Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ www.stoxos.gr Έρχεται το βράδυ (αργούτσικα...) η συνέχεια της ιστορίας της ΟΝΝΕΔ γύρω από το πρώτο συνέδριο της, ...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ www.stoxos.gr

Έρχεται το βράδυ (αργούτσικα...) η συνέχεια της ιστορίας της ΟΝΝΕΔ γύρω από το πρώτο συνέδριο της, με γεγονότα που συνδέονται και με την σημερινή κατάσταση και με τα γεγονότα που είχαν δημιουργηθεί πιό πριν στην Νεολαία της Νέας Δημοκρατίας... Και μαζί έρχεται και μιά "ΣΟΥΠΕΡ ΣΠΑΝΙΑ" φωτογραφία του Χατζηνικολάου ΟΝΝΕΔίτη... Έτσι για να μην αμφισβητεί κανείς τον "ΣΤΟΧΟ"...

1 σχόλιο

  1. Ο Χατζηνικολάου Οννεδίτης! Μόνο αυτό;! Ε ρε τι θυμήθηκα! Ε ρε γέλιο!

    Παίδες, ρωτήστε παλιούς ΟΝΝΕΔίτες, να μάθετε τι φρούτο είναι ο τζιτζιφιόγκος γιος του μπαμπά του ο Χατζηνικολάου! Στους κύκλους των παλιών ΟΝΝΕΔιτών έχει μείνει ιστορικό αυτό που θα σας πω!

    Ξέρετε πώς τελείωσε η καρριέρα του νεαρού τότε Χατζηνικολάου στην ΟΝΝΕΔ; (Τον είχε διορίσει και εκεί ο μπαμπάς του, εκτός από την εφημερίδα.) Είχαν αρχίσει λοιπόν οι επικεφαλής της ΟΝΝΕΔ να αναρωτιούνται πώς μετά από κάθε συνάντησή τους έβγαιναν όλα στην φόρα. Πρόσεξαν λοιπόν ότι όλα διέρρεαν στην εφημερίδα του Χατζηνικολάου. Ποιος νά 'ναι ο χαφιές... Στην επόμενη σύσκεψη λοιπόν, του την είχανε στημένη. Εκεί που είχαν συγκεντρωθεί, αρπάζουν ξαφνικά τον τζιτζιφιόγκο, τον ψάχνουν, και βρίσκουν... μαγνητόφωνο κρυμμένο πάνω του! Ε λοιπόν, τον κατέβασαν στο υπόγειο και ΤΟΝ ΣΑΠΙΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ!

    Έτσι τελείωσε νωρίς-νωρίς η πολιτική καρριέρα του... αυτοδημιούργητου, κήνσορα σήμερα του τηλεοπτικού ήθους, Νίκου Χατζηνικολάου! Ρωτήστε παλιούς ΟΝΝΕΔίτες (τριανταπεντάρηδες και βάλε) να σας το επιβεβαιώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.