Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ

ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΙΜΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ... Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει έστω και να συζητηθεί η νέα πρόταση Νί...

ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΙΜΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ
...
Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει έστω και να συζητηθεί η νέα πρόταση Νίμιτς που έρχεται κατά πάσα πιθανότητα την Τετάρτη. Ο μισθοφόρος "διαμεσολαβητής" έχει καλέσει χωριστά την Τρίτη, Έλληνες και Σκοπιανούς ενώ την επομένη θα καλέσει και τους δυό μαζί να ανακοινώσει τα "σπουδαία". Εννοείται πως στις προτάσεις αυτές παραχωρείται το όνομα της Μακεδονίας στους "γείτονες" αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Σύμφωνα με το "συγκρότημα" λοιπόν (Εμείς τα έχουμε πει εδώ και μέρες) "Η πρόταση, υπό τη μορφή «take it or leave it», φέρεται να κινείται κοντά στις ελληνικές θέσεις για το στενό θέμα του ονόματος, με πιθανότερη εκδοχή το «Βόρεια Μακεδονία». Δεν ικανοποιεί, ωστόσο, την απαίτηση της Αθήνας «ένα όνομα για όλες τις χρήσεις» καθώς και την ελληνική θέση για τα διαβατήρια" Τι σημαίνει αυτό στα... μη διπλωματικά ελληνικά; Ότι οι γυφτοσκοπιανοί ΠΑΝΤΟΥ θα παρουσιάζονται ως Μακεδονία ΣΚΕΤΟ. Στις διμερής σχέσεις τους, στις παγκόσμιες κοινωνικές, αθλητικές, πολιτιστικές, και άλλες διοργανώσεις (Παγκόσμια πρωταθλήματα, Διαγωνισμοί, κλπ κλπ) θα χρησιμοποιούν το Μακεδονία χωρίς προσδιορισμούς και πως το "νέο όνομα" θα χρησιμοποιείται ΜΟΝΟ στην σχέση με την Ελλάδα και σε όποιους οργανισμούς γίνουν δεκτοί με αυτό. Το "συγκρότημα" διευκρινίζει βεβαίως πως "Ο κ. Νίμιτς, που δέχεται πιέσεις από την κυβέρνηση Μπους να τελειώνει με την υπόθεση αυτή το συντομότερο, φαίνεται ότι σκοπεύει να προτείνει τη χρήση του νέου ονόματος μόνο για τους διεθνείς οργανισμούς, και μάλιστα με πρόβλεψη μεταβατικής περιόδου 10 ετών." Δηλαδή κορόϊδα Έλληνες κι αυτό το ξεροκόματο που σας πετάμε έχει ημερομηνία λήξης... Σε δέκα χρόνια που θα έχει εδραιωθεί παγκοσμίως η προπαγάνδα μας θα τα ξαναπούμε... ΕΠΕΙΔΗ μπορεί να βρεθούν κάποιοι και να μας πουν πως πρόκειται για επιτυχία, ας ενημερώσουμε όσους περισσότερους Έλληνες μπορούμε για το περιεχόμενο του πακέτου. Και να μην ξεχνάμε πως στο ΥΠΕΞ επικεφαλής είναι η Ντόρα... Παναγία μου...

4 σχόλια

  1. Αυτό το 10 χρόνια κάτι μου θυμίζει...Σύμπτωση είναι?

    Κάτι για 10 χρόνια έλεγε και ο πατέρας της σημερινής ΥΠΕΞ που ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που έγινε ΥΠΕΞ, η επί μονίμου βάσεως χαμογελαστή Ντορίτσα.

    Απαραίτητη προϋπόθεση όμως είναι το χαμόγελο όταν ΠΟΥΛΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολα αυτά, βέβαια, αν προλάβουν να σώσουν να γίνουν από την κατάρα μου.
    Μια δικαιούμαι κι εγώ να δώσω και την έχω δώσει μέσα από την ψυχή μου στον γυφτοσκοπιανό πρόεδρο να μην προφτάσει να βγει από την αίθουσα και να μην σώσει να ακούσει το όνομα Μακεδονία για την χώρα του. Ο Νιμιτς πείτε ήδη όττι του διαβάζουν τρισάγιο και βράζουν κόλυβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα ίδια λέμε και ξαναλέμε, χωρίς αποτέλεσμα, αφού η κυβέρνηση εξακολουθεί να διαπραγματεύεται με βάση την σύνθετη ονομασία. Μόνο με δυναμικές κινητοποιήσεις, όπως αυτές που είχαν γίνει στις αρχές της δεκαετίας του ’90, ίσως υποχρεωθεί η κυβέρνηση να θέσει το θέμα του ονόματος σε δημοψήφισμα. Συμφωνώ, λοιπόν, με τον τίτλο της ανάρτησης («ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ»), αλλά αυτό που φοβούμαι είναι ότι το θέμα έχει πια «κρυώσει» για τον πολύ κόσμο, ο οποίος, λόγω ακρίβειας και βαριάς φορολογίας, αδυνατεί να αντεπεξέλθει στις καθημερινές του ανάγκες. Από την άλλη, η σκοπιανή κυβέρνηση εξακολουθεί να κρατά το θέμα πολύ ζωντανό, διότι ο «μακεδονισμός» είναι η μόνη σανίδα σωτηρίας του μορφώματος από την επαπειλούμενη διάλυση, κυρίως λόγω Αλβανών του Τετόβου.
    Δεν πρέπει να αφεθεί η κυβέρνηση να δώσει την «μάχη» (χαρά στην μάχη δηλαδή!) μοναχή, διότι είναι πλέον ει βέβαιον ότι θα βγούμε χαμένοι, αφού ξεκινά από λάθος βάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AN H KYBERNHSH DEN MPOREI NA PEI THN ALHQEIA TI NA KANOYME EMEIS STOYS DROMOYS ?.NA TA LEME O ENAS STON ALLO OTI H MAKEDONIA EINAI ELLHNIKH ?.
    O KOSMOS NA BGEI STOYS DROMOYS KAI NA PAEI STHN BOYLH KAI NA KREMASH STO SYNTAGMA OLOYS TOYS PRODOTES.
    LYKOYRGOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.