Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΣΤΑΛΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΣ - ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΝΚΤΑΣ ... Ελεύθεροι έχουν αφεθεί -μετά την αναγνώριση και το κράτ...

ΣΤΑΛΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΣ - ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΝΚΤΑΣ
...
Ελεύθεροι έχουν αφεθεί -μετά την αναγνώριση και το κράτημα των στοιχείων τους- όλοι οι Πατριώτες που προσήχθησαν άνευ λόγου και αιτίας από την Κυπριακή Αστυνομία, (ενώ προσέρχονταν στον χώρο της παρέλασης) αποδυκνείοντας ότι η κόκκινη χούντα του Χριστόφια προσπαθεί να εδραιωθεί με τους κλασσικές σταλινικές πρακτικές. Αυτή ήταν ασφαλώς μιά ενέργεια κατατρομοκράτησης των Ελλήνων που αντιστέκονται στην τουρκοποίηση του νησιού μας και τις φασιστικές μεθόδους του ΑΚΕΛικού καθεστώτος...

2 σχόλια

  1. προς ενημέρωση
    οι συναγωνιστές μας αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι
    ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΑΛΗΤΗ
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΔΙΝΩ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΤΣΑΡΟΥΝ ΣΤΑ SITE ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΡΙΞΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ.
    ΠΩΣ ΒΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΡΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

    ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΔΟΛΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΙΜΠΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΗΣΥΧΟ ,ΦΑΚΕΛΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΤΟΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΙΓΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ.
    ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΑΔΙΚΑ
    ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.