Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ...

ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ... Απροειδοποίητα και χωρίς να ενημερώσουν κανέναν, οι πασίγνωστοι κύκλοι του προξενείου που νο...

ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ
...
Απροειδοποίητα και χωρίς να ενημερώσουν κανέναν, οι πασίγνωστοι κύκλοι του προξενείου που νομίζουν ότι κινούν τα νήματα στη Θράκη ΜΑΣ, κατέβηκαν στο δρόμο, κλείνοντας το κέντρο της Ξάνθης, για να... διαμαρτυρηθούν για την μουσουλμανική παιδεία που δεν τους παρέχει η Ελλάδα στο επίπεδο και στο μέγεθος που επιθυμεί η Άγκυρα! Παρόντες οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι, μαζί με τον Φαϊκογλου. Την απόφαση φαίνεται ότι την πήραν στο πόδι, καθώς εκτός απο τους γνωστούς εγκάθετους, δεν γέμιζαν ούτε λεωφορείο οι "διαμαρτυρόμενοι"! Φαίνεται ότι μετράνε αντιδράσεις και αντιστάσεις... Το θέμα με τα μουσουλμανικά σχολεία είναι γνωστό και υπάρχει εκτενές ρεπορτάζ και στον "Στόχο" που κυκλοφορεί! Δυστυχώς οι Αρχές πιάστηκαν για ακόμη μια φορά στον ύπνο, σε αντίθεση με τους Ελληνόψυχους της περιοχής που επαγρυπνούν! Να σημειώσουμε ότι οι... ανακαλύπτοντες τον ρατσισμό, δεν έβγαλαν άχνα για το επιχείρημα που χρησιμοποιούν οι μουσουλμάνοι ότι δεν θέλουν να στέλνουν τα παιδιά τους στα ίδια σχολεία με τους... Πομάκους και τους... Ρομά!

4 σχόλια

  1. ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΑΓΑΡΙΝΑ ΣΚΥΛΙΑ , ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ, ΟΥΤΕ ΤΡΙΧΑ ΜΕΜΕΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ

    ΜΟΛΟΣΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ. ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ π.χ. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ( ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΣΙΟ} ΚΑΙ Ο Γ.Α.Π. ; ΚΑΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΟΙ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΙΝΩΝΤΑΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΜΠΑΛΑΚΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΝΕ ΜΠΟΥΚΑΛΑ.

    Η ΦΙΕΣΤΑ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΟΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ
    ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΛΟΙΠΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ.

    ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΑΙΚΟΓΛΟΥ ΑΛΛΑ
    Η ΙΔΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΥ ΖΟΥΝ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΓΙΑ
    ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΦΑΙΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΦΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ.

    ΟΕΝ ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ
    ΟΙ ΑΓΡΥΠΝΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. >ΚΑΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ.<

    Οι Εβραίοι είναι σημίτες, όπως και οι Άραβες!...

    ______________________________

    Όταν λέμε ότι αναρτούμε σχόλιο, νομίζω ότι αυτό πρέπει να έχει σχέση με το κείμενο. Ας είναι, πρόβλημα των αρμοδίων.

    @ ΣΤΟΧΟ:

    > οι πασίγνωστοι κύκλοι του προξενείου που νομίζουν ότι κινούν τα νήματα στη Θράκη ΜΑΣ<

    Νομίζουν απλώς, ή τα κινούν πράγματι; Διότι, με τα όσα συμβαίνουν εκεί (βλέπε κατατρομοκράτηση των Πομάκων, αλλά και τουρκοφώνων μουσουλμάνων, οι οποίοι για τον άλφα ή βήτα λόγο θέλουν να ζήσουν σαν Έλληνες πολίτες, περίπτωση Χαράς Νικοπούλου κ.λπ), εγώ νομίζω ότι τα κινούν τα νήματα. Πάντα με ευθύνη των ελληνοφώνων κυβερνήσεων της Αθήνας.

    > μουσουλμανική παιδεία που δεν τους παρέχει η Ελλάδα στο επίπεδο και στο μέγεθος που επιθυμεί η Άγκυρα!<

    Ε, ας πάνε να την πάρουνε στην Άγκυρα και θα δούνε πόσα απίδια βάζει ο σάκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.