε.Ε.

6 σχόλια

  1. ΓΑΜΑΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! Την είδα τώρα!!!
    Από το taxalia φυσικά,

    http://taxalia.blogspot.com/2008/10/blog-post_5864.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. skase re skatogyfte skopiane....kwlomaimou 8es na onomazesai kai Makedonas kai ta sunora sou na ftanoun kai mexri th 8essaloniki...ela na pareis ena megalo ELLHNIKO KAVLI esy kai oi omoioi sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ETSI ETSI...POUTSA KAI KSYLO STA SKOPIANA ZOA.MBAS KAI SYNER8OUN POTE,ALLA AMFIBALLO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To na apokaloume tous skopianous gyftous den einai sosto giati i pleiopsifia den einai gyftoi, alla, mongoloi.
    Zanglos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙς ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕς ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΔΙΕΞΗΓΘΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ(;) ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΗΣ ΣΤΟ ΕΡΕΒΑΝ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ. ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΩΣ ΜΑΣΕΝΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΝΟΜΑ. Η ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΑΞΚΟΥ ΕΦΕΡΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

    ΕΛΛΗΝΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.